Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru söylüyosun canim benim...bende cok duydum...

öyle bitanem haklısın

benim babanemde hep adet oluyomuş doğurana kadar hemde.
ama ben hamıle kalınca olmım ya onun zevkle tadını cıkarmak ıstıyorum buayda kıstım var demeden

yaw bizde hic olmuyo nedense öyle sanslar..

adet geldimi tamam bitiyo hersey

bitaneler ben yavaş yavaş çıkıyorum artık
kendinize iyi bakın çok konuşmayın zaten daha 11 sayfa geçmişim var okunacak
loorim bilgısayar basında uyudumu ne:44::44::44:
meddcezirim konuşamadık gecmıstesın sanırım
herkese ıyı gecelr

Son düzenleme:
benim sülalem böyle.
annem-teyzelerim-kuzenlerimin tamamı-ablam.
muhtemelen bende böyle olucam.
200de bir deniyor bu duruma ama sanmıyorum.
bu 200 de birin 9 üyesi benim ailemde mi yani.değil.

demmekki sayi daha fazlagenetik bi durum demekki...

öyle bitanem haklısın

batıl filan değil bitanem düşünsene, kimisinin hemen çocuğu oluyo kimisi de bizler gibi bekliyor. bol bol dua etmeliyiz ki o stres denilen negatif elektrikleri üstümüzden atalım, stres deyip geçmeyin arkadaşlar, belkide başkalarının nazarları, kıskançlıkları, istememeleri bizi geriyor, olamaz mı

iyi geceler

umudum izin verirsen bende uyuyabilirmiyim:26::26::26::26::26::26::18:

iyi geceler hayalotum, tatlı rüyalar, dua ederken hepimize birden ediorum canlarım ama ben geçmisi okuyamadım, çok var yaaa nası okiim, bana birisi bisi yazmış mı hayalotum sen de bana olar mıııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

alaalaa neler var ya hemde 4 aylik olmus

canım benim genç kızken aslında pek inanmazdım ama büyüdükçe hep karşılaştım .nazardan buyuden falan korkarım
mesela biz eşimle evlenirken sorunluydu ve herşeyımızı tek basımıza yaptıgımız ıcın mılletın gozu cok
ben hala evıme yenı bır esya sokayım o evde ogun kesın bıseyler eksılır kırılma yanma gıbı .
oyuzden ınanırım yanı zaten kuranımızdada geçiyormuş

Hepinize iyi geceler kizlar bugun biraz uykum var pek konusamadim yarin insallah susmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…