- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.561
hoşgeldin loorimnasılsın
bende aralıkta başlıcam inşallah kistlerim giderse
inşallah olucak birgün ama aralıkta olmassa bundan sonra bende düşünmicem 2 sene düşünerek geçti bakalım düşünmeyerek nezaman olucak
Daha iyiyim hayalotum aldim uykumu bomba gibiyimAynen bende oyle dusunuyorum insan bi yere kadar takabiliyo bende artik takmicam simdi bile dusunmuyorum tuttuysa tuttu diyorum onemsemiyorum napiyim her iste bi hayir vardir rabbim icimizdekilerini biliyo zamani var demekki bende ustelemicem artik zamana biraktim herseyi
loorim sorcam sorcam unutuyorum hep geçtimi göğüslerin:26:
Gecti canim ama uclari yine cok hafif aciyo o kadar bakalim bu ay neler olucak gorucez
iyi aman canım geçmesine sevindim kurtuldun o acıdan
kizlar gecmisi okunuzmu:26::26::26::26::26::26:
Hosgeldin canim... Okudum da bisey anlayamadim ama zaten umudumuz biraz hassas gordugu ruyanin etkisinde arti cok stresli bi durum bu cocuk icin ugrasiyoruz hepimiz bu yuzden sizemi kirildi ne oldu ?:26:
Hosgeldin canim... Okudum da bisey anlayamadim ama zaten umudumuz biraz hassas gordugu ruyanin etkisinde arti cok stresli bi durum bu cocuk icin ugrasiyoruz hepimiz bu yuzden sizemi kirildi ne oldu ?:26:
Aybish selam vermek yokmu?
Nasil geciyor hamilelik?
merhaba canım estagfurullah olur mu öyle şey şaşkınlıkla geçmişi okuyodum.
hamilelik iyi şimdilik loorim dün bebeğimin kesesini gösterdi doktor haftaya da inşallah kalp atışlarını duyacağız
epeydir gözükmüyorsun, ya da karşılaşmıyor muyuz? sen nasılsın?özledim
offf offf napacam ben simdi..:26::26::26::26:
gözüne bi kac gün gözükmesem iyi olacak galiba...
belki kizginligi gider o zaman..
yasakhayalimmm ben de şimdi onları okuyodum ne oldu anlamadım ama sabah ta beni çok kırdı ayrılacaktım topikten çok kırıldım o kadar laf yiyecek bir yorum mu yapmıştım Allah aşkına :2:
aybishim rabbim kucagina almayida nasip eder insaallah
üzgünüm cok
merhaba canım estagfurullah olur mu öyle şey şaşkınlıkla geçmişi okuyodum.
hamilelik iyi şimdilik loorim dün bebeğimin kesesini gösterdi doktor haftaya da inşallah kalp atışlarını duyacağız
epeydir gözükmüyorsun, ya da karşılaşmıyor muyuz? sen nasılsın?özledim
Canim sen umudumuza ozelden yaz bence kirilmis biraz affettir kendini yani :44:
yasakhayalimmm ben de şimdi onları okuyodum ne oldu anlamadım ama sabah ta beni çok kırdı ayrılacaktım topikten çok kırıldım o kadar laf yiyecek bir yorum mu yapmıştım Allah aşkına :2:
Selam kızlarofff offf napacam ben simdi..:26::26::26::26:
gözüne bi kac gün gözükmesem iyi olacak galiba...
belki kizginligi gider o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?