Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım bişe sorabilir miyi sana? stress yapmamak için, düşünmemek için bildiğin bi yol var mı? valla ben sürekli düşünüyorum, üstelik çok yoğun çalışıyorum hafta içi. Ona rağmen adetime 5-10 gün kala başlıyorum stress yapmaya, hamilemiyim değil miyim diye.

Son düzenleme:

buda ne simdi hayalotum biraktigimiz gibi kalmamisbunlarin derdi ne yaw seninle bi bayram arifesinde huzursuzluk cikarirlar bide o yetmezmis gibi onlar yüzünden calisma zamani tartisma cikar....hayalotum ev kendinizinmi ?eger kiraysa neden altli üstlü oturuyosunuzki...esin anladigim kadariyla seni cok seviyo seni kirmaz kiraysa canim benim biraz uzaga tasinsaniz olmazmi?GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDENDE UZAK OLUR...(tabi eger eviniz kiraysa bu yorumlari yaptim....)bitanem hic onun bunun icin esinle kötü olma tamam tartisma olur ama hic öyle evden kovmavalla ben seni cok iyi anliyorum benim basimdada öyle cadilar var ama benim evim baya uzaktaidare etmeye calisiyoruz iste..bazen bende senin gibi düsünüyodum benmi kötü gelinim diye..daha bu zamana kadar yüzlerine karsi bisey bile demedigim halde..bi bakiyorum öteki gelinleri neler yapti o baslarinin üstünde sonra dedimki demekki bazi insanlara kötülük yariyo.cünkü kimse kimseyi degistiremiyo öyle kabullenip yeri geldiginde cevabimi verip isime bakiyorumne kadar kötü olsada yinede onlar eslerimizin ailesi onlarda atsa atamaz satsa satamaz..yaw onlar yüzünden uzun zaman bile cocuk nede yapmadim sürekli istiyolardi bende inat olsun diye yapmadim..yaw cünkü bi yandanda beni cok kizdiriyorlardi..keske onlara kizipta böyle bisey yapmasaydim..olan bana oldu cünkü simdi hic biseyi kafama takmamayi ögrendim..cünkü onlar evinde mutluyken ben niye kendimi yiprandiriyimki dedim..sende öyle yap hayalotumsen su an sadece bebisine odaklan..gercekten gerisi bosmus..benim bildigim hayalot herseyin üstesinden gelir..bide yeterki kocalarimiz arkamizda olsun..ufak tartismalar önemli degil

Son düzenleme:

canim benim calis yada kendine bi hobi bul diyecem ama sende onlar oldugu halde yine bi firsat bulup takiyosun

simdi nedesem bilemedim..:ama böyle cok stres yaparsan bebisin gelmekte gecikir..

valla ben her ay tersini yapiyorum yumurtlama günü gectikten sonra olmayacak gözüyle bakiyorum ..kendimi kötü ihtimale karsi öyle alistiriyorum sonra regl geldiginde zaten seni bekliyodum diyorum ve yikim yasamadan o ayi atlatiyorum...

Son düzenleme:
alalalal looricik gelmemis daha

laylayi yakalasamda ona bari bi sorsam

hayalotum sende bi ses ver yavrukusum:26::26::26:.....bizide üzme onlara kizipta bizi terketme

cünkü sen sabahlari gelirdin canim benim...

hayalotum bide su düstü aklima ciktim geri girdim kkya senin icinyaw sen yalniz yataman esin gece geldimi gericok merak ettim

Son düzenleme:

canım enerjin ne kadar güzel, ne kadar yüksek, nazar değmesin sana, bende artık olmayacak gözüyle bakacam böylece moralim bozulmaz. Bebek kıyafetleri, odası filan mı baksam ki yoksa. Hiç içimden de gelmiyo olmadan ama....

Son düzenleme:

biraz öyle yelizim sende nolur takma kafana gercekten bebegin düsmani stres ...

sakin öyle bebek kiyafetlerine nede bakma canim benim ozaman daha cok kafana takarsin..gercekten cogunlukla kafaya takmadigin ay bebis geliyo..ben böyle yaparak 4 defa hamile kaldim ama malesef kan pihtilasma sorunum hepsinide kaybettim..yeni yilda tekrar denemeler baslayacak nasipse..

Son düzenleme:

Haklısın , senin yaşadıkların zormuş bitanem, clexan filan vermedi mi doktor, yada başka bi iğne filan. insallah ocakta hemen teyze oluruz

Haklısın , senin yaşadıkların zormuş bitanem, clexan filan vermedi mi doktor, yada başka bi iğne filan. insallah ocakta hemen teyze oluruz

igne kullandim ama dozu yetersiz geldi canim benim tekrar hamile kalirsam dozu artirilacak...insallah hepimiz yeni yilda anne adayiz oluruz canim benim...

yeliz canim benim sende smile yapamiyosan alttakileri sirasiyla uygula tüm smileler cikar ozaman..onlarsiz mesaj güzel olmuyo cünkü...

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

saol canim benim iyiyim..senin oglusun nasil annesi....hnk canim sende uzun zamandir gelmiyodun ihmal etme bizleri canim benim...

benim oglum iyi teyzesi... nezle oldu burnu tıkandı iki gün agzı acık nefes alabilecegini kesfedene kadar sancılı bir dönem geçirdik.. şimdi o iyileşti ben grip oldum bgn uzak duruoruz birbirimizden:) dolayısıyla sürekli yanımda kucagımda olmadıgından girmeye fırsat buldum bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…