- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.061
Kimse yok sanırım
Yasakhayal ede sorucam ben bi byee demeden cikip gitmisti unutmadim
Evet canim sıkın esimi Abi'sinin yanına gönderdim yalnız kalmak istedimisiklari kapattım oturuyorum yasakhayalimmmm mesajini aldım TSK ederim bitanem İyiki varsiniza
Benimki nasil olmus
1000 yapalim bariii
Hehehe ben yaptim herhalde
gitmeyinn demedim mi yahuu
Teşekkür ederim canlarım sizinle yalnız kalmak istedim bana alındı esim sanırım ama buna ihtiyacım vardı yoksa birbirimizi kırıyoruz
Kimler burda bizden başka sekerler Varmı yasakhayalimmmmmm
birbirinizden biraz uzaklasmaniz iyi gelecektir alppinim...
gelincede en azindan bisey olmamis gibi iyi davran aradaki kirginlikta unutulur tatlim...:26::26:
sende kendini üzme artikbiraz dua ne oku alppinim bence maneviyata gelecek en güzel ilac bitanem...yeter yiyip bitirme kendini... sunu bilki ölümden baska herseye care var yeterki rabbim dermensiz dert vermesin insallah bu kirginliklar darilmalar cözülecek seyler
Hesap kitap yapınca ordan anladım bitanem
Ben de öğretmenim ve senin yazdıklarını ben de çok düşündüm de ordan anladım öğretmen olduğunu... Valla bitanem bebiş bu hesap kitapla olmuyo kii, tamam etrafımızda çok örneği var istediği ayda bebek sahibi olan... Ama biz de olacağı ne malum
Eğer bizim hesabımız tutmuş olsaydı ben şuan 7 aylık hamile olacaktım
Geçen mayıstan beri uğraşıyoruz ama hiç bi sebep olmamasına rağmen bebiş gelmiyoHem bebeğini okulda teslim edeceğin bi bakıcı da varmış...O yüzden bence oluruna bırak, umarım hakkında hayırlısı olsun
Kizlar daha once yazmistim diyetteyim diye
Sadece hamur seker pirinc bulgur kestim
Birhafta gecti tartildim 1kilo vermisim cok mutluyum
Sizle paylasmak istedim
Simdi adette oldum daha fazla gider belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?