- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.481
umudum canım benim ben seni çok iyi anlıyorum şuan içinde bulunduğun duruma empati yapıyorum da haklısın hem de çok. ama bak ne dicem sana bu ay belirtilerim farklıydı heraydan diyorsun ya bebeğim o tamamen psikolojik birşey ben kaç kez öyle sandım ama adet olucam sandığım ay hamile olduğumu öğrendim, belirti dediklerimiz tamamen kendi psikolojik olarak tasarladıklarımız ben bunu sadece kendimden örnek vererek değil iş arkadaşlarımdan da edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum. inşallah kalmışsındır hamile doğal yoldan ve yine kalırsın ama rüyana da çok takılma, öyle kötü rüyalar görüyorum ki uykularım kaçıyo korkudan bir daha uyuyamıyorum bu böyle die bebeğini birşey almamıştır senden.sen en doğrusunu hissetmişsindir tabii öyle diyorsan hissetmişsen olmuştur da belki ama danışıyorsun ya bizlere fikrimi söylemek isterim ki seni bu yönde telkin edenlere inanma at kafandan öyle olumsuz şeyleri pozitif düşün öyle bişey olmamıştır. iyi düşün ki iyi olsun. seni sevdiğim için yazmak istedim, iyi olmanı çok iserim umarım beni yanlış anlamazsın tatlım
herkese günaydınnnn
aybishim nasılsın bitanem
bu arada ben iyileştim
sadece çok uyumaktan gözlerim ağrıyo birazama hiç uykum yokkk [
günaydın hayalotum iyiyiym, senin de iyileşmene çok sevindim dikkat et kendine bi daha öyle hastacık oma
kenid düsüncelerini tabi ki yazabilirsin ama yanlıs anlama derken, sanki ben öle olmasını istedğim için, kendimi kaptırdım gibisinden mi o belitiler le hayal aleminde gezme mi diyosun psikolojik derkendoğru diyo olabilirsin, benim neyime öyle hayaller kurupta bunları buraya yazmak .. neyseee.. bida böle şeylerimi paylasmiycam ..özr dilerim .
selammmmmm kızlarr evet deqısmıs bebem kk
nysee size iyi günler ben çıkıyorumm.. az keyfim yerine getiriyim dedim, ama olmadı .
herkese günaydınnnn
aybishim nasılsın bitanem
bu arada ben iyileştim
sadece çok uyumaktan gözlerim ağrıyo birazama hiç uykum yokkk
slm bayanlar
kim kimle nerede ne yapıyor saat kaçta
kimseden haberm yok son durumşlar nasıl
ben ayıptır söylemesi saçımı kestirdim hazal kayanın gibi
hayırlısı cnm belki aynı ay hamile kalcağımız için bu ay olmadıbende son durumlar fıssss bu ay olmadııı oysa atesımde cok yuksek gıdıyorduuu ama olmadııısaclarında hayırlı ugurlu olsun degısıklık ıyıdır kocan senı hazal kaya gıbı gormesn sınra
alalalalal poffum sen geldikten sonra begen butonlarida gözükmeye basladi cok saol yaw
buralardayım yasakhayal..
hsgeldiniz kızlarr, nasılsınız bgün, hadi poğaça yapıyorum toplaşın gelin =))
Selam kizlar nasilsiniz
Benim adetime 4 gun kaldi hic umidim yok calismadik ama yinede bi umit bekliyorum bakalim
Umut pogaca canim cekti ya eline saglik ama ben bu ayin birinde diyete basladim kendimce agzima sekwrli unlu pilavli :) hic bisi surmedim 6gundur ayin sonuna kadar devam edicem sadece corba yemek yogurt salata bakalim kilo verecekmiyim meraktan catliyorum.
Ayin sonunsa bi ziyafet vericem ama kendime
bende begenme butonunu arıyodum sonra sayfa qıttı bende dedım buqun qıremıcem dur bıda denıyım dedım kı baktım qırıyom forumanabıonuz fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?