- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.041
Kizlar sizebiyi muhabbetler sonra okurum ins
Ben yatiyorum artik yoksa sabah cok zor oluyor
Allaha emxnet olun
kızlar ben çıkıyorum artık benim kocacık yatıyo ee bende o olmadan uyuyamam .
bu arada yarın benımkı iş için şehir dışına gidecek bende mecburen anemlere geçicem
bılgısayarımıda alıcammmmmama orda bukadar çok gıremem annem çalışıyo kadıncagız bıraz temızlık yapıp yardımcı olmam gerek ara ara ugrarım
pazartesı donucem evıme hepinizi cok sevıyorum tatlı uykular herkese bol sohbetler
Bizi sensiz birakma kiz gel ara ara ozletme kendini hadi opuyorum seni kendine iyi bak iyi geceler
gelcem cancan gelmemmi
yarın aksama dogru gıdıcem zaten gececılerı goremem dıye onden bı protokol konusması yapım dedım
sizleri seviyorum
Evet canim ozel okuldayim
Is yerimden memnunum onlar cikarana kadar calismak istiyorum
Bebege vakilmasi icin odada veriyorlar bakicin orda bakiyor
gelcem cancan gelmemmi
yarın aksama dogru gıdıcem zaten gececılerı goremem dıye onden bı protokol konusması yapım dedım
sizleri seviyorum
gelcem cancan gelmemmi
sizleri seviyorum
gelcem cancan gelmemmi
sizleri seviyorum
kızlar ben çıkıyorum artık benim kocacık yatıyo ee bende o olmadan uyuyamam .
bu arada yarın benımkı iş için şehir dışına gidecek bende mecburen anemlere geçicem
bılgısayarımıda alıcammmmmama orda bukadar çok gıremem annem çalışıyo kadıncagız bıraz temızlık yapıp yardımcı olmam gerek ara ara ugrarım
pazartesı donucem evıme hepinizi cok sevıyorum tatlı uykular herkese bol sohbetler
Kizlar bende cikiyorum film izlicekmisiz yarin gorusuruz artik...
Iyi geceler herkese
Yasakhayalim neden gelmedi yaaaaa :44: inşş her şey yolundadır neyse ben çıkıyorum öptümm
Selam kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?