Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

O bende de çok oluyor canım yaa Hatta yazın o kadar çok oldu ki, kaç kez dr. a gittim bişey çıkmadı... Ahhh biz kadınlar ne kadar hassasız

umudum be ozamanda okumuştum ama ne yazıcamı bilemediğimden yorum yapmamıstım sanırım:44:
bende bazen boyle ruya gorunce hep çıkar ve bıseye baglarım.
bundada vardır bıhayır ama cok dusunuyoruz ondanda olabılır
bı gıt bakalım doktora ne dıyecek hayırlı haberlerle donersın inşallah

umudum be ozamanda okumuştum ama ne yazıcamı bilemediğimden yorum yapmamıstım sanırım:44:
bende bazen boyle ruya gorunce hep çıkar ve bıseye baglarım.
bundada vardır bıhayır ama cok dusunuyoruz ondanda olabılır
bı gıt bakalım doktora ne dıyecek hayırlı haberlerle donersın inşallah

hayalot dediyse vardir bi dorulugu canim benimsen bi doktoruna bi git sonra bizede bildir sonucu
tabiki bildiririm yasakhayalim ya :26:

çoğu anne adayı hamileliğin ilk haftalarında böyle rüyalar görürmüş zaten.

valal gördüm de ne oldu suan ne halim var bilmiyorum ki :44:

canım üstüne görüyor olmayasın, benimde adette üçüncü günüm ama hep aklımda süphe oluyo, bu üstüne görme olayına çok takılıyorum ben.

üstüne göre olayı şuan için zannetmiyorum ya, çünkü nebilim öyel karıstı ki hersey sanki
kız ben aracıydım alaala bizim büyükler diyodu ama ben bazen inanırım koca karılara

ama bnde inandım taa ki o rüya olmayaydı dicem ama vardır herseyde bir hayır

umudum iste burasi önemli gercekten güvenilir bu isi para karsiligi yapmayan birisi olmali canim benim..:26::26::26:ne bilim ya bi yandanda dogal yoldan hamilelik olduysa eger ben cok umutlandim simdi senin adina umudum....neden bi daha olmasinki bitanem...

Son düzenleme:
beklemedeyim canım bu ay kistlerle savaş .inşallah bu ay kistler giderde yumurtlarsam çatlatma iğnesi yapılcak direk.
umudum aralık yani kasımıda bitirdim

herşeyde vardır bir hayır.allah en hayırlı zamanda gönderir sana bebeğini meraklanma.
bu benim doktor bana çatlatma iğnesi falan yapmadı.muhtemelen bende kist sahibi olucam eğer çatlamadılarsa.
zaten doktor bana yumurta sayımın çok fazla olduğunu söylemişti.çoğul gebelik ihtimalin yüzde 90 dedi.
inşallah ikimizde en hayırlı zamanda bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.ve tabi burdaki tüm arkadaşlar: )

canım ben böyle şeylere inanırım. ama bide şöyle düşün yüce rabbim çocugumuzun rızkını verip ol dedikten sonra hangi güç bunu düşürebilirki, sen inancını sağlam tut, dua et, rabbim istedikten sonra adet görmüş olsan bile düşmez, çok var öyle üstüne gören

umudum iste burasi önemli gercekten güvenilir bu isi para karsiligi yapmayan birisi olmali canim benim..:26::26::26:ne bilim ya bi yandanda dogal yoldan hamilelik olduysa eger ben cok umutlandim simdi senin adina umudum....

evt doğal yoldan oldu die çok seviniyordum ben, ve halen daha olursa da bu ay da olur ama yine öle bi rüya görmemem lazım

kimisi saçma diyebiliyo bu duruma, ama insan birebir yaşayıp hissedince böyle şeyleri, gel de inanma
doğru hangi güç düsürebilir ki ? off off Allahım ins bida öle rüya görmem

kesinlikle katılıyorum, bu işi para için yapmayan biri olmalı. bide en güzeli kendi duaların, bundan daha kıymetli ne olabilir ki, bol bol kuran oku. bunun karşısında hiç bi güç duramaz

evt doğal yoldan oldu die çok seviniyordum ben, ve halen daha olursa da bu ay da olur ama yine öle bi rüya görmemem lazım

umudum dualar niye var bitanem..:26:sürekli okuyabildigin kadar oku canim benim...rabim elbet verecekse hic bi güc engelleyemez...

umudum benim eltimde sorunlu şekilde hamile kalmış 10 seneden sonra
ama dedıklerıne gore o hocaları falan dolanmıs ama bu sadece dua edenler varya onları
sonra bı hoca demıs sende buyu var
okunmus suda buyuyu kımın yaptıgını bıle gostermıs
zaten bu eltım 3 4 ay ılk evlendıklerınde bırlıktede olamamıslar bu buyu yuzunden
önceden pek inanmazdım boyle seylere ama bunu anlatan eltım olunca inanmadım değil hani
sende bı arastır bakalım

kesinlikle katılıyorum, bu işi para için yapmayan biri olmalı. bide en güzeli kendi duaların, bundan daha kıymetli ne olabilir ki, bol bol kuran oku. bunun karşısında hiç bi güç duramaz

öyle yelizim..duanin karsisinda bence hic bi güc duramaz..kendiside okusun bide güvenilir bi hocaya okuttursun

Son düzenleme:
kimisi saçma diyebiliyo bu duruma, ama insan birebir yaşayıp hissedince böyle şeyleri, gel de inanma
doğru hangi güç düsürebilir ki ? off off Allahım ins bida öle rüya görmem

evet olmasını istemeyen birşeyler olabilir, ama bizim inancımız güçlü olursa hiç bişe yapamazlar. kadınlar böyle hamilelik durumlarında dış etkenlere çok açık oluyorlar, doğum sonrasında filanda, o yüzden bol bol okumamız lazım

kızlar bu arada..
bebek sahibi olmak için birşeyler kullanıp, doğru zamanlarda ilişki yaşıyorsanız.ciddi şüpheleriniz umutlarınız varsa adet görmenize aldırmayın.
mutlaka kan testi yaptırın.
çünkü hamile olupta 4 ay-6 ay hatta hamilelik süresince adet kanaması boyutunda kanaması olan öyle çok kadın var ki.

umudum dualar niye var bitanem..:26:sürekli okuyabildigin kadar oku canim benim...rabim elbet verecekse hic bi güc engelleyemez...

yaa okuyrum okumam mı, Meryem Süresini ezberledim neredeyse, sabah namazına kalkıp okuyorum, gündüz vakit buldğmda namazlarımın arkasından yine öe, yatsıyı kılıyorum erken yada geç, mutlaka okuyordum, ve canı gönülden dua ediyordum.. ama ne oldu böle çok umutluydum ben ama yine yasakhayalimin dediği gibi dolay yoldan oldu dersek, çok büyük bi başarı benim için bu

valla kuzum kimisi inanmıyo, batıl şeyler diyo, ama insan nelerle karsılasıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…