Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok teşekkürler bilgi verdiğin için benim çikolata kisti daha küçük almıcaklarmıs. şimdilik bende pko ya göre bi tedavi uygulucak ama önce eşimin sperm tahlilini istedi bugun onu hallettik benimde adetin 3. günüydü doktorum biraz uzakta işten izin alma falan anca adetin 5. günü gidebilicem tedaviye başlamıcaksa gelecek aya bıralmak istiyorum 5. günüde tedaviye başlar mı acaba bide eşimin sperm sayısı 21 milyon hareketlilik %66 cıkmıstı tamda incelemedim sonucu sımdı aradım arabada kalmıs üroloji doktoru bi sorun olmadıgını söyledi ama yınede korkuyorum artık herseyden bu konuda bılgısı olan varsa yardım beklıorum artık sızden benıde alın aranıza....

hayırlısı olsun canım anemlerdede var kardesıme aldık eşimle buyaz d.gunu hedıyesı pekinez dıye bı tur cok tatlı alırsan dusunebılırsın ama cok ınatcılar bastan bunu bıl

onlar inatciysa ben onlardan daha inatciyim kizzz Ama cook tatlilar yaa

seninkide fenaymis

ayy cok tatlilarrrrr benim istedigim tuyu fazla dokulmeyenlerden ck sirinler yaaa... ya burada o kadar kopek varki yuruyuslere cikiyorum kadinin bi elinde puset diger elinde kopek ne kadar guzel bi tablo

Şirinliğine düyecek söz yok bitanem, inşş ev sahibin izin verir

Kizzzlar benimkiler iki gun once geldi bu ayda gecti gitti
Ya ben bebek olsada calisacaktim 40 gun iznim var ozelde calisiyorum
Bu yuzden arami versem bebek istemeye cunku artik yaz sonuna denk gelecek ve yil icinde bebek cok kuvukken baslamak zorunda olucam
Hani soyle tatilnoncesi yada tatilde nasip olur belki dedim olmadi
Seneye mayis haziranami biraksam bebek calismalarini
Nedersiniz?
Niyeyse kararsixim biturlu emin olamiyorum hangisi daha dogru ve mantikli donucta nezaman olacagi belli degil
Olurunami birskayim plsn mi yapayim kendimce??

hıç önemli degıl canım sen yeterkı burda ol

Burdayım bitanem dee yasakhayalim profil resmi ve rütbe için mesaj atmış banaa, ayy onun sayesinde rütbe de yazdım profil resmi de koydum

ya bu rütbeye ne kadar az karakter bırakmışlar.. ''Anneciğinin kalbine çoktan düştün, sıra göbüşünde...'' yazacaktım sığmadıı

canım adetın 2 ile 5.gunu hap kullanmaya baslıyosun canım ama mutlaka yarın gıtmen gerek .d.kontro hapına bu gunlerde baslanıyo .eşinin sonucunu bılmıyorum kızlar bılıyodur ama kesin cevaplarlar bırazdanhayırlısı olsun bıtanem.kistlerinde küçükse sorun çıkmaz merak etme rabbım hayırlısını nasıp etsın

gördüm bitanem çok güzel olmuş inşallah
ama yazmayı unutmuşum ben ya :44:
yoksa aklımdydı
süper süper

Canım öğretmen misin sen

Su rutbeyi banada ogretin bende bilmiyorum bak :26:

canım hesap kıtapla olmuyorkı bu işler sen oluruna bırak rabbım buyuktur emın ol hangısı hakkında hayırlı ıse o olsun inşallah

Su rutbeyi banada ogretin bende bilmiyorum bak :26:

Bana da yasakhayalim öğretti tatlımm
kullanici kontrol panelinden ayarlarim yerindeki profili düzenle bölümüne gir..o bölümdeki kisisel rütbe bölümüne istedigini yaz (YASAKHAYALİMDEN ALINTIDIR)

çok saol yarın gitmeye calışım olmadı cumartesi daha en basındayım ama korkuyorum umarım hepimiz bir an önce kavusuruz bebişlerimize.

korkma canım korkulcak bısey yok .hapla tedavı olucaksın sadece.
zaten kıstlerlede hamıle kalan var ama pko bıraz ugrastırıyo işte
elbet bı zamanı var meleklerımızın dogru zaman nezamansa beklıycez artık sabır çekip
amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…