- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.881
bu msjım arada kaynamıs sanırım :44:
ben inaniyorum ve bana yapilan bi buyu bile var
anam benımde 15 ti ama sonra 27 oldu bakalım hangısıne piyango vuracak
ya kızalr sanırım benim yıne ıdrar yollarım ıltıhaplandı yanıyo :44::44:
şimdi ben napım ya eczaneden kafama gore fıtıl alsammı bu ayı beklersem kıstler gıdecek ıltıhap ıcın fıtıl verıcek busefer ondada 1 hafta ılıskı olmuyo
nasıl yapsam ben bu işi soğanıda içemiyorum midem almıyo offff offf
kız yok yanlışın olmasın sakın, e ben önce soğan suyu yaptım, benim ayarlar yine mi bozuldu yoksambak görüyon mu sen düzeltiyim derken iyice bozmus olmayım sakın
yaa zamanın birinde bi hocaya gitmistik bu çocuk için..
seni isteyen birileri, senin zürriyetin olmasın yani çocuğun olmasın die büyü yapmıslar fln dediydi.. çok şaşırmıştımm :44::44::26:
ya kızalr sanırım benim yıne ıdrar yollarım ıltıhaplandı yanıyo :44::44:
şimdi ben napım ya eczaneden kafama gore fıtıl alsammı bu ayı beklersem kıstler gıdecek ıltıhap ıcın fıtıl verıcek busefer ondada 1 hafta ılıskı olmuyo
nasıl yapsam ben bu işi soğanıda içemiyorum midem almıyo offff offf
Hepimize birden vuruyomus
anam zaten benım kzım olursa sevgılıyse tanıscam buluscam dıyorum benımkı fıtık oluyo bana gelınıde tepeme cıkarırım herhalde cektım dıye cektırmem ona kıyamam oglumun emanetı oda kızım olucak valla ben cok ezılırım sanırım
anam benımkı bellı bana kırmızı vuracak
ama rabbım sıze bebeklerinizi nasıp etsın buay
maydonoz suyu iltihp söktürür canım, bol bol iç, ama yumurtlma bittikten sonra içme bebek olursa zararlı olabiliyomuşşş
valla ben oyle okudum bıtanem ama dırek soganı yapanlar var ayr bozulurmu allah senı hamıle yapsın emi
bi kere iki kere içince bisey olmuyo hayalotum, içince hep içmek istiyoniç iç bisi olmaz bide sonucunu düsün derim
kız sen soğan içtin kafayı tırlattın
ben zaten deliyim içince artık doğduğum yere (bakırköye)geri giderim herhalde
hsgeldin medcezerimmmmmnasılsın bakalım sekerparem
Hoşbulduk umudummm, ay geçmişi okuyacam diye çatladım burdaama bitti çok şükür
naber nasılsın balımmmmmmmmmmm
olabiliyo canim o yapanlari Allah islat etsin ben neler neler cektim bunun yuzunden sen git bi duzgun bi hocaya okun oyle cinci fln degil normal bi hocaya okun
hyalotum bak yeni bi fkir daha geldi belki bu daha kolay yapılıyodur.. sen bunu yap ozmn...
yaa öle benim ayarları bi tutturamadım gitti valla ama bu ay tutmasını beklicem sirkeler bosa gitmesin dilerim ki ..amin ..
hyalotum bak yeni bi fkir daha geldi belki bu daha kolay yapılıyodur.. sen bunu yap ozmn...
yaa öle benim ayarları bi tutturamadım gitti valla ama bu ay tutmasını beklicem sirkeler bosa gitmesin dilerim ki ..amin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?