Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geliyorum umudum kolamida hazirla ama onsuz bisey yiyemem ben
valla bnde kolasız bişey yiyemem acayip cok içiyorum resmen bağmlılık yaptı 2 gün içmesem ağzım bi tuhaf oluyo herkes kızıyo ama napım
son cümle cok güzeldi iste

alallal hazal kaya saci nasilkiyaw ben cok cahilim bu konuda hic dikkat etmem saclari nasi nasi makyaj yapiyolar diye
kızım ben aşkı memnuda hazal kaya ve beren saatin kıyafetlerini ayakkabılarını makyajlarını saçlarını ezbere bilrim ta kavak yellerinde aslının kısa saçından beri istiyodum ama cesaret edemedim bide kocamı ancak ikna ettim zor oldu ama hoş oldu

valla kolayı ben bıraktım kızlar, artık içmiyorum.. kolayı neden yapıyolarmıs onu öğrendikten sonra içemedim ama bazen canım istiyo da neden yapıldığını aklıma getiriyorum hemen içesim gelmiyo

sendemi kola hastasisin yaw bende...

bi türlü birakamadim benherkes düsüklerimi ona bagliyo yaw ondan degil kan pihtilasmasindan diyorum inanmiyolar

Son düzenleme:

yaw umudum bende biliyorum ama aliskanlik yapti yine birakamiyorum herkes beni vazgecirmek icin öyle diyo ama yok vazgecemiyorum

sendemi kola hastasisin yaw bende...

bi türlü birakamadim benherkes düsüklerimi ona bagliyo yaw ondan degil kan pihtilasmasindan diyorum inanmiyolar
içme diyen cok ama hamileyken kocam ağzıma sürdürmüyo kolaq yerine ayran içirtiyodu tekrar hamile kalsam yine kolayı bırakıcam ama tehlikeyi atlatana kadar sonra devam
cnm sen şu an aspirin b12 fln kullanıyomusun iğneyi kaçlık kullanıyosun bide korunuyomusun:26::26:

amann ne var onların gıyımındee makyajındaaa saclarr tamam guzel ama dıger seylerı takıp edılecek bısey deılll bee kankaaa hıc dıkkatımı cekmıyolarrrrrrr benimmmmmm beren saatiii zaten sevmemmm

amann ne var onların gıyımındee makyajındaaa saclarr tamam guzel ama dıger seylerı takıp edılecek bısey deılll bee kankaaa hıc dıkkatımı cekmıyolarrrrrrr benimmmmmm beren saatiii zaten sevmemmm
ben seviyorum bihter halini kıyafetleride hoş ya beğeniyorum
özel hayatları bağlamaz beni yanlız dizide giydiği kıyafetleri versin bana

bende hamile kalinca sadece ara sira icmistim oda göze batmisti yaw

ben su an korunuyorum cünkü kan inceltici hapimi bi düzenli kullanimda yeni yilda calisma basliyacak folik asit ve icinde b vitamini ve omega bulunan bi hap daha kullniyorumigneyide simdi degilde hamile kalinca hemen ilk hafta fragmin 7500(0.3ml)KULLANACAM :26ndan sonrada nolur bilmiyorum..rabbim hakkimizda hayirlisini versin..sen hangi igneyi kullanacan....

senin çocuğun mu var.ne hamileliği o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…