- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.301
Ben gittim doktora konustum ama sadece konusmak icin gitmistim bana dediki adetin 3.gunu gel bakalim dedi o yuzden sordum ne yapicam diye ufff biliyorum yasakhayal gitmem gerek adet oliyim hemen gidicem bi bakilicam her ay dr gitmekten de usandim heee olmazsa yine giderim bi konusurum bana cunku 3.gel yumurtalarina bakalim test yapariz dedi ama ona gitmicem tabiki... :44::44::44:
Termin nedir loriim ben adet oldum çatlatmaya iğnesine geçecez ins olur artık bunaldım bu durumdan ins sen olmazsın loriimyasakhayalimmmm benim cekim gücüm zayıf ya yoksabu kadar sessiz durmadım İnan yarın netim oluyor cosacam burda dün geçebilecek arkadaslar yazıldık kk kadının 12 sene cocuğu n
Olmamış tupbebekle ikizi olmuş şimdi doğal yılla hamile kalmışlık duygulandim suan bile ağlıyorum yüce Allahımın kudretihayirlisiyla hepimiz hamile kaldığımızı sevinçle burada paylaşırız :2:Ne Mutlu Türküm Diyene
git loorim hic durma ..cünkü ne bilim 35 günü gectikten sonra gelen regl normal degil diyolar..bide sen hapla regl görüyosun..bunun bi sebebi olmali...eger hormonlarinda bisey cikmazsa bide tüplerin acikmi ona bakilmali bence....:26::26::26:
bide gittiigin dr biraz günü cok söyle mesala 2 yildir deniyoruz de yoksa cogu dr umursamiyo.....napalim bazen mecburiyetten yalan söylemek zorunda kaliyoruz
Termin nedir loriim ben adet oldum çatlatmaya iğnesine geçecez ins olur artık bunaldım bu durumdan ins sen olmazsın loriimyasakhayalimmmm benim cekim gücüm zayıf ya yoksabu kadar sessiz durmadım İnan yarın netim oluyor cosacam burda dün geçebilecek arkadaslar yazıldık kk kadının 12 sene cocuğu n
Olmamış tupbebekle ikizi olmuş şimdi doğal yılla hamile kalmışlık duygulandim suan bile ağlıyorum yüce Allahımın kudretihayirlisiyla hepimiz hamile kaldığımızı sevinçle burada paylaşırız :2:Ne Mutlu Türküm Diyene
looricikim insallah bu ay hamile kalirsinda hic biseye gerek kalmaz
bu ay en cok seni scorpionsumu ve meddcezirimi merak ediyorum..:26::26::26::26:
insallah bu ay amaciniza ulasirsiniz looricikim...
siz nasi disarda gezdiniz yaw bu gün burasi sürekli yagisliydi..
disarida cikamadim bunaldim iyice
ayyy hayatim ya insallah valla icim bile bi hos oluyo ama ne biliyim iste ben oyle hissetmiyorum biliyorum bu ayda adet olucam
Ama medcezirim ve akrebimin guzel haberleri olur insallah bende isterim gerci hepimiz icin istiyorum ama benim istemem ne fayda
dur hemen simdiden üzülme..ne bilim gögüslerim ne agriyo dedinya umut vermim ama benim hep hamileliklerimde ilk belirtiydi..:26::26::26::26:
hemen anliyodum test yapmadan hamile oldugumu
beyazlimda cok üzülüyo yaw
oda bu ay preesed aldi onu kullanacak bide sogan kürü yapiyo bakalim iste onunda rabbim hakkinda hayirlisini versin
Uclari aciyo dokununca fln benim adetlerimde hic boyle olmazdi ama bende kendime umut vermiyorum zaten bide daha 1 hafta var hemenmi belli olur ki :26:
Uzulmekte care degilki yasakhayalim Allah herkesin kalbine gore yuregine gore versin ne diyelimbunlari duyunca yakiyorum bi sigara..
loori, inşallah hamilesindir canım, yasakhayal nasılsın bitanem, uzun zamandır giremedim, neler oldu değişiklik varmı durumlarda
benimki iste tam bi hafta kala basliyodu bu agrilar hemen anliyodum cünkü normal zamanda asla olmaz..
mesala simdi hic yok
loori, inşallah hamilesindir canım, yasakhayal nasılsın bitanem, uzun zamandır giremedim, neler oldu değişiklik varmı durumlarda
yeliz merhaba hosgeldininsallah canim tesekkurler iyi dileklerin icin...
Yok yasakhayalim hiiic umutlandirmiyorum kendimi bu gidisle pozitif bile gorsem inanmam o derecedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?