Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tatlım istediğim gibi cevap yazamiyorum şebeke gidiyor... Ben biraz daha İyiyim bitanem... İyi olmalıyım...!!!

anladim alppinim netin olana kadar saglikli bir kontakt kuramayacagiz seninle

biraz iyi olmanada sevindim bitanem....

Son düzenleme:
kızlar bu ovülasyon tarıhını hesaplayan sıteler var sen regl tarıhını yazıyorsun o hesaplıyor.acaba dogrumu ki
yok cnm yaa ben hep bakıyorum bana verdiği tarıhlerden sonra çatlıyor yumurtam..sen ya testlerden kullan ya da 10. günden 20. güne gün aşırı çalışmaları yapın

Selam kızlar hiç yoktan iyi sizi takip ediyorum sızarız olmuyor şekerlerim

Zikirler bu iphoneler kendini ne sanıyor yazdıklarımı duzeltiyor çok bilmiş gibi ben ne yazdığımı bilmiyormuyum sizleri özledim scorpions nasılsın bitanem

kızlar yarın kan testi yaptıracam inş. hamileyimdir herkes dua etsin lütfen bna sabah olmazzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:

cnmm idrar testi yaptın mı..bugün kaçıncıgünnn..ayy inşallah hayırlı haberler cnm

canım ben klomen kullandım aşırı kasık ve bel ağrılarım var günüme daha 2 gün var ama doktoruma telde söyleyince mutlaka gel dedi gitmişken testte yaptırmayı düşünüorum

Haftaya adet olacagim ama bayak kasik agirilarim var, acaaaabaaaami diye düsünüyorum ve bir hafta nasil gececek bilmiyorum.
Kan testinde kac günlüken cikar hamilelik ?

Scorpions beni anlamana sevindim pazar gunü gelsede rahatlasam beni çok özlediğinizi biliyorum kızlar nerede kimsesizler yok

Haftaya adet olacagim ama bayak kasik agirilarim var, acaaaabaaaami diye düsünüyorum ve bir hafta nasil gececek bilmiyorum.
Kan testinde kac günlüken cikar hamilelik ?

canım bendede aynı şey var 1 haftadır sanırım 2-3 gün kala kanda çıkıyormuş bende yarın yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…