- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.141
kızlar bu ovülasyon tarıhını hesaplayan sıteler var sen regl tarıhını yazıyorsun o hesaplıyor.acaba dogrumu ki
Tatlım istediğim gibi cevap yazamiyorum şebeke gidiyor... Ben biraz daha İyiyim bitanem... İyi olmalıyım...!!!
yok cnm yaa ben hep bakıyorum bana verdiği tarıhlerden sonra çatlıyor yumurtam..sen ya testlerden kullan ya da 10. günden 20. güne gün aşırı çalışmaları yapınkızlar bu ovülasyon tarıhını hesaplayan sıteler var sen regl tarıhını yazıyorsun o hesaplıyor.acaba dogrumu ki
Selam kızlar hiç yoktan iyi sizi takip ediyorum sızarız olmuyor şekerlerim
Zikirler bu iphoneler kendini ne sanıyor yazdıklarımı duzeltiyor çok bilmiş gibi ben ne yazdığımı bilmiyormuyumsizleri özledim scorpions nasılsın bitanem
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
boşver cnm bi,z anlarız ne dediğini
iyiym ya sennn
Zikirler bu iphoneler kendini ne sanıyor yazdıklarımı duzeltiyor çok bilmiş gibi ben ne yazdığımı bilmiyormuyumsizleri özledim scorpions nasılsın bitanem
kızlar yarın kan testi yaptıracam inş. hamileyimdir herkes dua etsin lütfen bna sabah olmazzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar yarın kan testi yaptıracam inş. hamileyimdir herkes dua etsin lütfen bna sabah olmazzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
Selam kizlar ben geldimm
cnmm idrar testi yaptın mı..bugün kaçıncıgünnn..ayy inşallah hayırlı haberler cnm
hoşgeldin kuzummm..nerde bizim diğer kuzular aceppppp
canım ben klomen kullandım aşırı kasık ve bel ağrılarım var günüme daha 2 gün var ama doktoruma telde söyleyince mutlaka gel dedi gitmişken testte yaptırmayı düşünüorum
Haftaya adet olacagim ama bayak kasik agirilarim var, acaaaabaaaami diye düsünüyorum ve bir hafta nasil gececek bilmiyorum.
Kan testinde kac günlüken cikar hamilelik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?