- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.941
kızlar dün akşamdan bu sabaha site arıza veriyordu bende telden dolayı zannettiydim..ama sanırım kimse kullanamamış..o zaman herkese kocaman günaydınnnn
ben sanırım üşütmüşüm sabah 6 da bulantıyla uyandım..çıkarıp duruyorum:2::2:eşimde diyo dün doktora gitmsek hamilesin diycemoff tam da en yumoş günlerim benim acilen iyileşmem lazım yaaaa
hey maşallah yasakım hayalim çetele tutuyorsun yaw..kim nerde napıyo haberin var..seni bu topiğe muhtar mı seçsek aceppp
ben geldim kızlardüngece eşim sabah 5buçukta geldi bende uyuyamadım tabı osaate kadar
mesaj cektım ben senı ailene karşı doldurmuyorum sana seçimde yaptırmıyorum ama sen üstüme geliyorsun
biliyorsun bebeğimiz için stresın yasak olduğunu demekki sen çocuk istemiyorsun dedim sonra bı baktım 5dakka dolmadan eve geldı
özürdiledi öğlende 12de kalktık haliyle dışardan börek falan almış çay demlemiş barıştık kavaltı sofrasıyla.
dünkü mesajım sanırım dokundu çünkü gelir gelmez sarıldı öptü benim yüzümden bebeğimiz olmassa manasına getirdi
bende tabı bıraz acındırdım kendımıartık kozlar benım elımde
ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr
Bazen mi
aslindaaaaaa herzzamn caktirmaaaaa tatlimmmmhattta kkusuruma da bakabilirrlerrrrr
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi [url]www.nerminay.com - YouTube[/url] dinleyin kizlarrrrrrrr karilarrrrr bacilarrrrrrr
cnm profilde yazıyo ya senin ve arkadaşların yorumları yukarda nickin yazıyo sadece senin yazdığın yorumlar cıkıyo ordan bakbide söyle baska topikcikleri dolaniyim
ne var ne yok bi bakim
yaw bide girdigim topikleride karistirip yerlerini bulamiyorumbi kac yere bisey yaziyorum acaba birisi bisey yazdimi karsiliginda bi bakim diyorum bu seferde yerlerini bulamiyorum..:44::44::44::44:kizlar nasi bulabilirim bi fikri olan varmi... scorpionsum bence bana sen yardimci olabilirsin sen anlan böyle islerden banada bi el atsan iyi olur yoksa aksami ederim yaw gezmekten
saol canım benim barıştıkgünaydın herkeseeee, hayalot canım barışmana çokkk sevindim, scorpions da hastalanmış çook geçmiş olsun, üzülme canım hastayken bile olacak insallahbenim bugün çalışmam lazım, ama öyle değil ders çlışmam lazım:2:size de çalışmalarınız da başarılar
scorpionsum bekcisiyim dedim ya bu topiginyaw ayiptir söylemesi cok zekiyimde yazilani hic unutmuyorum yeterki gözümün önünde olun iki ay sadece sizinle ilgilenecem siz hamile kalana kadar takip edecem...
kiz hayalot bosunami o kadar uzun yazi yazdim nerde benim alintimneyse güzel haberle geldigin icin afettim iste simdi gercek hayalot oldun kullan kozlarini isine bak saf erkekler bilmiyorlarki kadinlarla bas edemezler
bitanem alıntı yaptım sanmıştım ama yapmamışım anam yazarken bir heyecan yapıyorum çabuk olsun diyesanki topik elden kaçıyo ya ama afetmişin kaçakhayalim
bide söyle baska topikcikleri dolaniyim
ne var ne yok bi bakim
yaw bide girdigim topikleride karistirip yerlerini bulamiyorumbi kac yere bisey yaziyorum acaba birisi bisey yazdimi karsiliginda bi bakim diyorum bu seferde yerlerini bulamiyorum..:44::44::44::44:kizlar nasi bulabilirim bi fikri olan varmi... scorpionsum bence bana sen yardimci olabilirsin sen anlan böyle islerden banada bi el atsan iyi olur yoksa aksami ederim yaw gezmekten
yazdığın ceavplarım bolumunden gir bitanem biraz zor oluyo ama tek formülü bu yada beğenilmişsen beğeniden gir
cnm profilde yazıyo ya senin ve arkadaşların yorumları yukarda nickin yazıyo sadece senin yazdığın yorumlar cıkıyo ordan bak
kız allah canını almasın benm bi dayım var söylediği yalanı unutuyo geri başka yalan söylüyo aynı hesap olmus senin yazdığın yeri unutoysun
benm topiğmi ıssız bıraktınız kankamla ikimiz başbaşa kaldıkkiz gumusum valla öyle yaw girdigim yerleri karistiriyorum.dünden beri birine bisey yazdim dön dolas zor buldum ...saol bundan sonra öyle yapim bari
saol canım benim barıştıkşimdi kedi gibi peşimde dolanıyo bende hasta numarası yapıyorum kaynanacım gıbı
scorpionsum bekcisiyim dedim ya bu topiginyaw ayiptir söylemesi cok zekiyimde yazilani hic unutmuyorum yeterki gözümün önünde olun iki ay sadece sizinle ilgilenecem siz hamile kalana kadar takip edecem...
kiz hayalot bosunami o kadar uzun yazi yazdim nerde benim alintimneyse güzel haberle geldigin icin afettim iste simdi gercek hayalot oldun kullan kozlarini isine bak saf erkekler bilmiyorlarki kadinlarla bas edemezler
bitanem alıntı yaptım sanmıştım ama yapmamışım anam yazarken bir heyecan yapıyorum çabuk olsun diyesanki topik elden kaçıyo ya ama afetmişin kaçakhayalim
he afettimeski hayalotum olmussun simdi
yazdığın ceavplarım bolumunden gir bitanem biraz zor oluyo ama tek formülü bu yada beğenilmişsen beğeniden gir
saol öyle yapim artik yaw yoksa basim dönüyo gezmekten:111::111::111::111::111:
benm topiğmi ıssız bıraktınız kankamla ikimiz başbaşa kaldık
haberiniz olsun kızıyorum
merhabaaa nasısınız:)
kizlar düsündüm tasindim
looriye ne oldugunu buldum galiba....
yaw bu looricik türkiyeye gidecem diyodu yoksa gittimi?:44::44::44::44:
BELKI ANNESINDEDE NET YOKTUR GIREMIYODUR
BUNLARDA kacakhayal teorisi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?