- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.841
anam bak bu bölüm tam bana gore basta hasta olarak kaynanacımı alrım sonra kayın pederimi sonra kocamı sonrada kendimi
sonra sıra kaçakhayalimde ona gre
napam canım ehlıyet sınavını geçmişim sen bliyonmu
bide kocişkoyla banyo dolabı bakmaya gıttık aldık gibi bişey bakalım nasıl olcak
sen naptın balım
canım yinede yaşımız bebek için çok ideal artık millet 44- 45-50 de doğuruyo valla
haklısın bitanem, yaşam adil davranmıyor bazen ama olsun yinede zorluklar karşısında dimdik durmuşuz ki bugün burda sevgimizi paylaşmak istiyoruz insanlar la, demekki sevgi taşıyor bizden hala, tükenmemişiz, tüketememişler
öle tabi de. artık olduğunda da yere göğe koyamayız..
biri alıyomus kcağına, dur dur dur napıyosun .. deriz Allah bilir ..
biri alıp bska yere koyuyomus.. dur oraya koyma rahat edemez fln filan .. hani geç olunca görmemişin bebği olmus misali
Ooooo bebegimm artk sende bir ehliyetlisin demek:)) dolabinda hayrli olsn cnm
çok dugulandım çok güzel konuştun bitanem
benide benideeee
evet yaa, eşim diyoki eskiden filmlerde millet baba oluyom diye sevinince ne varki yapınc oluyo işte derdim, meğer ne zor şeymiş şimdi anlıyom onları diyo
anam bak bu bölüm tam bana gore basta hasta olarak kaynanacımı alrım sonra kayın pederimi sonra kocamı sonrada kendimi
sonra sıra kaçakhayalimde ona gre
kaynananı boş ver canım ne ilgilenecen onunla, hem o kendini dünyanın en normal kişisi olarak görüyordur kesin,
valla ya benım annem 39da doğurdu kadın
Aminn cnm. cnm skkin yasaol bitanemrabbim olmayanlarada nasip etsın kendi evini yenilemek inşallah
anam kız nerden bildin kız sen tanıdıkmısın yoksam
Ben geldimmmmmmmm
Nabersiniz bakalımmmmm
süpermiş yaaa, ben de sanırım birinciyi becerebilirsem arkasından 2 yi yapmam 40 'ı bulur
Aminn cnm. cnm skkin ya
Ben geldimmmmmmmm
Nabersiniz bakalımmmmm
gorusuruz bitanem yat dinlen iyi performans goster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?