Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Haftaya adet olacagim ama bayak kasik agirilarim var, acaaaabaaaami diye düsünüyorum ve bir hafta nasil gececek bilmiyorum.
Kan testinde kac günlüken cikar hamilelik ?

benimde haftaya benimde kasiklarim agriyo batma fln degil yani bildigin agri oda cok az bisey ama goguslerim sis ve uclari cok aciyo

Ama nedense umudum yok

Oysaki cok siki calismistim

benimde haftaya benimde kasiklarim agriyo batma fln degil yani bildigin agri oda cok az bisey ama goguslerim sis ve uclari cok aciyo

Ama nedense umudum yok

Oysaki cok siki calismistim

canım belirtilerini tam olarak yazarmısın sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz

canım belirtilerini tam olarak yazarmısın sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz

canim ben takmiyodum bunlara ama yaziyim sana kasiklarim agriyo ama kasiklariminda alt tarafi surekli degil bazen hissediyorum oda ince bi sizi gibi sonra geciyo ve gogusleri sismis bunuda bu sabah farketmistim daha once boyle gormedim ve uclari cok aciyo dokununca fln bu sekilde bakalim hayirlisi ne diyelim

scorpionsum nasilsin bitanem..calismalar ne durumda

gezentiiii bi yerinde dur..yakaladım yine seniii..kuzum çalışmalar tamgazbugün off günümüz zaten 17.güne geldik..valla tatlım bu ay tam bi umu-rtlama sancısı yaşamadım ama dün zannediyorum çatladı benimki.malum anlarda iki yanımda da sancılanmalar oldu..bunca yıldır ilk defa böyle bişey yaşadım:26:bakalım canım ya nasip ya kısmett:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…