Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa kızlar ben bisey sorcam.. hani adetime 10kala 6-7 kere soğansuyu yapıp içtim ya.. smdi incir kürü mü yapsam ki.
saraçoulu önce soğansuyu snra incir kürünü yapmayı tavsiye ediyor.. sizce nasıl yapim :44:

zaten şu yollar açılsa önümüzde kimse duramayacak hakketen

yok kız bunların hepsi aynı, en güsel yemeği onlar yapar, en güsel onlar çocuk yetiştirir, en çok onlar dert çekmişler, supergirl onlar

valla ya kaynanm bı derdım olur gel dertleselim boncuğum der anam bıdakka dolmadan bakarım kendısını anlatmaya başlar bıde bı lafın ustune 2 katar
hepsi aynı acaba bizde kaynana olunca bole olcakmıyız

Hosgeldinn medcezirimm

hoşbuldum loorimm, naber nasılsın tatlımmm
Bu arada galiba ben bat günümü şaşırdım sanırım 18 kasım değil 17 kasım, çünkü 21 ekinde gelmişti kırmızılar
Ay bu bebek yüzünden herşeyim allak bullak oldu benim yaa

batlarimizin arasinda 1 gun var o zaman benim 16 kasim diyo ama bilemiyorum tabiki kimyami bozdu bu bebek benim

ya kızalr sanırım benim yıne ıdrar yollarım ıltıhaplandı yanıyo :44::44:
şimdi ben napım ya eczaneden kafama gore fıtıl alsammı bu ayı beklersem kıstler gıdecek ıltıhap ıcın fıtıl verıcek busefer ondada 1 hafta ılıskı olmuyo
nasıl yapsam ben bu işi soğanıda içemiyorum midem almıyo offff offf

valla seni bilmiyom ama benim gelin yandıııııı,

anam zaten benım kzım olursa sevgılıyse tanıscam buluscam dıyorum benımkı fıtık oluyo bana gelınıde tepeme cıkarırım herhalde cektım dıye cektırmem ona kıyamam oglumun emanetı oda kızım olucak valla ben cok ezılırım sanırım

canım ben okumuştum önce incir diyodu sonra sogan

bu msjım arada kaynamıs sanırım :44:

canım ben okumuştum önce incir diyodu sonra sogan

kız yok yanlışın olmasın sakın, e ben önce soğan suyu yaptım, benim ayarlar yine mi bozuldu yoksam bak görüyon mu sen düzeltiyim derken iyice bozmus olmayım sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…