Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Daha iyiyim hayalotum aldim uykumu bomba gibiyim Aynen bende oyle dusunuyorum insan bi yere kadar takabiliyo bende artik takmicam simdi bile dusunmuyorum tuttuysa tuttu diyorum onemsemiyorum napiyim her iste bi hayir vardir rabbim icimizdekilerini biliyo zamani var demekki bende ustelemicem artik zamana biraktim herseyi

loorim sorcam sorcam unutuyorum hep geçtimi göğüslerin:26:

Aybish selam vermek yokmu?

Nasil geciyor hamilelik?

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar gecmisi okunuzmu:26::26::26::26::26::26:

Hosgeldin canim... Okudum da bisey anlayamadim ama zaten umudumuz biraz hassas gordugu ruyanin etkisinde arti cok stresli bi durum bu cocuk icin ugrasiyoruz hepimiz bu yuzden sizemi kirildi ne oldu ?:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosgeldin canim... Okudum da bisey anlayamadim ama zaten umudumuz biraz hassas gordugu ruyanin etkisinde arti cok stresli bi durum bu cocuk icin ugrasiyoruz hepimiz bu yuzden sizemi kirildi ne oldu ?:26:

loorim 852 den itibaren keske iyice bi okusaydin

umudum yine küstü bana yeni gönlünü almistim halbuki

Son düzenleme:

üzgünüm cok

Son düzenleme:
offf offf napacam ben simdi..:26::26::26::26:

gözüne bi kac gün gözükmesem iyi olacak galiba...

belki kizginligi gider o zaman..

Aybish selam vermek yokmu?

Nasil geciyor hamilelik?

merhaba canım estagfurullah olur mu öyle şey şaşkınlıkla geçmişi okuyodum.

hamilelik iyi şimdilik loorim dün bebeğimin kesesini gösterdi doktor haftaya da inşallah kalp atışlarını duyacağız

epeydir gözükmüyorsun, ya da karşılaşmıyor muyuz? sen nasılsın?özledim

aybishim rabbim kucagina almayida nasip eder insaallah

yasakhayalimmm ben de şimdi onları okuyodum ne oldu anlamadım ama sabah ta beni çok kırdı ayrılacaktım topikten çok kırıldım o kadar laf yiyecek bir yorum mu yapmıştım Allah aşkına :2:

yasakhayalimmm ben de şimdi onları okuyodum ne oldu anlamadım ama sabah ta beni çok kırdı ayrılacaktım topikten çok kırıldım o kadar laf yiyecek bir yorum mu yapmıştım Allah aşkına :2:

canim okudum bende onu yanlis anlasilmadan kaynaklanan bisey:26::26:..ikinizinde hic bi kötü niyeti yok...

umudum bana küstü bi smile yüzünden oldu hepsi

Son düzenleme:

Hadi bakalim saglikla buyusun bebisimiz o bizim ilk goz agrimiz

Evet canim giremiyodum misafirim vardi ama artik buradayim

Canim sen umudumuza ozelden yaz bence kirilmis biraz affettir kendini yani :44:

yazdim ama halen kirgindi yazmasindan anladim:26::26::26:bundan sonra umudumun cevaplarini sadece begenecem yorum yapmayacambiseyde yazmamaya calisacam

Son düzenleme:

Selam kızlar ) bence buyutulecek bir durum yok sadece biraz hassas döneminde umudumuz fazlasıyla kırılgan ;( bence üstüne gitmeyelim biraz zamana bırakalım çünkü gördüm ki daha kötüye gidiyor siz kirmamaya çalıştıkta ;(( onuda kırmamış oluruz kuzular )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…