Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hadi bakalim saglikla buyusun bebisimiz o bizim ilk goz agrimiz

Evet canim giremiyodum misafirim vardi ama artik buradayim

sağol teyzesi inşallah doğduğu ve sizlerin bebişleriyle kardeş kardeş büyüdükleri günleri de görürüz

hımm anladım canım özletme bir daha kendini bu kadar

allala hayalim görülüyo ama bisey yazmiyo...

hayalim canim benim yazamiyosan bari begeni tiklada bizi takip ettigini anlayalim

haklısın canım benim

ahanda hayalim geldiyaw özledik görüntü vardi ama ses yoktu

hayalim canim gelen email sonucunu yazdigini gördüm cok sevindim bak dedigimiz gibi cikti sonucun iyi canim benim calisin yeterki siz

Son düzenleme:
yazdim ama halen kirgindi yazmasindan anladim:26::26::26:bundan sonra umudumun cevaplarini sadece begenecem yorum yapmayacambiseyde yazmamaya calisacam

Burada ne kadar guzel arkadasliklar kurduk kizlar lutfen daha duyarli olalim birbirimize cunku hepimiz burada ayni amac icin bulunuyoruz yasakhayalim umuduma biraz zaman tani bekle bakalim umudum seni seviyor en kisa zamanda yazar.

Burada ne kadar guzel arkadasliklar kurduk kizlar lutfen daha duyarli olalim birbirimize cunku hepimiz burada ayni amac icin bulunuyoruz yasakhayalim umuduma biraz zaman tani bekle bakalim umudum seni seviyor en kisa zamanda yazar.

zaten bekliyecem baska yapacak biseyim yok bi mesaj daha attim bakim ne yazacak..:26::26::26:

aslinda hicte uzatmaz ben biliyorum küste duramaz yarina gecer gibime geliyo kirginligi...

aalallaall yine hayalimden ses yok

bi iki cift laf edemedikcalisiyo galiba halen

scorpionsum artik niye öglenleri hic girmiyoki

telden giremiyo demekki artik

benim teoriler yine basladi

corba yap canim iyi gider cook soguk cunku

doru bi de corba yapim bari..

yaw aslinda 2 saat önce umudum bizi pogaca yemeye davet etmisti ama bi smile yüzünden kirildi gidemedik

yoksa yemek neyim yapmayacaktim onun evinde doyardik diyodum ama nasip degilmis iste

doru bi de corba yapim bari..

yaw aslinda 2 saat önce umudum bizi pogaca yemeye davet etmisti ama bi smile yüzünden kirildi gidemedik

yoksa yemek neyim yapmayacaktim onun evinde doyardik diyodum ama nasip degilmis iste

umudum yine cagirir bizi kirmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…