- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.421
hayalot dediyse vardir bi dorulugu canim benimsen bi doktoruna bi git sonra bizede bildir sonucu
kız ben aracıydım alaala bizim büyükler diyodu ama ben bazen inanırım koca karılara
aman çıkmasın ya.
her kadında mı böyle bilmiyorum da..ben usandım bu kasıklarımdan.
en ufak ağır kaldırıyım ağrıyor..aşırı hareket edim ağrıyo.
üşütürüm azcık ağrır.
şimdiki de ağrıyo gibi değilde.
hmm nasıl tarif ediyim..hani çok koşarsın dalağın şişer onun ağrısı gibi.acı gibi böyle garip.saolasın canım.
bakın bida yazıyorum, yazmıstım ama gören olmadı sanırım.
benim bat , hani son 3aydır hep bi geri kayıyordu ya, öyle hesaplarsam ekim29 u pazartesi idi. ogün birsey yok,
hadi 30 unda salı günü olurum dedim. yine birsey yok. hiç akıntıfln olmadı kupkuruydu ve o günü atesli bi bel ağrısı çektim, çok belim ağrıyodu. hiç böle olmazdım adetlerimde..
snra dedim 31i çarsamba olur. yine yok.taa ki o gece sabaha karsı rüyamda korkuttu birsey beni.. o korkudan gitti yaaevimdeyim,esimi birsey için çağırıyorum, geliyomu die arkama baktım ki, adam gibi birsey elini uzatıyodu bana ben korkdum öyle de uyandım iste.
çok uykum vardı, hep uyuyordum.
çok sık idrara gidiyordum.
ağzımın tadı yokdu.
ve günüm geçtimçe akıntımın olmamasına seviniyodum.
işte o rüya mahfetti beni geçen hafta ve persembe çok azıcık kahveringi akıntım oldu, dedim bu önemli birsey olmasa gerek.
snra o rüyanın etkisinde kaldım çok. sonra gelenler geldi benim kırmızılar
sizce böle bisi olur mu ne dersiniz :26:
bakın bida yazıyorum, yazmıstım ama gören olmadı sanırım.
benim bat , hani son 3aydır hep bi geri kayıyordu ya, öyle hesaplarsam ekim29 u pazartesi idi. ogün birsey yok,
hadi 30 unda salı günü olurum dedim. yine birsey yok. hiç akıntıfln olmadı kupkuruydu ve o günü atesli bi bel ağrısı çektim, çok belim ağrıyodu. hiç böle olmazdım adetlerimde..
snra dedim 31i çarsamba olur. yine yok.taa ki o gece sabaha karsı rüyamda korkuttu birsey beni.. o korkudan gitti yaaevimdeyim,esimi birsey için çağırıyorum, geliyomu die arkama baktım ki, adam gibi birsey elini uzatıyodu bana ben korkdum öyle de uyandım iste.
çok uykum vardı, hep uyuyordum.
çok sık idrara gidiyordum.
ağzımın tadı yokdu.
ve günüm geçtimçe akıntımın olmamasına seviniyodum.
işte o rüya mahfetti beni geçen hafta ve persembe çok azıcık kahveringi akıntım oldu, dedim bu önemli birsey olmasa gerek.
snra o rüyanın etkisinde kaldım çok. sonra gelenler geldi benim kırmızılar
sizce böle bisi olur mu ne dersiniz :26:
tabiki bildiririm yasakhayalim ya :26:hayalot dediyse vardir bi dorulugu canim benimsen bi doktoruna bi git sonra bizede bildir sonucu
çoğu anne adayı hamileliğin ilk haftalarında böyle rüyalar görürmüş zaten.
canım üstüne görüyor olmayasın, benimde adette üçüncü günüm ama hep aklımda süphe oluyo, bu üstüne görme olayına çok takılıyorum ben.
kız ben aracıydım alaala bizim büyükler diyodu ama ben bazen inanırım koca karılara
çünkü yeminle çok farklıydım bu ay, şu belirtiler varya yıllarca yaşamamıştım..
ve bir ablaya danıstım bu konuda, daha önceden de enteresan bir rya görmüstüm onunda etkisi çoktur bende, 2ay önce fln.
