- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.121
aminnnn hepimizin inş ama sen bence bebek konusunda hata ediyosun bak topikte bebek için yıllarca uğraşanlar var ilk ay bebeği olan yada hamile kalıp doğuramayan cok insan var(başta ben ilk ay hamile kalan ama doğuramayan) deneseniz fena olmaz ama yinede sen bilirsin
cok kalabalığız fırında hamsi yapıcam o kolay oluyo yağlı kağıdıda seriyorum tepsimde krlenmiyo salata brokoli salatası fırında baharatlı patates kırmızı soğan üstüne kekik kırmızı biber ve tabiki vazgecilmezim kola
iyiyim cnm yarın ankaraya gidicem salı gunude doktora gidicem sonuçlar çıkar heralde
cok şükür heterezigot iğne belli olcak pıhtılaşmam yok denecek kadar az ama iğneden kaybediyorum bence bakalım doktor amca ne diycek :44:az kalmis bekle canim ignende belli olacak demi:26::26::26::26:
sonucu alinca burayada yaz...yaw aslinda o gün söyledinde cokta agir bi kan pihtilasma faktörü degil aslinda düsük doz bi heparinle yavrunu kucagina alabilirsin heterezigotsun degilmi:26:
valla aynen sana katiliyorum.cünkü sonucta basimiza ne gelecegini bilemiyoruz
kolasız soğansız imkansız balık yemem salata olmasada olr ama kola ve soğan şartdaha ne olsun hersey var maasallahiyi etmisin kolayida eklemissin
öyle ama daha yasim 19 daha yeni evliyim biraz zaman gecsin daha yilimda bitmemis 12 ci ayin 3 de bitecek senem biraz evliligin tadini cikarmayi bide evliligin tam ne oldugunu anlamak istiyorum bide cocuk büyük bi sorumluluk istiyo ben o sorumluluga dahazir deyilim canim benim
cok şükür heterezigot iğne belli olcak pıhtılaşmam yok denecek kadar az ama iğneden kaybediyorum bence bakalım doktor amca ne diycek :44:
kolasız soğansız imkansız balık yemem salata olmasada olr ama kola ve soğan şart
bende hayret ediyorum ben eti tavuğu da soğan ve kolaısz yemem acayip soğan yiyorum bazen hoş olmuyo ama dayanamıyorum özellikle kırmızı soğan yerim üstüne baharatla bide cok faydalı asla vazgecmemcünkü senin faktöründeki kisilerin bi hapla bile bebisini kucagina alan varyada düsük doz bi heparinlede olur bi al bakalim sonucun da ne diyecekler....:26::26::26:benimde 1 ml kadar dozu artirilacak bu sefer sonuc olur rabbim bilir...
yaw bu kolayi icmeyenler baligin yaninda ne iciyo bilmiyorum onsuz ne et ne balik nede tavuk olur bence
bende hayret ediyorum ben eti tavuğu da soğan ve kolaısz yemem acayip soğan yiyorum bazen hoş olmuyo ama dayanamıyorum özellikle kırmızı soğan yerim üstüne baharatla bide cok faydalı asla vazgecmem
genetik uzmanıda öyle dedi aspirin bile önlem için verilebilir dedi aslında kafamda şöyle bişey var iğne dozu fazla olursa kullanmıycam dooktora kullandım diycem yada başka doktra gitcem ama kafaya koydum 0,4lükten fazla kullanmıycam iğneyi allah korusun yyine düşük olursa kafama göre sadece aspişrin kullancam gittiğim doktora pıhtılaşma var fln demycem
inş hepimiz anne oluruz evimizde bbek oyuncakları olur her köşedenm toka çıkar inş
ben cıkıyorum hepinizi öptüm daha tatlı yapıcam adam malzeme getirmedi profiterol yapıcam bu arada
Tatlım yazamiyorum yaa yemek yaptım fırında lavuknasılsiniz ne alemdesinizzz
kızlarrr ben geldimmm..dün yemeğe annişlerdeydik..sonrada malum günler yaa iştee
telden de giremiyorum nedense bugün iş yerinde çok denedim50 sayfa eksideyimm..varmı bilmem gereken bişeyyyy
bu arada doktorların dediği gün aşırı olayını ben topikte geçmiş sayfaları okumak için kullanmaya başladımmbisayfa okuyup bi sayfa atlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?