Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben çıkıyorum artık benim kocacık yatıyo ee bende o olmadan uyuyamam .
bu arada yarın benımkı iş için şehir dışına gidecek bende mecburen anemlere geçicem
bılgısayarımıda alıcammmmmama orda bukadar çok gıremem annem çalışıyo kadıncagız bıraz temızlık yapıp yardımcı olmam gerek ara ara ugrarım
pazartesı donucem evıme hepinizi cok sevıyorum tatlı uykular herkese bol sohbetler

Bizi sensiz birakma kiz gel ara ara ozletme kendini hadi opuyorum seni kendine iyi bak iyi geceler

Evet canim ozel okuldayim
Is yerimden memnunum onlar cikarana kadar calismak istiyorum
Bebege vakilmasi icin odada veriyorlar bakicin orda bakiyor

Hesap kitap yapınca ordan anladım bitanem
Ben de öğretmenim ve senin yazdıklarını ben de çok düşündüm de ordan anladım öğretmen olduğunu... Valla bitanem bebiş bu hesap kitapla olmuyo kii, tamam etrafımızda çok örneği var istediği ayda bebek sahibi olan... Ama biz de olacağı ne malum
Eğer bizim hesabımız tutmuş olsaydı ben şuan 7 aylık hamile olacaktım
Geçen mayıstan beri uğraşıyoruz ama hiç bi sebep olmamasına rağmen bebiş gelmiyo Hem bebeğini okulda teslim edeceğin bi bakıcı da varmış...O yüzden bence oluruna bırak, umarım hakkında hayırlısı olsun

gelcem cancan gelmemmi
yarın aksama dogru gıdıcem zaten gececılerı goremem dıye onden bı protokol konusması yapım dedım
sizleri seviyorum

Gell tabikiiii her zaman beklerizzz Bizde seni seviyoruzzz

Eger ust uset msjlar gittiyse kusura bakmayin kizlarr

gelcem cancan gelmemmi
yarın aksama dogru gıdıcem zaten gececılerı goremem dıye onden bı protokol konusması yapım dedım
sizleri seviyorum

Gell tabikiiii her zaman beklerizzz Bizde seni seviyoruzzz

Eger ust uset msjlar gittiyse kusura bakmayin kizlarr

Kizlar bende cikiyorum film izlicekmisiz yarin gorusuruz artik...

Iyi geceler herkese

Tamam bitanemm, iyi geceler tatlı rüyalar sanaaa... Çook öpüyorum, yarın akşam ben de olamıcam burda.. Nikah yıldönümümüz deee
Kocacığımla dışarda takılcaz, c.tesi de doktor randevum var sonrasında da dışardayız kocacım çok güzel bi program yapmış bizeee .. Büyük ihtimalle pazara kadar yokum yani şimdiden söyleyim de yarın kimse merak etmesinn

Yasakhayalim neden gelmedi yaaaaa :44: inşş her şey yolundadır neyse ben çıkıyorum öptümm

Yasakhayalim neden gelmedi yaaaaa :44: inşş her şey yolundadır neyse ben çıkıyorum öptümm

ayyy ne güzel bi avatar güle güle kullangeldim ama hepiniz dagilmisinizbu aradada nikah yildönümüzde kutlu olsun canim benim insaallah nice yillar kutlarsiniz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…