Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldin yelizim

simdilik bi degisiklik yok sadece nagis adli arkasimiz hamile oldugunu ögrenmis bugün

bide iste kizlarin günleri yaklasiyo heyecanda streste basliyo hepimizde:26::26::26:

sen nasilsin bitanem...

canım bende işte dokuzuncu gündeyim, çörek otu yiyim diyorum, sence iyi gelir mi, bide pazartesi doktor randevum var, kistin var doğum kontrol hapı kullan diyeck diye korkuyom çünkü bi yıl önce gitiğimde sğda kist var önemli değil demişti ama ne bileyim işte kuruntu yapıyo kendi kendimebide sizi çok özledimmmmm

Son düzenleme:

yelizim cörek otu yerine sogan kürü yapsan daha iyi olmazmi cok kiside duydum ya kistleri yok etmis yada kücültmüs..

hem hamileligide kolaylastiriyo

Son düzenleme:
yelizim cörek otu yerine sogan kürü yapsan daha iyi olmazmi cok kiside duydum ya kistleri yok etmis yada kücültmüs..

hem hamileligide kolaylastiriyo
canım soğan kürü zor iş, hazırlamak filan, uğraşmak beni bunaltıyo, biraz menapozlu kadnlara benziyo ruhumo yüzdn böyle hemen bi tatlı kaşığı çörek otunu yiycem, daha pratik geliyo

canım soğan kürü zor iş, hazırlamak filan, uğraşmak beni bunaltıyo, biraz menapozlu kadnlara benziyo ruhumo yüzdn böyle hemen bi tatlı kaşığı çörek otunu yiycem, daha pratik geliyo

yelizim eger bu kist belasindan kurtulmana vesile olacaksa degmezmi tatlim....

cörek otunun böyle bi faydasi yok bildigim kadariyla:26:

insallah

peki loorim sogan kürünü hic düsünmüyormusun:26::26::26:eger bu ay olmazsa bide onu denesen olmazmi

AYYY, bitanem inşallah yaaa çörek otu yiyip ikiz doğuran varmış yaaaa, hemde ailede hiç ikiz yokken, doktoru bile şasırmış, çok mrak ettim loori, insallah hayırlı haberler verirsin bize

kizz sogan kuru cok igrenc ya ayiptir soylemesi ben hic icemedim

Insallah canim ya ikizi bosverdim 1 tane olsa yeter yani hadi bakalim hayirlisi insallah

kizz sogan kuru cok igrenc ya ayiptir soylemesi ben hic icemedim

Insallah canim ya ikizi bosverdim 1 tane olsa yeter yani hadi bakalim hayirlisi insallah

valla eminim çok faydalıdır ama ne bileyim zor geliyo bana, normalde kendme yemek hazırlmaya bile üşeniyorum, işim çok ağır, eve gelince bayılıyorum resmen, o yüzden hiç yapamambelki hafta sonu yapabiliim

kızlar yaa bunca zamandır telden rahat bağlanıyordum..iki gündür bağlantı kuramıyo..sebebini bilen varmııı..alppin sen ceptenmi giriyodun kuzummm..yaa off ama her zaman pcden bağlanamamkii benn

valla eminim çok faydalıdır ama ne bileyim zor geliyo bana, normalde kendme yemek hazırlmaya bile üşeniyorum, işim çok ağır, eve gelince bayılıyorum resmen, o yüzden hiç yapamambelki hafta sonu yapabiliim

ya ondan degil de ben icemedim bi deniyim dedim yok yapamiyorum dedim biraktim :26:

kızlar yaa bunca zamandır telden rahat bağlanıyordum..iki gündür bağlantı kuramıyo..sebebini bilen varmııı..alppin sen ceptenmi giriyodun kuzummm..yaa off ama her zaman pcden bağlanamamkii benn

loori bide sen dene bakalim girebilecenmi

Son düzenleme:

kiz pazarlik yapma benle sadece hafta sonu olmaz düzenli hergün yapilmasi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…