Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rabbım bıgun namaz kılmayı nasıp ederse yapcam ınsallah

ama canım benim, namaz boynumuzun borcu.. yani nasip ederseden ziyade, yapmamız gereken bizim vazifemiz.. Allah'a kulluk görevlerinden hani ..
insallah tez zamanda kılarsın canım benim ne diyeyim bilemedim ki simdi, ama kılmayanlarında kılmasını isterim tabiki
ben simdi hemen hemen her namazın ardından Meryem Süresini okuyorum, dua ediyorum, canı gönülden istiyorum .. hepimiz için duaediyorum ..
insallah muradımıza erecesz kızlar

evet benim babamda acardi kapilari fln biz okula giderdik sabahciydik oda sonuna kadar acardi kapiyi

ne mutlu sana bende tembellik yapmasam da kilsam ya

aslında umudum ben işten çıkalı 2 yıl oluyo çalışıyoken eşimden daha yüksek maaş alıyodum bi yedirememzlik oluyodu bazen evetama okumak mevzusunda sanıyoki hep gençler oluyo bana asılcaklar sanıyo kıskanıyo yanı
Düsük sonrasi bende 6 aydir bekliyorum ama tik yok, hayirlisi artik

hayırlısı olsun bıtanem.rabbım sag salım saglıklı bır evlat nasıp eder gonlundekını verır inşallah...hoşgeldin buarada

evet öyle ama ben bitürlü başlayamıyorum işte

ne mutlu sana bende tembellik yapmasam da kilsam ya

canım benim, bu son 2aydır çok mu takdım kafaya nedir bilmiyorum.. halamın kızı bana namazlarını tam kılıyor musun dedi. dedim bazen senin demen gibi biraz tembellik mi ediyorum ne dedim.. dedi namazlarını aksatmadan kıl, canı gönülden duanı yap Rabbim kabul eder dedi..hani bizler yapmamız gerekenleri tam anlamıyla yapıcaz ki, duamızda istemeye yüzümüz olsun diye düsünüyorum .. biz isteyelim isteyelim, snrada çok istedim ama Rabbim bana vermedi deriz genelde sanki dimi ? işte bizler yapıcaz ki, Rabbim de bizlerin elimizi bos çevirmicek insallah ..
birde Meryem Süresini duydum okumya basladım ya, smdi okuyacam diye hemen yatsıyı da çok geç olmadan kılıyorum ki okuyayım da dua mı da yapayım diye.. sabah namazı çoğu kaçıyordu yalan yok. smdi saati düzenli kuruyorum.. kakıp kılıp, okuyrum.. biraz zaman snrada esime kahvaltı hazırlıyorum ..
yani birseyler aslında heh bizim içimizden gelen hislere evt yapıcam, yapmam gerek demelerde bitiyo bence..

Son düzenleme:

Evet canim haklisin ama hep tembelligimden iste hep bi bahanem var neymis sabah namazina kalkamiyorum cok soguk usuyorum oglen kilamiyorum sonra kilarim boyle boyle zaman su gibi akip gidiyo

son sayfayı açamıyorum kızlar bi dolduruverseniz size zahmet

kendi kendime açtım ya ..

Son düzenleme:
Evet canim haklisin ama hep tembelligimden iste hep bi bahanem var neymis sabah namazina kalkamiyorum cok soguk usuyorum oglen kilamiyorum sonra kilarim boyle boyle zaman su gibi akip gidiyo

ama bitanem iste bunlar kılmamaya yeterli bi sebep değil ki.. birde bunların sualini vermek var ahiretde ..
benmed tembellik yaptığım zamanlar oldru yalan yok.. ama simdi okuyup dua edicem die daha bi sıkı oldum sanki :44:
neyse insallah yakın zamanda kılarsınız da Rabbimin rızasını kazanırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…