Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yasakhayal ede sorucam ben bi byee demeden cikip gitmisti unutmadim

yaw sayfalar zor aciliyodu

bende biraz durum öyle girerim dedim sonrada yemekti ne derken ancak geldim looricik

tekrar girecegimi bildigim icin bye dememistimbide sen yabancimisin yaw sen bizden biri oldugun icin bye demedim zaten yine görüsecegiz diye:13:

Son düzenleme:
Evet canim sıkın esimi Abi'sinin yanına gönderdim yalnız kalmak istedimisiklari kapattım oturuyorum yasakhayalimmmm mesajini aldım TSK ederim bitanem İyiki varsiniza

Evet canim sıkın esimi Abi'sinin yanına gönderdim yalnız kalmak istedimisiklari kapattım oturuyorum yasakhayalimmmm mesajini aldım TSK ederim bitanem İyiki varsiniza

allpinim unutma sen yalniz degilsin bitanem bizler variz

iyi etmisin biraz yalniz kalmak iyi gelir bazen insana

insaallah rabbim sana en kisa zamanda bebis gönderir ve mutlu günlerin olur

1000 yapalim bariii

Hehehe ben yaptim herhalde

yaw bugün onca kaynattim ki 1000. sayfaya gelim diye bana nasip olmadi görüyomusun

neyse hayirli olsun 1000.sayfamiz...1000.sayfaya kadar 3 hamile cikardik insallah 2000.sayfaya kadar hepimiz hamile oluruz...

Teşekkür ederim canlarım sizinle yalnız kalmak istedim bana alındı esim sanırım ama buna ihtiyacım vardı yoksa birbirimizi kırıyoruz

Teşekkür ederim canlarım sizinle yalnız kalmak istedim bana alındı esim sanırım ama buna ihtiyacım vardı yoksa birbirimizi kırıyoruz

birbirinizden biraz uzaklasmaniz iyi gelecektir alppinim...

gelincede en azindan bisey olmamis gibi iyi davran aradaki kirginlikta unutulur tatlim...:26::26:

sende kendini üzme artik biraz dua ne oku alppinim bence maneviyata gelecek en güzel ilac bitanem...yeter yiyip bitirme kendini...sunu bilki ölümden baska herseye care var yeterki rabbim dermensiz dert vermesin insallah bu kirginliklar darilmalar cözülecek seyler

iyi geceler alppinim

yaw bugün niye erken uykum geldiki :44::44::44::44::44:

Sagolsun tatlım seninle konuşmak muhteşem bazen olur bana öyle canınızı sıktıysam özür dilerim en kisaczamanda sende bebeğini kucağına alırsın tatlim

Yasakhayalimmmm bende seni öptüm şebeke az çekiyor o yüzden geç yazıyorum pazar gunü net olacak ins.. Suan cepten idare ediyorummmm hepinizi çok seviyorum optum

günaydın kk hanımları :)
dün gece giremedim.. geçmisi de suan okumaya vaktim yok..
bgün yokum.. sabahtan aramayın beni
dktor randevm var 3buçukta.. artık nete gireblirsem yazarım size.. haftasonu da evde yokum..
bugünden çıkıyorum evden .. öptüm sizi..

NOT: umut

Son düzenleme:

Yani nezaman olacagini rabbim bilir
Ama insan yinede dusunuyor sonucta zorda kalmamak icin
Bebis iki uc aylikken okula donmek var birde kirk gunlukken (
Bosuna kararsizim gerci sanki seneye birakinca sip diye olacak
Ya benim kizim ilk denemede oldu yaza denk geldi bu olmadi ya ben ondan bunaldim
Yanlis anlasilma olmasin bebis olmadi diye bunalmadim yaza denk gelemicek sikinti yasatiz diye bunaldim
Minik bebisle havalar sogukken nasil giderim diye dusunuyorum ama belkide rabbim seneye yaza nasip eder diyede kendimi rahatlatiyorum :18:

Kizlar daha once yazmistim diyetteyim diye
Sadece hamur seker pirinc bulgur kestim
Birhafta gecti tartildim 1kilo vermisim cok mutluyum
Sizle paylasmak istedim
Simdi adette oldum daha fazla gider belki

günaydınnnnn
kocacım gitti ya ağladım valla sonrada güldüm kendı kendıme
adam alt tarafı 3 gun yok varlığı bir dert yokluğu bır dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…