- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.021
canım merhaba hoşgeldin öncelikle
ben pkoluyum adetliyken çağırıyo çünkü rahimin en açık olduğu zaman dilimi.
direk kistlerin büyüklüğüne göre önce doğum kontrol hapı verir.2 3ay seni çağırır kistlern küçülüp küçülmediğine bakar.
çikolota kistin için bişey diyemicem ama kistlerin kaç cm.8 cmden küçükse genelde almıyolar sana bi tehlike vermediği sürece hapla tedavi ediliyo.bende 2 senedir pko ile savaşıyorum rabbım yardımcımız olsun.21 günlük haplar vericek sana zaten hap bitiminde adet oluyosun ve adetın 3.günü tekrar cagırıcak.pkolar gecene kadar bu süreç böyle devam ediyor.
Bende bi sorun yok esimde yok ama olmuyo taktirr Allahin(
hayırlısı olsun canım anemlerdede var kardesıme aldık eşimle buyaz d.gunu hedıyesı pekinez dıye bı tur cok tatlı alırsan dusunebılırsın ama cok ınatcılar bastan bunu bıl
Ben de iyi olmaya çalışıyorum, grip olcam sanırım:2:
Bu arada loorim sümeyyem ve hayalotum kusura bakmayın yaa yazdıklarınızı geç gördümm
seninkide fenaymis
ayy cok tatlilarrrrr benim istedigim tuyu fazla dokulmeyenlerden ck sirinler yaaa... ya burada o kadar kopek varki yuruyuslere cikiyorum kadinin bi elinde puset diger elinde kopek ne kadar guzel bi tablo
Ben de iyi olmaya çalışıyorum, grip olcam sanırım:2:
Bu arada loorim sümeyyem ve hayalotum kusura bakmayın yaa yazdıklarınızı geç gördümm
Şirinliğine düyecek söz yok bitanem, inşş ev sahibin izin verir
hıç önemli degıl canım sen yeterkı burda ol
cok teşekkürler bilgi verdiğin için benim çikolata kisti daha küçük almıcaklarmıs. şimdilik bende pko ya göre bi tedavi uygulucak ama önce eşimin sperm tahlilini istedi bugun onu hallettik benimde adetin 3. günüydü doktorum biraz uzakta işten izin alma falan anca adetin 5. günü gidebilicem tedaviye başlamıcaksa gelecek aya bıralmak istiyorum 5. günüde tedaviye başlar mı acaba bide eşimin sperm sayısı 21 milyon hareketlilik %66 cıkmıstı tamda incelemedim sonucu sımdı aradım arabada kalmıs üroloji doktoru bi sorun olmadıgını söyledi ama yınede korkuyorum artık herseyden bu konuda bılgısı olan varsa yardım beklıorum artık sızden benıde alın aranıza....
Burdayım bitanem dee yasakhayalim profil resmi ve rütbe için mesaj atmış banaa, ayy onun sayesinde rütbe de yazdım profil resmi de koydum
ya bu rütbeye ne kadar az karakter bırakmışlar.. ''Anneciğinin kalbine çoktan düştün, sıra göbüşünde...'' yazacaktım sığmadıı
Kizzzlar benimkiler iki gun once geldi bu ayda gecti gitti
Ya ben bebek olsada calisacaktim 40 gun iznim var ozelde calisiyorum
Bu yuzden arami versem bebek istemeye cunku artik yaz sonuna denk gelecek ve yil icinde bebek cok kuvukken baslamak zorunda olucam
Hani soyle tatilnoncesi yada tatilde nasip olur belki dedim olmadi
Seneye mayis haziranami biraksam bebek calismalarini
Nedersiniz?
Niyeyse kararsixim biturlu emin olamiyorum hangisi daha dogru ve mantikli donucta nezaman olacagi belli degil
Olurunami birskayim plsn mi yapayim kendimce??
Burdayım bitanem dee yasakhayalim profil resmi ve rütbe için mesaj atmış banaa, ayy onun sayesinde rütbe de yazdım profil resmi de koydum
ya bu rütbeye ne kadar az karakter bırakmışlar.. ''Anneciğinin kalbine çoktan düştün, sıra göbüşünde...'' yazacaktım sığmadıı
Kizzzlar benimkiler iki gun once geldi bu ayda gecti gitti
Ya ben bebek olsada calisacaktim 40 gun iznim var ozelde calisiyorum
Bu yuzden arami versem bebek istemeye cunku artik yaz sonuna denk gelecek ve yil icinde bebek cok kuvukken baslamak zorunda olucam
Hani soyle tatilnoncesi yada tatilde nasip olur belki dedim olmadi
Seneye mayis haziranami biraksam bebek calismalarini
Nedersiniz?
Niyeyse kararsixim biturlu emin olamiyorum hangisi daha dogru ve mantikli donucta nezaman olacagi belli degil
Olurunami birskayim plsn mi yapayim kendimce??
Su rutbeyi banada ogretin bende bilmiyorum bak :26:
Bana da yasakhayalim öğretti tatlımm
kullanici kontrol panelinden ayarlarim yerindeki profili düzenle bölümüne gir..o bölümdeki kisisel rütbe bölümüne istedigini yaz (YASAKHAYALİMDEN ALINTIDIR)
çok saol yarın gitmeye calışım olmadı cumartesi daha en basındayım ama korkuyorum umarım hepimiz bir an önce kavusuruz bebişlerimize.
Canım öğretmen misin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?