Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahhh kusum benim yerim ben seni, valla güldürdün beni he
azıcık iki sayf fln gerilerde bak yazdıklarıma cnm.

Ya ben bugün çok yoğundum bitanem, okulda çocuklar deli etti beni.. Sonra eve geldim evrak evrak evrak... Şimdi bakıyorum bakıyorum anlamıyorum iyi mii

tamam umudum bundan önce gelmedıgın gunlerde senı sormustuk bundan sonra dkkatlı bakarım
hadi sizde yatın loorim kaçak hayaşim ve diğer bitaneler
öpüyorum hepinizi

İyi geceler bitanem, geçmişe akmaktan bugüne yetişemedim ben yaaa iyi uykular bitanemmmmmmm

Ben de çıkıyorum canlarımmmmm... İyi bakın kendinizee, öpüyorum hepiniziiiiiiiii

Ya benim mesaj kutum sorunlu baya, yazmıştım bitanem ama yine gitmemiş sanırım:26: kusura bakmaaa
Bitanem bebeğinin eğer kısmeti varsa bu dünyada, sen dua ettiğin sürece Rabbim sığındığın sürece emin ol hiç kimse hiç bişey bebeğinin gelmesine engel olamaz.. Asla korkma ve aklına kötü şeyle getirme olur mu canım Kötü bir rüya görmüşün ama inşallaaaahhh hayırlara çıkarır Rabbimm...

saol cnm benim, insallah Rabbim umutlarımızın karsığılını en kısa zamanda bizlere verir
hadi çıkalım bizde, kimsecikler kalmadı, benmde gözlerim gidiyo. görüsürüz aksama insallah tatlı rüyalar bal kusum

Tamam bitanem, çooooooooooook öpüyorum... İyi geceler tatlı rüyalaarrrr

evt doğal yoldan oldu die çok seviniyordum ben, ve halen daha olursa da bu ay da olur ama yine öle bi rüya görmemem lazım

umudum canım benim ben seni çok iyi anlıyorum şuan içinde bulunduğun duruma empati yapıyorum da haklısın hem de çok. ama bak ne dicem sana bu ay belirtilerim farklıydı heraydan diyorsun ya bebeğim o tamamen psikolojik birşey ben kaç kez öyle sandım ama adet olucam sandığım ay hamile olduğumu öğrendim, belirti dediklerimiz tamamen kendi psikolojik olarak tasarladıklarımız ben bunu sadece kendimden örnek vererek değil iş arkadaşlarımdan da edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum. inşallah kalmışsındır hamile doğal yoldan ve yine kalırsın ama rüyana da çok takılma, öyle kötü rüyalar görüyorum ki uykularım kaçıyo korkudan bir daha uyuyamıyorum bu böyle die bebeğini birşey almamıştır senden.sen en doğrusunu hissetmişsindir tabii öyle diyorsan hissetmişsen olmuştur da belki ama danışıyorsun ya bizlere fikrimi söylemek isterim ki seni bu yönde telkin edenlere inanma at kafandan öyle olumsuz şeyleri pozitif düşün öyle bişey olmamıştır. iyi düşün ki iyi olsun. seni sevdiğim için yazmak istedim, iyi olmanı çok iserim umarım beni yanlış anlamazsın tatlım

herkese günaydınnnn
aybishim nasılsın bitanem

bu arada ben iyileştim
sadece çok uyumaktan gözlerim ağrıyo biraz ama hiç uykum yokkk

hayalim çokkkk mutlu oldum şu beğenme butonuna neden 1kez basılıyoki böyle güzel haberlerde bikez basmak kesmiyo beni

scorpionsumda iyileşmiş benim gibi

meddcezirim benim kocamda sanırım gıcık oluyo burayadün ona naz yapıyorum biyandanda laptobu versene hayatım kızlar beklıyodur dıyorum

alppınım nereye gitcekmişki ya neden 2 gün yokmuş ben çözemedim alaala:44::44:

bugün evin altını üstüne getirip iyice karştırmam gerek tadilat başlıcak yarın sanırım yardıma bekliyorum

kaçakhayalim ben döndüm he yaşıyom bak sözümü tuttummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…