Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben inaniyorum ve bana yapilan bi buyu bile var

yaa zamanın birinde bi hocaya gitmistik bu çocuk için..
seni isteyen birileri, senin zürriyetin olmasın yani çocuğun olmasın die büyü yapmıslar fln dediydi.. çok şaşırmıştımm :44::44::26:

maydonoz suyu iltihp söktürür canım, bol bol iç, ama yumurtlma bittikten sonra içme bebek olursa zararlı olabiliyomuşşş

kız yok yanlışın olmasın sakın, e ben önce soğan suyu yaptım, benim ayarlar yine mi bozuldu yoksam bak görüyon mu sen düzeltiyim derken iyice bozmus olmayım sakın

valla ben oyle okudum bıtanem ama dırek soganı yapanlar var ayr bozulurmu allah senı hamıle yapsın emi

yaa zamanın birinde bi hocaya gitmistik bu çocuk için..
seni isteyen birileri, senin zürriyetin olmasın yani çocuğun olmasın die büyü yapmıslar fln dediydi.. çok şaşırmıştımm :44::44::26:

olabiliyo canim o yapanlari Allah islat etsin ben neler neler cektim bunun yuzunden sen git bi duzgun bi hocaya okun oyle cinci fln degil normal bi hocaya okun

bi kere iki kere içince bisey olmuyo hayalotum, içince hep içmek istiyon iç iç bisi olmaz bide sonucunu düsün derim

ezilme bitanem, boşver herşeyden önce kendini düşün ne gelini ne de kaynanayı memnun edemeyiz, en iyisi kendimiz memnun edelim

maydonoz suyu iltihp söktürür canım, bol bol iç, ama yumurtlma bittikten sonra içme bebek olursa zararlı olabiliyomuşşş

valla ben oyle okudum bıtanem ama dırek soganı yapanlar var ayr bozulurmu allah senı hamıle yapsın emi

hyalotum bak yeni bi fkir daha geldi belki bu daha kolay yapılıyodur.. sen bunu yap ozmn...

yaa öle benim ayarları bi tutturamadım gitti valla ama bu ay tutmasını beklicem sirkeler bosa gitmesin dilerim ki ..amin ..

bi kere iki kere içince bisey olmuyo hayalotum, içince hep içmek istiyon iç iç bisi olmaz bide sonucunu düsün derim

kız sen soğan içtin kafayı tırlattın
ben zaten deliyim içince artık doğduğum yere (bakırköye)geri giderim herhalde

Son düzenleme:
Hoşbulduk umudummm, ay geçmişi okuyacam diye çatladım burda ama bitti çok şükür
naber nasılsın balımmmmmmmmmmm

dedim bu gitdi gelmez uçtu konmaz, bi göründü bi kayboldu
ne olsun soğansuyu iyi kafa yapıyomus hayalotdan öğrendim.. artık uğrascağnız benle yapcak bisi yok

sen nasılsın kusum

Son düzenleme:
hyalotum bak yeni bi fkir daha geldi belki bu daha kolay yapılıyodur.. sen bunu yap ozmn...

yaa öle benim ayarları bi tutturamadım gitti valla ama bu ay tutmasını beklicem sirkeler bosa gitmesin dilerim ki ..amin ..

kızlar bana içilcek tarifler vermeyin ben istifra edemiyorum yutulcak yenilecek birşey yokmudur böylesi benim için daha kolay sanki
ya herseyde bi tuhafım ben ya bunda bılem bı delılık yanım var dıme

kızlar bana içilcek tarifler vermeyin ben istifra edemiyorum yutulcak yenilecek birşey yokmudur böylesi benim için daha kolay sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…