Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kenid düsüncelerini tabi ki yazabilirsin ama yanlıs anlama derken, sanki ben öle olmasını istedğim için, kendimi kaptırdım gibisinden mi o belitiler le hayal aleminde gezme mi diyosun psikolojik derken doğru diyo olabilirsin, benim neyime öyle hayaller kurupta bunları buraya yazmak .. neyseee.. bida böle şeylerimi paylasmiycam ..özr dilerim .

Son düzenleme:
nysee size iyi günler ben çıkıyorumm.. az keyfim yerine getiriyim dedim, ama olmadı .

umutcum günaydın beni yanlış anladığın için çok kırıldım inanhayallerinden dolayı öyle hissettin demek istemedim ben de aynı şeyleri yaşadım herkeste yaşıyo olmasını isteyince en ufak belirti arıyoruz bundan da doğal bişey yok, ama belirtiler psikolojik olarak hep var gözüküyo ve bu bizi çok yanıltıyo çok da üzüyo. üzülünce de motivasyonumuz bozuluyo ve herşey daha kötü oluyo ve zorlaşıyo. ben bunları yaşadığım için paylaşmak istedim sadece ama durumumdan dolayı beni yanlış anlayacağını biliyordum. estağfurullah asıl benim haddime değil gebe kalmaya çalışanların arasında gebeyken ahkam kesmek. sen paylaş arkadaşım burası zaten sıkıntı paylaşım yeri asıl ben özür dilerim okuyorum yorumlarınızı ve haddim olmadan bir de yorum yapıyorum bilmiş bilmiş di mi. sen den ve bu yorumu okuyan herkesten özür dilerim bir daha da bu şom ağzımı açmam

Son düzenleme:
kizlar ya bu kk mi degismis sadece bendemi öylle gözüküyo anlamadim

umudum yanlis mi görüyorum yoksa burdamisin

yaw bide ben sizin yazdiklarinizin altinizda begenme butonu göremiyorum nasi olacak simdi

sizinkidemi öyle...
ee simdi umudum kizacak yazilarimi begenmiyosun diye ben napacam yaw simdi

Son düzenleme:
alalalalal poffum sen geldikten sonra begen butonlarida gözükmeye basladi cok saol yaw

herkese günaydınnnn
aybishim nasılsın bitanem

bu arada ben iyileştim
sadece çok uyumaktan gözlerim ağrıyo biraz ama hiç uykum yokkk

hayalotum kesin iyilesmis

sözünde durmus valla

yarin iyilesecem dedi ve iyilesti

Son düzenleme:
slm bayanlar
kim kimle nerede ne yapıyor saat kaçta
kimseden haberm yok son durumşlar nasıl
ben ayıptır söylemesi saçımı kestirdim hazal kayanın gibi

slm bayanlar
kim kimle nerede ne yapıyor saat kaçta
kimseden haberm yok son durumşlar nasıl
ben ayıptır söylemesi saçımı kestirdim hazal kayanın gibi

bende son durumlar fıssss bu ay olmadııı oysa atesımde cok yuksek gıdıyorduuu ama olmadııı saclarında hayırlı ugurlu olsun degısıklık ıyıdır kocan senı hazal kaya gıbı gormesn sınra

hayırlısı cnm belki aynı ay hamile kalcağımız için bu ay olmadı
sağol cnm hayatımda ilk defa cocukluk hariç saçlarım kısa cok mutluyum
kocam beni hazal kaya gibi görsün oda behlül olsun ama sonumuz benzemesin

buralardayım yasakhayal..
hsgeldiniz kızlarr, nasılsınız bgün, hadi poğaça yapıyorum toplaşın gelin =))

Selam kizlar nasilsiniz
Benim adetime 4 gun kaldi hic umidim yok calismadik ama yinede bi umit bekliyorum bakalim
Umut pogaca canim cekti ya eline saglik ama ben bu ayin birinde diyete basladim kendimce agzima sekwrli unlu pilavli :) hic bisi surmedim 6gundur ayin sonuna kadar devam edicem sadece corba yemek yogurt salata bakalim kilo verecekmiyim meraktan catliyorum.
Ayin sonunsa bi ziyafet vericem ama kendime

sueda canim bi kere bilem calisma olduysa umut var demektir

yaw millet bi calismada kaldim diyo bizlerde nasip olurmuki bi calisma ve bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…