Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

digerlerini bilmiyorum ama sogan suyunu adetin bittikten sonra 3ya da 4. gün icmeye basla

digerlerinide kullanan arkadaslara sorariz

demek sogani getirttiriyosun

Yasakhayalimmmm scorpions adet dunuzmu ne zamanlar ins olmazsınız loriim ne yaptı acep ins mutlu haberi verir bize..ilk defa adet oldum diye mutluyum

loori nerde gec kalmis allah allah

cok sevindim laylammerakla bekliyodum ne zaman koyacak diye...

looriye biraksaydik daha cok beklerdik

belki esi halen evdeyse o yüzden belki sürekli giremiyodur...

kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim

Kiz bugunde iziinliydi esim iyi yapmissin layla guzel oldu bu...

Nagis seninle belirtilerimiz ayniydi yaaa senin bata ne kadar vardi hayirli olsun bu arada

Canim esimle disaridaydik 3 gunluk izni bitti yarin yine calisicak... sen napiyosunn?

iyi yaw baslasin ise seni göremez olduk

bende napim sizler yoktunuz gezdim söyle baska topikleri

doru loorim seninle nagisin belirtilri ayniydi

ama sen bekle loorim herkesin belirtisi kendine özgü cünkü...:26::26::26:

insan sonunda cok büyük hayal kirikligi yasiyo cünkü

Ne guzel oda hamile valla bu is bize ne zaman denk gelicek bilemiyorum

ah loorim o günü bi bilsek...

klomen kullanmi o yazisini okudum cünkü

bide keske dr sende istesen:26:cünkü senin adetlerinde gec geliyo belki yumurtlamanda problem vardir

Sorma yasakhayal ne zaman pc acsam yine kadinlar kulubumu diyo

Aynen yasakhayal biraktim akisina

Sana bisey sorucam ya testlerin fln yapilmasi yada yumurtaliklarin bakilmasi icin vs adetin 3.gunu cagiriyo ya dr.. ben termin alsam bana 3.gunune vermicek ki en fazla 1 hafta sonra gel dicek gerci adet olmadim da olduktan sonra ilk gunu aricam bana 2 gun sonra termin verin desem vermicek napcamm :26:

ah loorim o günü bi bilsek...

klomen kullanmi o yazisini okudum cünkü

bide keske dr sende istesen:26:cünkü senin adetlerinde gec geliyo belki yumurtlamanda problem vardir

ilac kullaniyorum ya cyclo diye bi ilac adet duzensizligi icin hemde kolay gebelik vs icin bakalim icin bitti ilac ara verdim adetimi bekliyorum bugun 4.gunum dr 2-3 gun sonra gelir dedi adetin

valla benimkide yaw ne yaziyosun durmadan diyo..bende hep hamilelik üzerine degilki herseyi konusup paylasiyoruz diyorum

loorim onu söyle yapacan mesala simdiden gidecen doktorunla anlasacan oda terminsiz gel diyecek adetinin 3 .günü ..benimki öyle yapti cünkü..zaten sadece kan verecen muayene olmayacanki onun icin termine gerek yok...

loorim bu ayda olmazsa senin arstirilmaya ihtiyacin var bitanem..bosa kürek cekmezsin en azindan icin rahat eder...böyle sadece evde durupta bosa zamana harcayarak belki bisey elde edemezsin tatlim...bisey varsa zaten tedavin baslar yoksada artik rabbim bilir...

Son düzenleme:
ilac kullaniyorum ya cyclo diye bi ilac adet duzensizligi icin hemde kolay gebelik vs icin bakalim icin bitti ilac ara verdim adetimi bekliyorum bugun 4.gunum dr 2-3 gun sonra gelir dedi adetin

dogrudur...ama bu klomende yumurtalari büyütüyo senin hapta onu yapiyomuki:26::26::26:

Ben gittim doktora konustum ama sadece konusmak icin gitmistim bana dediki adetin 3.gunu gel bakalim dedi o yuzden sordum ne yapicam diye ufff biliyorum yasakhayal gitmem gerek adet oliyim hemen gidicem bi bakilicam her ay dr gitmekten de usandim heee olmazsa yine giderim bi konusurum bana cunku 3.gel yumurtalarina bakalim test yapariz dedi ama ona gitmicem tabiki... :44::44::44:

Termin nedir loriim ben adet oldum çatlatmaya iğnesine geçecez ins olur artık bunaldım bu durumdan ins sen olmazsın loriim yasakhayalimmmm benim cekim gücüm zayıf ya yoksabu kadar sessiz durmadım İnan yarın netim oluyor cosacam burda dün geçebilecek arkadaslar yazıldık kk kadının 12 sene cocuğu n
Olmamış tupbebekle ikizi olmuş şimdi doğal yılla hamile kalmışlık duygulandim suan bile ağlıyorum yüce Allahımın kudreti hayirlisiyla hepimiz hamile kaldığımızı sevinçle burada paylaşırız :2:Ne Mutlu Türküm Diyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…