- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.101
kizlar ben geldim ne yapiyonuz bakim
kizlar ben geldim ne yapiyonuz bakim
Hosgeldin kiz bak bizde seni konusuyodukkk napiyosun ??
iyi kisi lafinin üstüne gelirmislaylamda öyle
Selam canlarım ben geldimnasilsiniz sekerler
aynen aynen canim
slm kızlar napıyosunuz benm misafirim var bugün balık yapıcaz miss gibi yiycez
laylam bitanem sen naptin bebek isiniyapmaya karar verdinizmi simdi:26::26::26::26:
slm kızlar napıyosunuz benm misafirim var bugün balık yapıcaz miss gibi yiycez
yok canim ben istemiyorum simdilik daha erken benim icin öyle düsünüyorum:26::26::26::26::26::26:
cok kalabalığız fırında hamsi yapıcam o kolay oluyo yağlı kağıdıda seriyorum tepsimde krlenmiyo salata brokoli salatası fırında baharatlı patates kırmızı soğan üstüne kekik kırmızı biber ve tabiki vazgecilmezim kolahosgeldinnapalim valla bu gün pek kimseler yok topikte bi degisiklikte yok...
ne baligi yapacan ki....yaw benimde canim istiyo bende yarin gidimde alimda yapim bari
iyiyim cnm yarın ankaraya gidicem salı gunude doktora gidicem sonuçlar çıkar heraldeslm canim iyiyz cok sukur sen ne yapiyon nasil gidiyo
doru düsünmüssün laylam
cok kalabalığız fırında hamsi yapıcam o kolay oluyo yağlı kağıdıda seriyorum tepsimde krlenmiyo salata brokoli salatası fırında baharatlı patates kırmızı soğan üstüne kekik kırmızı biber ve tabiki vazgecilmezim kola
iyiyim cnm yarın ankaraya gidicem salı gunude doktora gidicem sonuçlar çıkar heralde
aminnnn hepimizin inş ama sen bence bebek konusunda hata ediyosun bak topikte bebek için yıllarca uğraşanlar var ilk ay bebeği olan yada hamile kalıp doğuramayan cok insan var(başta ben ilk ay hamile kalan ama doğuramayan) deneseniz fena olmaz ama yinede sen bilirsinayyy ne guzel insallah allah gönlüne güre verir bi tanem
online sonuçlara baktım trombofili panelimde cıkmış sadece d vtamini kaldı oda salıya kadar cıkar zaten offf detay vermiyo trombofilide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?