- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #10.321
aslinda böyle düsünmende iyi loorimrabbim kimsenin umudunu bosa cikarmasin
hosgeldin yelizim
simdilik bi degisiklik yok sadece nagis adli arkasimiz hamile oldugunu ögrenmis bugün
bide iste kizlarin günleri yaklasiyo heyecanda streste basliyo hepimizde:26::26::26:
sen nasilsin bitanem...
canım bende işte dokuzuncu gündeyim, çörek otu yiyim diyorum, sence iyi gelir mi, bide pazartesi doktor randevum var, kistin var doğum kontrol hapı kullan diyeck diye korkuyom çünkü bi yıl önce gitiğimde sğda kist var önemli değil demişti ama ne bileyim işte kuruntu yapıyo kendi kendimebide sizi çok özledimmmmm
yelizim cörek otu yerine sogan kürü yapsan daha iyi olmazmi cok kiside duydum ya kistleri yok etmis yada kücültmüs..
hem hamileligide kolaylastiriyo
canım soğan kürü zor iş, hazırlamak filan, uğraşmak beni bunaltıyo, biraz menapozlu kadnlara benziyo ruhumyelizim cörek otu yerine sogan kürü yapsan daha iyi olmazmi cok kiside duydum ya kistleri yok etmis yada kücültmüs..
hem hamileligide kolaylastiriyo
bende corek otunu yaptim kiss insallah bu ay olur bununla
AYYY, bitanem inşallah yaaa çörek otu yiyip ikiz doğuran varmış yaaaa, hemde ailede hiç ikiz yokken, doktoru bile şasırmış, çok mrak ettim loori, insallah hayırlı haberler verirsin bizebende corek otunu yaptim kiss insallah bu ay olur bununla
canım soğan kürü zor iş, hazırlamak filan, uğraşmak beni bunaltıyo, biraz menapozlu kadnlara benziyo ruhumo yüzdn böyle hemen bi tatlı kaşığı çörek otunu yiycem, daha pratik geliyo
insallah
peki loorim sogan kürünü hic düsünmüyormusun:26::26::26:eger bu ay olmazsa bide onu denesen olmazmi
AYYY, bitanem inşallah yaaa çörek otu yiyip ikiz doğuran varmış yaaaa, hemde ailede hiç ikiz yokken, doktoru bile şasırmış, çok mrak ettim loori, insallah hayırlı haberler verirsin bize
kizz sogan kuru cok igrenc ya ayiptir soylemesi ben hic icemedim
Insallah canim ya ikizi bosverdim 1 tane olsa yeter yani hadi bakalim hayirlisi insallah
kizz sogan kuru cok igrenc ya ayiptir soylemesi ben hic icemedim
Insallah canim ya ikizi bosverdim 1 tane olsa yeter yani hadi bakalim hayirlisi insallah
valla eminim çok faydalıdır ama ne bileyim zor geliyo bana, normalde kendme yemek hazırlmaya bile üşeniyorum, işim çok ağır, eve gelince bayılıyorum resmen, o yüzden hiç yapamambelki hafta sonu yapabiliim
kızlar yaa bunca zamandır telden rahat bağlanıyordum..iki gündür bağlantı kuramıyo..sebebini bilen varmııı..alppin sen ceptenmi giriyodun kuzummm..yaa off ama her zaman pcden bağlanamamkii benn
valla eminim çok faydalıdır ama ne bileyim zor geliyo bana, normalde kendme yemek hazırlmaya bile üşeniyorum, işim çok ağır, eve gelince bayılıyorum resmen, o yüzden hiç yapamambelki hafta sonu yapabiliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?