- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.281
Hamile arkadasım hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı basımıza kızlar Türkiye'den keçi boynuzu civanpercemi hayır tohumu polen tozu getirerim soğanda yolda basil yapacagım bilmiyorum ne zaman icmeliyim bebeklerim lOkumlarim72:
loori nerde gec kalmis allah allah
cok sevindim laylammerakla bekliyodum ne zaman koyacak diye...
looriye biraksaydik daha cok beklerdik
belki esi halen evdeyse o yüzden belki sürekli giremiyodur...
kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim
Yasakhayalimmmm scorpions adet dunuzmu ne zamanlar ins olmazsınız loriim ne yaptı acep ins mutlu haberi verir bize..ilk defa adet oldum diye mutluyum
Hosgeldin yasakhayalimmm
loocik napiyon
galiba 2 günü vardi nagisin batina
Canim esimle disaridaydik 3 gunluk izni bitti yarin yine calisicak... sen napiyosunn?
Ne guzel oda hamile valla bu is bize ne zaman denk gelicek bilemiyorum
iyi yaw baslasin ise seni göremez olduk
bende napim sizler yoktunuz gezdim söyle baska topikleri
doru loorim seninle nagisin belirtilri ayniydi
ama sen bekle loorim herkesin belirtisi kendine özgü cünkü...:26::26::26:
insan sonunda cok büyük hayal kirikligi yasiyo cünkü
ah loorim o günü bi bilsek...
klomen kullanmi o yazisini okudum cünkü
bide keske dr sende istesen:26:cünkü senin adetlerinde gec geliyo belki yumurtlamanda problem vardir
Sorma yasakhayal ne zaman pc acsam yine kadinlar kulubumu diyo
Aynen yasakhayal biraktim akisina
Sana bisey sorucam ya testlerin fln yapilmasi yada yumurtaliklarin bakilmasi icin vs adetin 3.gunu cagiriyo ya dr.. ben termin alsam bana 3.gunune vermicek ki en fazla 1 hafta sonra gel dicek gerci adet olmadim da olduktan sonra ilk gunu aricam bana 2 gun sonra termin verin desem vermiceknapcamm :26:
ilac kullaniyorum ya cyclo diye bi ilac adet duzensizligi icin hemde kolay gebelik vs icin bakalim icin bitti ilac ara verdim adetimi bekliyorum bugun 4.gunum dr 2-3 gun sonra gelir dedi adetin
valla benimkide yaw ne yaziyosun durmadan diyo..bende hep hamilelik üzerine degilki herseyi konusup paylasiyoruz diyorum
loorim onu söyle yapacan mesala simdiden gidecen doktorunla anlasacan oda terminsiz gel diyecek adetinin 3 .günü ..benimki öyle yapti cünkü..zaten sadece kan verecen muayene olmayacanki onun icin termine gerek yok...
loorim bu ayda olmazsa senin arstirilmaya ihtiyacin var bitanem..bosa kürek cekmezsin en azindan icin rahat eder...böyle sadece evde durupta bosa zamana harcayarak belki bisey elde edemezsin tatlim...bisey varsa zaten tedavin baslar yoksada artik rabbim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?