- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.801
Düsük sonrasi bende 6 aydir bekliyorum ama tik yok, hayirlisi artik
ne kadarlık evlisin cnm ?
rabbım bıgun namaz kılmayı nasıp ederse yapcam ınsallah
ya belkı bız yapamayız ama eskı ınsanlar yapıyomus ıste benım ananemde ben kucukken yapıyodu oyle hatırlıyorum ama yaslandıkca artık namaza kalkınca camları kapıları acar
bu sılme ıslemıyle cam kapı açmak ayrı bi iş birlikte olması şart değil yani
ama bunun ikisini birden yapanlar var tanıdığım ama ben hiç yapamadım
3 yıllık evliyim canımm, ama yaklaşık bir yıldır istiyoruz
ama canım benim, namaz boynumuzun borcu.. yani nasip ederseden ziyade, yapmamız gereken bizim vazifemiz.. Allah'a kulluk görevlerinden hani ..
insallah tez zamanda kılarsın canım benim ne diyeyim bilemedim ki simdi, ama kılmayanlarında kılmasını isterim tabiki
ben simdi hemen hemen her namazın ardından Meryem Süresini okuyorum, dua ediyorum, canı gönülden istiyorum .. hepimiz için duaediyorum ..
insallah muradımıza erecesz kızlar
aslında umudum ben işten çıkalı 2 yıl oluyo çalışıyoken eşimden daha yüksek maaş alıyodum bi yedirememzlik oluyodu bazen evetevt bizim üstün olup onlara karsı çıkmamızdan korkuyarlar sanırım.. tv de görüyoruz.. bosanmaların çoğu çalısan kadınlardanr oluyomus.. cünkü niye ? kimseye bağlı kalmadıklarını biliyor eşler .. beyler de bunu biliyorlar..
belkide o yüzden ne araba vermek istemeyişlerinden nede üniveste okuyup çok bilmislik yapıcağımısdan korkuyorlar sanırım ..
Düsük sonrasi bende 6 aydir bekliyorum ama tik yok, hayirlisi artik
oooo bana göre yolun çok basındasın .. simdiden mi kafyaı yedim diyosun , deme bence
burada en kıdemliniz benim heralde
ama canım benim, namaz boynumuzun borcu.. yani nasip ederseden ziyade, yapmamız gereken bizim vazifemiz.. Allah'a kulluk görevlerinden hani ..
insallah tez zamanda kılarsın canım benim ne diyeyim bilemedim ki simdi, ama kılmayanlarında kılmasını isterim tabiki
ben simdi hemen hemen her namazın ardından Meryem Süresini okuyorum, dua ediyorum, canı gönülden istiyorum .. hepimiz için duaediyorum ..
insallah muradımıza erecesz kızlar
ne mutlu sana bende tembellik yapmasam da kilsam ya
canım benim, bu son 2aydır çok mu takdım kafaya nedir bilmiyorum.. halamın kızı bana namazlarını tam kılıyor musun dedi. dedim bazen senin demen gibi biraz tembellik mi ediyorum ne dedim.. dedi namazlarını aksatmadan kıl, canı gönülden duanı yap Rabbim kabul eder dedi.. birde Meryem Süresini duydum okumya basladım ya, smdi okuyacam diye hemen yatsıyı da çok geç olmadan kılıyorum ki okuyayım da dua mı da yapayım diye.. sabah namazı çoğu kaçıyordu yalan yok. smdi saati düzenli kuruyorum.. kakıp kılıp, okuyrum.. biraz zaman snrada esime kahvaltı hazırlıyorum ..
yani birseyler aslında heh bizim içimizden gelen hislere evt yapıcam, yapmam gerek demelerde bitiyo bence..
haklısın bitanem ama ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın canım
Kzlar siteye ne olmus ya evrim geçirmis:)
Kzlar siteye ne olmus ya evrim geçirmis:)
Evet canim haklisin ama hep tembelligimden iste hep bi bahanem var neymis sabah namazina kalkamiyorum cok soguk usuyorum oglen kilamiyorum sonra kilarim boyle boyle zaman su gibi akip gidiyo
ben 33ama 26 gösteriyomuşum öle diyolar
ben 33ama 26 gösteriyomuşum öle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?