Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimki düşük değil ki cnm yüksek hatta çok yüksek oyzüden takıyorum zaten.ama evet kabul ediyorum evhamlının önde gideniyim

dusuk daha tehlikeli diyolar hatta ben oyle duydum ama neysem ne sen git kontrollerini yaptir yinede ehvamlida olma cok kotu bisey relax ol

neden özür diliyosunki canim benim...her zaman gülmüyoruzki yeri geliyo sikintilarimizida paylasiyoruz normalide bu zaten
çok sağolun canlarım..aynen burda yüzünü görmediğim insanlar kırk yıllık dostummuş gibi bi hisse kapılıyorum.anlatasım geliyo her şeyi..

çok sağolun canlarım..aynen burda yüzünü görmediğim insanlar kırk yıllık dostummuş gibi bi hisse kapılıyorum.anlatasım geliyo her şeyi..

angelifim istegin herseyi paylasbilirsin tatlim sen ugra bu topige sürekli elimizden geldigince düzeltiriz moralini

bi tanem ben yüksek tansiyon hastasi oldugunu sanmiyorum yagli tuzlu yada bi uzuntuden dolayi oluyo belki bunlardan birinden dolayi kaynaklanmistir

çok umutluydum ama ben..

reanim öylede iste olmayincada kendini üzsende sonuc degismiyo tatlim hem bi dur yaw daha gelen ne yok herkeste belirtiler ayni olmuyoki...

hem sen dememismiydin bi kiz 4 aylik anlamis hamile oldugunu diye

aynı sıkıntı bende geçen sene vardı..
20 yi gördüm en son..
5 kez acile kaldırıldım.
yüksek tansiyon tanısı koyup doktor ilaçlar bile yazdı.
sonra tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim.
o dönemde çeşitli sıkıntılarım vardı- onun üstüne tuzu kaçırınca öyle bir durum oluşmuş.
tuzu azalttım.2 hafta sonra bişi kalmadı.
hala daha yaşamadım öyle bişi 1 yıl oldu.
sıkma sen canını.
olur öyle.

valla supersiniz hepiniz,keşke tanısam ya da ne bileyim yakın falan olsak da bi sarılsam size,biraz ağlasam içim açılır

hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler

looricik bak bi sen kaldin eski avatarla ben tam 3 kere degistirdim yakinda yine degistiririm

kiz dersende onu de yaw..nasi anlamamis aklim almiyo

kız düzenli kanama görümüş anacım.belirtiler varsada ne bilsin.sen düzenli kanama görsen.göğüslerinde ağrı olsa.anam ben hamileyim der misin.
en son çok fazla kusmaya başlayıp, tiksinmeler oluşunca şüphelenmiş ama 4 ay beklemiyormuş tabi.
hayat.

hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler

hadi iyi geceler angelifim kendini rahatlat stres yapma bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…