- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.861
hoş bulduk canımHosgeldin canım aramiza
kızlar bu folik asit meselesine baktım gebelikten 6-8 hafta önce başlanılıp 12 haftaya kadar devam etmek gerekiyormuş.
kızlar ben geri geldi çalışma falanda olmadıüstüne birde tartıştık anne babası yuzunden
bende annen ust katta cık gıt dedım cok sınırlendım oda arabanın anahtarını almıs 6senedır ılk defa evı terkettı bende ilk defa evden kovdum
birikim birikim bıyerde patladım artık sabrımı tukettı ya
ya evlendıgım berı bıtmedı su anası babasının tantanası ben anlamadımkı ne kotu gelınmısım ya
keşke şimdi burda olsaydınız çok ihtiyacım var offf offff
canım bişe sorabilir miyi sana? stress yapmamak için, düşünmemek için bildiğin bi yol var mı? valla ben sürekli düşünüyorum, üstelik çok yoğun çalışıyorum hafta içi. Ona rağmen adetime 5-10 gün kala başlıyorum stress yapmaya, hamilemiyim değil miyim diye.
canim benim calis yada kendine bi hobi bul diyecem ama sende onlar oldugu halde yine bi firsat bulup takiyosun
simdi nedesem bilemedim..:ama böyle cok stres yaparsan bebisin gelmekte gecikir..
valla ben her ay tersini yapiyorum yumurtlama günü gectikten sonra olmayacak gözüyle bakiyorum ..kendimi kötü ihtimale karsi öyle alistiriyorum sonra regl geldiginde zaten seni bekliyodum diyorum ve yikim yasamadan o ayi atlatiyorum...
canım enerjin ne kadar güzel, ne kadar yüksek, nazar değmesin sana, bende artık olmayacak gözüyle bakacam böylece moralim bozulmaz. Bebek kıyafetleri, odası filan mı baksam ki yoksa. Hiç içimden de gelmiyo olmadan ama....
hosgeldin canim benim ...
biraz öyle yelizimsende nolur takma kafana gercekten bebekgin düsmani stres ...
sakin öyle bebek kiyafetlerine nede bakma canim benim ozaman daha cok kafana takarsin..gercekten cogunlukla kafaya takmadigin ay bebis geliyo..ben böyle yaparak 4 defa hamile kaldim ama malesef kan pihtilasma sorunum hepsinide kaybettim..yeni yilda tekrar denemeler baslayacak nasipse..
Haklısın , senin yaşadıkların zormuş bitanem, clexan filan vermedi mi doktor, yada başka bi iğne filan. insallah ocakta hemen teyze oluruz
hoşbulduk cnm nasılsın:)
igne kullandim ama dozu yetersiz geldi canim benim tekrar hamile kalirsam dozu artirilacak...insallah hepimiz yeni yilda anne adayiz oluruz canim benim...
tamam canım benim sağolasınyeliz canim benim sende smile yapamiyosan alttakileri sirasiyla uygula tüm smileler cikar ozaman..onlarsiz mesaj güzel olmuyo cünkü...
Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet
saol canim benim iyiyim..senin oglusun nasil annesi....hnk canim sende uzun zamandir gelmiyodun ihmal etme bizleri canim benim...
tamam canım benim sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?