Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar dün akşamdan bu sabaha site arıza veriyordu bende telden dolayı zannettiydim..ama sanırım kimse kullanamamış..o zaman herkese kocaman günaydınnnn
ben sanırım üşütmüşüm sabah 6 da bulantıyla uyandım..çıkarıp duruyorum:2::2:eşimde diyo dün doktora gitmsek hamilesin diycemoff tam da en yumoş günlerim benim acilen iyileşmem lazım yaaaa

günaydın canım geçmiş olsun bitanem:26:
nasıl üşüttün öyle keşke bi doktora görünseydin .
bu arada nane limon kaynatıp içebilirsin canım rahatlatır o seni

herkese günaydınnnnn
dün gece site bakımdaydı anlaşılan kimse girememiş benim gibi
ya ben loorimi ve umudu merak etmeye başladım nerdeki bunlar
bugün işlerim var biraz ama arasra girmeye çalışıcam kızlar
hepinizi öpüyorummmm

günaydın herkeseeee, hayalot canım barışmana çokkk sevindim, scorpions da hastalanmış çook geçmiş olsun, üzülme canım hastayken bile olacak insallah benim bugün çalışmam lazım, ama öyle değil ders çlışmam lazım:2:size de çalışmalarınız da başarılar

aaaa dün kimse girememis arizami vardi kk de...

iyide olmus kimse fazla kaynatamamis...

bi söyle sabah yazilanlari okum bari...

kimden ne haber var....

Son düzenleme:
hey maşallah yasakım hayalim çetele tutuyorsun yaw..kim nerde napıyo haberin var..seni bu topiğe muhtar mı seçsek aceppp

scorpionsum bekcisiyim dedim ya bu topiginyaw ayiptir söylemesi cok zekiyimde yazilani hic unutmuyorum yeterki gözümün önünde oluniki ay sadece sizinle ilgilenecem siz hamile kalana kadar takip edecem...

kiz hayalot bosunami o kadar uzun yazi yazdim nerde benim alintimneyse güzel haberle geldigin icin afettimiste simdi gercek hayalot oldunkullan kozlarini isine baksaf erkekler bilmiyorlarki kadinlarla bas edemezler

ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr

kiz alppin dün konusamayinca özledim seni nasilsincalisma ne varmi bu gün....muhtarim ya not tutacam

hec iste alppin biraz mütevazidirde hayalim...

aslindaaaaaa herzzamn caktirmaaaaa tatlimmmm hattta kkusuruma da bakabilirrlerrrrr

simdi oldumütevazilik gitti elden

ben burda kizlar katagorisini tercih ediyorum bide bacilar kategorisini öteki bana uymadi

kizlar bende ilk defa toplu alinti yapdim...aferin bana

looricik Yakalarsam Tık Tık yapacam seni nerdeeeeeeeeeessssssiiiiinnn

yaw bu laylayida bi yakalyamadimona sorardim bari cünkü loori ile arkadaslar ayni yerde yasiyolar

bide söyle baska topikcikleri dolaniyim

ne var ne yok bi bakim

yaw bide girdigim topikleride karistirip yerlerini bulamiyorum bi kac yere bisey yaziyorum acaba birisi bisey yazdimi karsiliginda bi bakim diyorum bu seferde yerlerini bulamiyorum..:44::44::44::44:kizlar nasi bulabilirim bi fikri olan varmi...scorpionsum bence bana sen yardimci olabilirsin sen anlan böyle islerden banada bi el atsan iyi oluryoksa aksami ederim yaw gezmekten

cnm profilde yazıyo ya senin ve arkadaşların yorumları yukarda nickin yazıyo sadece senin yazdığın yorumlar cıkıyo ordan bak
kız allah canını almasın benm bi dayım var söylediği yalanı unutuyo geri başka yalan söylüyo aynı hesap olmus senin yazdığın yeri unutoysun

saol canım benim barıştıkşimdi kedi gibi peşimde dolanıyo bende hasta numarası yapıyorum kaynanacım gıbı

kiz gumusum valla öyle yaw girdigim yerleri karistiriyorum.dünden beri birine bisey yazdim dön dolas zor buldum...saol bundan sonra öyle yapim bari

Son düzenleme:

kizlar sizdede oluyomu yine zor giriliyo bide mesala mesaj yazacam su an kk bakimda diyo:84::84::84::84::84::84:

kizlar düsündüm tasindim

looriye ne oldugunu buldum galiba....

yaw bu looricik türkiyeye gidecem diyodu yoksa gittimi?:44::44::44::44:

BELKI ANNESINDEDE NET YOKTUR GIREMIYODUR

BUNLARDA kacakhayal teorisi.....

kizlar düsündüm tasindim

looriye ne oldugunu buldum galiba....

yaw bu looricik türkiyeye gidecem diyodu yoksa gittimi?:44::44::44::44:

BELKI ANNESINDEDE NET YOKTUR GIREMIYODUR

BUNLARDA kacakhayal teorisi.....

Kiz yok hala burdayim istanbuldan misafirim geldi yatili yarin gidicek iste bende o yuzden giremiyorum haberiniz olsun bu arada gecmisi okuyamicam yasakhayalim neler oldu varmi mutlu haberler hadi hemen yaz bekliyorum

ahanda loori gelmislooricik simdi cikim geri gelecem niye girmedigini yaz tamami:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…