Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

git loorim hic durma ..cünkü ne bilim 35 günü gectikten sonra gelen regl normal degil diyolar..bide sen hapla regl görüyosun..bunun bi sebebi olmali...eger hormonlarinda bisey cikmazsa bide tüplerin acikmi ona bakilmali bence....:26::26::26:

bide gittiigin dr biraz günü cok söyle mesala 2 yildir deniyoruz de yoksa cogu dr umursamiyo.....napalim bazen mecburiyetten yalan söylemek zorunda kaliyoruz

termin almanca randevu demek ya insallah igneye hapa fln gerek kalmaz ne diyim kiz aglama ya kendini niye uzuyosun dua et Kimler Kimler Anne oluyo bizmi olamicaz

yok kiz hapla adet olmuyorum kendisi oluyoda duzensiz iste gec oluyo ortalama 35 gun oluyo aralari gidicem insallah bakalim hayirlisi

alppinim canim benim bilmezmiyim sen duramazdin yoksa..insallah bizlerinde olacak bitanem..

seninde hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun insallah tedavinin karsiligini alirsin

termin bi tanem alamanca randevu demek....bazen agiz aliskanligi iste alamanca kelime kullaniyoruz

Son düzenleme:
bu ay en cok seni scorpionsumu ve meddcezirimi merak ediyorum..:26::26::26::26:

insallah bu ay amaciniza ulasirsiniz looricikim...

siz nasi disarda gezdiniz yaw bu gün burasi sürekli yagisliydi..

disarida cikamadim bunaldim iyice

bu ay en cok seni scorpionsumu ve meddcezirimi merak ediyorum..:26::26::26::26:

insallah bu ay amaciniza ulasirsiniz looricikim...

ayyy hayatim ya insallah valla icim bile bi hos oluyo ama ne biliyim iste ben oyle hissetmiyorum biliyorum bu ayda adet olucam

Ama medcezirim ve akrebimin guzel haberleri olur insallah bende isterim gerci hepimiz icin istiyorum ama benim istemem ne fayda

dur hemen simdiden üzülme..ne bilim gögüslerim ne agriyo dedinya umut vermim ama benim hep hamileliklerimde ilk belirtiydi..:26::26::26::26:

hemen anliyodum test yapmadan hamile oldugumu

beyazlimda cok üzülüyo yaw

oda bu ay preesed aldi onu kullanacak bide sogan kürü yapiyo bakalim iste onunda rabbim hakkinda hayirlisini versin

dur hemen simdiden üzülme..ne bilim gögüslerim ne agriyo dedinya umut vermim ama benim hep hamileliklerimde ilk belirtiydi..:26::26::26::26:

hemen anliyodum test yapmadan hamile oldugumu

Uclari aciyo dokununca fln benim adetlerimde hic boyle olmazdi ama bende kendime umut vermiyorum zaten bide daha 1 hafta var hemenmi belli olur ki :26:

beyazlimda cok üzülüyo yaw

oda bu ay preesed aldi onu kullanacak bide sogan kürü yapiyo bakalim iste onunda rabbim hakkinda hayirlisini versin

Uzulmekte care degilki yasakhayalim Allah herkesin kalbine gore yuregine gore versin ne diyelim bunlari duyunca yakiyorum bi sigara..

Uclari aciyo dokununca fln benim adetlerimde hic boyle olmazdi ama bende kendime umut vermiyorum zaten bide daha 1 hafta var hemenmi belli olur ki :26:

benimki iste tam bi hafta kala basliyodu bu agrilar hemen anliyodum cünkü normal zamanda asla olmaz..

mesala simdi hic yok

loori, inşallah hamilesindir canım, yasakhayal nasılsın bitanem, uzun zamandır giremedim, neler oldu değişiklik varmı durumlarda

benimki iste tam bi hafta kala basliyodu bu agrilar hemen anliyodum cünkü normal zamanda asla olmaz..

mesala simdi hic yok

yeliz merhaba hosgeldin insallah canim tesekkurler iyi dileklerin icin...

Yok yasakhayalim hiiic umutlandirmiyorum kendimi bu gidisle pozitif bile gorsem inanmam o derecedeyim

loori, inşallah hamilesindir canım, yasakhayal nasılsın bitanem, uzun zamandır giremedim, neler oldu değişiklik varmı durumlarda

hosgeldin yelizim

simdilik bi degisiklik yok sadece nagis adli arkasimiz hamile oldugunu ögrenmis bugün

bide iste kizlarin günleri yaklasiyo heyecanda streste basliyo hepimizde:26::26::26:

sen nasilsin bitanem...

Son düzenleme:
yeliz merhaba hosgeldin insallah canim tesekkurler iyi dileklerin icin...

Yok yasakhayalim hiiic umutlandirmiyorum kendimi bu gidisle pozitif bile gorsem inanmam o derecedeyim

aslinda böyle düsünmende iyi loorim rabbim kimsenin umudunu bosa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…