iste o ablaya dedim böyle böyle bir rüya gördüm, ama bütün belirtiler vardı sence ne olmustur dedim.
kadıncağız ahlanıp vahlandı, senin hamile kalmanı istemeyen birseyler var dedi, ve o senin günün geçmeye baslayınca seni rüyanda korkutup düsürdü fln dedi.
aynı senin demen gibi birsey dedi bana, bi hoca fln olsa nebilim uff
hatat günüm geçiyo diye ankaraya gidip kan tahlili yapıcaktım cumartesi günü, hepsine engel oldu o rüya
beklemedeyim canım bu ay kistlerle savaş .inşallah bu ay kistler giderde yumurtlarsam çatlatma iğnesi yapılcak direk.
umudum aralık yani kasımıda bitirdim
çünkü yeminle çok farklıydım bu ay, şu belirtiler varya yıllarca yaşamamıştım..
ve bir ablaya danıstım bu konuda, daha önceden de enteresan bir rya görmüstüm onunda etkisi çoktur bende, 2ay önce fln.
iste o ablaya dedim böyle böyle bir rüya gördüm, ama bütün belirtiler vardı sence ne olmustur dedim.
kadıncağız ahlanıp vahlandı, senin hamile kalmanı istemeyen birseyler var dedi, ve o senin günün geçmeye baslayınca seni rüyanda korkutup düsürdü fln dedi.
aynı senin demen gibi birsey dedi bana, bi hoca fln olsa nebilim uff
hatat günüm geçiyo diye ankaraya gidip kan tahlili yapıcaktım cumartesi günü, hepsine engel oldu o rüya
umudum iste burasi önemli gercekten güvenilir bu isi para karsiligi yapmayan birisi olmali canim benim..:26::26::26:ne bilim ya bi yandanda dogal yoldan hamilelik olduysa eger ben cok umutlandim simdi senin adina umudum....
O bende de çok oluyor canım yaaHatta yazın o kadar çok oldu ki, kaç kez dr. a gittim bişey çıkmadı... Ahhh biz kadınlar ne kadar hassasız
canım ben böyle şeylere inanırım. ama bide şöyle düşün yüce rabbim çocugumuzun rızkını verip ol dedikten sonra hangi güç bunu düşürebilirki, sen inancını sağlam tut, dua et, rabbim istedikten sonra adet görmüş olsan bile düşmez, çok var öyle üstüne gören
umudum iste burasi önemli gercekten güvenilir bu isi para karsiligi yapmayan birisi olmali canim benim..:26::26::26:ne bilim ya bi yandanda dogal yoldan hamilelik olduysa eger ben cok umutlandim simdi senin adina umudum....neden bi daha olmasinki bitanem...
evt doğal yoldan oldu die çok seviniyordum ben, ve halen daha olursa da bu ay da olur ama yine öle bi rüya görmemem lazım
kesinlikle katılıyorum, bu işi para için yapmayan biri olmalı. bide en güzeli kendi duaların, bundan daha kıymetli ne olabilir ki, bol bol kuran oku. bunun karşısında hiç bi güç duramaz
kimisi saçma diyebiliyo bu duruma, ama insan birebir yaşayıp hissedince böyle şeyleri, gel de inanma
doğru hangi güç düsürebilir ki ? off off Allahım ins bida öle rüya görmem
kesinlikle katılıyorum, bu işi para için yapmayan biri olmalı. bide en güzeli kendi duaların, bundan daha kıymetli ne olabilir ki, bol bol kuran oku. bunun karşısında hiç bi güç duramaz
umudum dualar niye var bitanem..:26:sürekli okuyabildigin kadar oku canim benim...rabim elbet verecekse hic bi güc engelleyemez...
umudum benim eltimde sorunlu şekilde hamile kalmış 10 seneden sonra
ama dedıklerıne gore o hocaları falan dolanmıs ama bu sadece dua edenler varya onları
sonra bı hoca demıs sende buyu var
okunmus suda buyuyu kımın yaptıgını bıle gostermıs
zaten bu eltım 3 4 ay ılk evlendıklerınde bırlıktede olamamıslar bu buyu yuzunden
önceden pek inanmazdım boyle seylere ama bunu anlatan eltım olunca inanmadım değil hani
sende bı arastır bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?