- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.861
yok bitaenm ya annem doğum yaparken 45te 46da doğum yapanlar vardı hem hersey kısmet kim derdıkı benım 18 yasımda bı kardesım olucak
o bebegın dunyada yemege rızkı varsa elbet rabbım nasıp eder herseyde vardır bı hayır bunlar işin şakası ..ah şu yollar bi açılsa anlaşılan herkesin 5 e kadar yolu gözüküyo
yok kız bunların hepsi aynı, en güsel yemeği onlar yapar, en güsel onlar çocuk yetiştirir, en çok onlar dert çekmişler, supergirl onlar
Geldim looricim, toparlandım sayılır... Sahaya çıkmaya hazırım yaneee
Hosgeldinn medcezirimm
:)))neden sıkkın canımm, bak kendine bi çay yap şimdi, deki sümeyye herşeyin en iyisini hakkeder, herkesten çoooookkk seviyom onu deee, yalnız bırakma kendini
Ben geldimmmmmmmm
Nabersiniz bakalımmmmm
Geldim looricim, toparlandım sayılır... Sahaya çıkmaya hazırım yaneee
valla ya kaynanm bı derdım olur gel dertleselim boncuğum der anam bıdakka dolmadan bakarım kendısını anlatmaya başlar bıde bı lafın ustune 2 katar
hepsi aynı acaba bizde kaynana olunca bole olcakmıyız
hoşbuldum loorimm, naber nasılsın tatlımmm
Bu arada galiba ben bat günümü şaşırdım sanırım 18 kasım değil 17 kasım, çünkü 21 ekinde gelmişti kırmızılar
Ay bu bebek yüzünden herşeyim allak bullak oldu benim yaa
Kızlar büyüye inanan var mı:44:
valla seni bilmiyom ama benim gelin yandıııııı,
Kızlar büyüye inanan var mı:44:
yaa kızlar ben bisey sorcam.. hani adetime 10kala 6-7 kere soğansuyu yapıp içtim ya.. smdi incir kürü mü yapsam ki.
saraçoulu önce soğansuyu snra incir kürünü yapmayı tavsiye ediyor.. sizce nasıl yapim :44:
yaa kızlar ben bisey sorcam.. hani adetime 10kala 6-7 kere soğansuyu yapıp içtim ya.. smdi incir kürü mü yapsam ki.
saraçoulu önce soğansuyu snra incir kürünü yapmayı tavsiye ediyor.. sizce nasıl yapim :44:
canım ben okumuştum önce incir diyodu sonra sogan
batlarimizin arasinda 1 gun var o zaman benim 16 kasim diyo ama bilemiyorum tabiki kimyami bozdu bu bebek benim
bu msjım arada kaynamıs sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?