- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.521
valla bnde kolasız bişey yiyemem acayip cok içiyorum resmen bağmlılık yaptı 2 gün içmesem ağzım bi tuhaf oluyo herkes kızıyo ama napımgeliyorum umudumkolamida hazirla ama onsuz bisey yiyemem ben
kızım ben aşkı memnuda hazal kaya ve beren saatin kıyafetlerini ayakkabılarını makyajlarını saçlarını ezbere bilrim ta kavak yellerinde aslının kısa saçından beri istiyodum ama cesaret edemedim bide kocamı ancak ikna ettim zor oldu ama hoş olduson cümle cok güzeldi iste
alallal hazal kaya saci nasilkiyaw ben cok cahilim bu konuda hic dikkat etmem saclari nasi nasi makyaj yapiyolar diye
saol reaanim yüzümü kara cikarmadin
umudum bak hemen nasi yapti ama
valla bnde kolasız bişey yiyemem acayip cok içiyorum resmen bağmlılık yaptı 2 gün içmesem ağzım bi tuhaf oluyo herkes kızıyo ama napım
kızım ben aşkı memnuda hazal kaya ve beren saatin kıyafetlerini ayakkabılarını makyajlarını saçlarını ezbere bilrim ta kavak yellerinde aslının kısa saçından beri istiyodum ama cesaret edemedim bide kocamı ancak ikna ettim zor oldu ama hoş oldu
valla kolayı ben bıraktım kızlar, artık içmiyorum.. kolayı neden yapıyolarmıs onu öğrendikten sonra içemedim ama bazen canım istiyo da neden yapıldığını aklıma getiriyorum hemen içesim gelmiyo
yapar tabi acemiliğini ben çektimm senin
içme diyen cok ama hamileyken kocam ağzıma sürdürmüyo kolaq yerine ayran içirtiyodu tekrar hamile kalsam yine kolayı bırakıcam ama tehlikeyi atlatana kadar sonra devamsendemi kola hastasisin yaw bende...
bi türlü birakamadim benherkes düsüklerimi ona bagliyo yaw ondan degil kan pihtilasmasindan diyorum inanmiyolar
valla bnde kolasız bişey yiyemem acayip cok içiyorum resmen bağmlılık yaptı 2 gün içmesem ağzım bi tuhaf oluyo herkes kızıyo ama napım
kızım ben aşkı memnuda hazal kaya ve beren saatin kıyafetlerini ayakkabılarını makyajlarını saçlarını ezbere bilrim ta kavak yellerinde aslının kısa saçından beri istiyodum ama cesaret edemedim bide kocamı ancak ikna ettim zor oldu ama hoş oldu
doru valla sana neler cektirmistim
ahhhh benim canim arkadasimsimdi tanismis olsaydik seni hic yormadan anlatirdim
ben seviyorum bihter halini kıyafetleride hoş ya beğeniyorumamann ne var onların gıyımındee makyajındaaa saclarr tamam guzel ama dıger seylerı takıp edılecek bısey deılll bee kankaaa hıc dıkkatımı cekmıyolarrrrrrr benimmmmmm beren saatiii zaten sevmemmm
saol reaanim yüzümü kara cikarmadin
umudum bak hemen nasi yapti ama
iyi biraz daha bekleyyelimozaman burdan kontagini kesme ama bakalim sonuc nolacak
içme diyen cok ama hamileyken kocam ağzıma sürdürmüyo kolaq yerine ayran içirtiyodu tekrar hamile kalsam yine kolayı bırakıcam ama tehlikeyi atlatana kadar sonra devam
cnm sen şu an aspirin b12 fln kullanıyomusun iğneyi kaçlık kullanıyosun bide korunuyomusun:26::26:
yapamayanlar utansın.sen süper anlatıyosun
bende hamile kalinca sadece ara sira icmistim oda göze batmisti yaw
ben su an korunuyorum cünkü kan inceltici hapimi bi düzenli kullanimda yeni yilda calisma basliyacakfolik asit ve icinde b vitamini ve omega bulunan bi hap daha kullniyorum igneyide simdi degilde hamile kalinca hemen ilk hafta fragmin 7500(0.3ml)KULLANACAM :26 ndan sonrada nolur bilmiyorum..rabbim hakkimizda hayirlisini versin..sen hangi igneyi kullanacan....
yapamayanlar utansın.sen süper anlatıyosun
ya reaannim begenmeyenlerde oluyo iste...
ya reaannim begenmeyenlerde oluyo iste...
öyle mi, yasakhayal bak duy duy, bi baskası neler diyo..
umut gidiyo, kal reann la, baska gelenlere de öğretirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?