Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

üfffffffffff nekadar sıkıcıı yaa ben gıdıyorummm
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benm iğne şu an belli değil trombofili paneli b12 ve d vitamini testlerimi yaptırdı doktor 11inde sonuç çıkacak ozaman belli olcak önceden cleaxen 0,4 ve 0,6lık kullandım ama cleaxen değilde o senn iğneden kullanmak istiyorum çünkü onların buçuklu dozlarıda var bunların yok

canim senin hangi faktörde benimkinin dozu cok az gibi geldi simdi:26::26::26::26::26:benimki faktör 2de ayrica 3 tane daha var ama gittigim bütün doktorlar sadece bu önemli dedi...

Son düzenleme:
canim senin hangi faktörde benimkinin dozu cok az gibi geldi simdi:26::26::26::26::26:benimkif aktör 2de ayrica 3 tane daha var ama gittigim bütün doktorlar sadece bu önemli dedi...
benm mtfr ve PAI 4G\5G;5G\5G cıktı genetik iğneye gerek yok fln dedi ama doktor önelem olsun diye vericem dedi işte onun için testler yapılıyo bakalım hayırlısı artık

simdide tam sirasini buldu :26:kizlar bende 856.sayfa acilmiyo bari profilden takip edim...

saol cnm :))) hangı ay yuzum gulcek cok merak edıyorum :)) bu ayda ovulsyn testı kullanıcam bakalm nolcak :) ondada tutturamassam ugrasmıcam bıda

saol cnm :))) hangı ay yuzum gulcek cok merak edıyorum :)) bu ayda ovulsyn testı kullanıcam bakalm nolcak :) ondada tutturamassam ugrasmıcam bıda

Selam canim hosgeldin sanirsam onumuzdeki ay ovulasyon test patlamasi yasanicak bende oyle denemek istiyorum tabi insallah bu ay olmam da kullanmak zorunda kalmam

Selam hayalotumm bende geldim simdiii
hoşgeldin loorimnasılsın

bende aralıkta başlıcam inşallah kistlerim giderse
inşallah olucak birgün ama aralıkta olmassa bundan sonra bende düşünmicem 2 sene düşünerek geçti bakalım düşünmeyerek nezaman olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…