- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.581
Hadi bakalim saglikla buyusun bebisimiz o bizim ilk goz agrimiz
Evet canim giremiyodum misafirim vardi ama artik buradayim
Selam kızlar) bence buyutulecek bir durum yok sadece biraz hassas döneminde umudumuz fazlasıyla kırılgan ;( bence üstüne gitmeyelim biraz zamana bırakalım çünkü gördüm ki daha kötüye gidiyor siz kirmamaya çalıştıkta ;(( onuda kırmamış oluruz kuzular )
Selam kızlar) bence buyutulecek bir durum yok sadece biraz hassas döneminde umudumuz fazlasıyla kırılgan ;( bence üstüne gitmeyelim biraz zamana bırakalım çünkü gördüm ki daha kötüye gidiyor siz kirmamaya çalıştıkta ;(( onuda kırmamış oluruz kuzular )
yazdim ama halen kirgindi yazmasindan anladim:26::26::26:bundan sonra umudumun cevaplarini sadece begenecem yorum yapmayacambiseyde yazmamaya calisacam
Burada ne kadar guzel arkadasliklar kurduk kizlar lutfen daha duyarli olalim birbirimize cunku hepimiz burada ayni amac icin bulunuyoruz yasakhayalim umuduma biraz zaman tani bekle bakalim umudum seni seviyor en kisa zamanda yazar.
Kizlar laptop acik ama burada degilim tepki vermezsem kizmayin olurmu gelicem
tamam canimyemekmi yapacan yoksa tv mi seyrediyosun
yok canim esim ise simdi gidiyo da ondan geldim simdi
aksilige bak simdibenimkide simdi yolda gelmek üzere
yemek fln yaptin mi
valla loorim dünden kaRNIYARIK BIRAZ PILAV VARAMA BISEY DAHA BISEY YAPim diye düsünüyorum
corba yap canim iyi gider cook soguk cunku
doru bi de corba yapim bari..
yaw aslinda 2 saat önce umudum bizi pogaca yemeye davet etmisti ama bi smile yüzünden kirildi gidemedik
yoksa yemek neyim yapmayacaktim onun evinde doyardik diyodumama nasip degilmis iste
umudum yine cagirir bizi kirmazz
ama bu sefer pogaca ne istememkuzu tandir isterim biraz ugrassin bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?