Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allpiinim ordaysan bi ses versen

nasilsin seni merak ediyorum bitanem:26::26::26::26::26:

slm kızlar napıyosunuz benm misafirim var bugün balık yapıcaz miss gibi yiycez

hosgeldin napalim valla bu gün pek kimseler yok topikte bi degisiklikte yok...

ne baligi yapacan ki....yaw benimde canim istiyo bende yarin gidimde alimda yapim bari

Son düzenleme:
hosgeldin napalim valla bu gün pek kimseler yok topikte bi degisiklikte yok...

ne baligi yapacan ki....yaw benimde canim istiyo bende yarin gidimde alimda yapim bari
cok kalabalığız fırında hamsi yapıcam o kolay oluyo yağlı kağıdıda seriyorum tepsimde krlenmiyo salata brokoli salatası fırında baharatlı patates kırmızı soğan üstüne kekik kırmızı biber ve tabiki vazgecilmezim kola
slm canim iyiyz cok sukur sen ne yapiyon nasil gidiyo
iyiyim cnm yarın ankaraya gidicem salı gunude doktora gidicem sonuçlar çıkar heralde

doru düsünmüssün laylam

öyle ama daha yasim 19 daha yeni evliyim biraz zaman gecsin daha yilimda bitmemis 12 ci ayin 3 de bitecek senem biraz evliligin tadini cikarmayi bide evliligin tam ne oldugunu anlamak istiyorum bide cocuk büyük bi sorumluluk istiyo ben o sorumluluga dahazir deyilim canim benim

online sonuçlara baktım trombofili panelimde cıkmış sadece d vtamini kaldı oda salıya kadar cıkar zaten offf detay vermiyo trombofilide

ayyy ne guzel insallah allah gönlüne güre verir bi tanem

ayyy ne guzel insallah allah gönlüne güre verir bi tanem
aminnnn hepimizin inş ama sen bence bebek konusunda hata ediyosun bak topikte bebek için yıllarca uğraşanlar var ilk ay bebeği olan yada hamile kalıp doğuramayan cok insan var(başta ben ilk ay hamile kalan ama doğuramayan) deneseniz fena olmaz ama yinede sen bilirsin

online sonuçlara baktım trombofili panelimde cıkmış sadece d vtamini kaldı oda salıya kadar cıkar zaten offf detay vermiyo trombofilide

az kalmis bekle canim ignende belli olacak demi:26::26::26::26:

sonucu alinca burayada yaz...yaw aslinda o gün söyledinde cokta agir bi kan pihtilasma faktörü degil aslinda düsük doz bi heparinle yavrunu kucagina alabilirsinheterezigotsun degilmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…