- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.301
herkesin derdi baska baksana bizde guzin abla gibiyiz hayatim sabret bekle illa bi belirtide arama belirtisizde olanlar var hic bisey anlamayanlar var :26:
benimki düşük değil ki cnm yüksek hatta çok yüksek oyzüden takıyorum zaten.ama evet kabul ediyorum evhamlının önde gideniyim
çok sağolun canlarım..aynen burda yüzünü görmediğim insanlar kırk yıllık dostummuş gibi bi hisse kapılıyorum.anlatasım geliyo her şeyi..neden özür diliyosunki canim benim...her zaman gülmüyoruzki yeri geliyo sikintilarimizida paylasiyoruz normalide bu zaten
çok sağolun canlarım..aynen burda yüzünü görmediğim insanlar kırk yıllık dostummuş gibi bi hisse kapılıyorum.anlatasım geliyo her şeyi..
çok sağolun canlarım..aynen burda yüzünü görmediğim insanlar kırk yıllık dostummuş gibi bi hisse kapılıyorum.anlatasım geliyo her şeyi..
çok umutluydum ama ben..
Kzlar cikicam simdi avatari degostirdim bebegm nasilllll
Kzlar cikicam simdi avatari degostirdim bebegm nasilllll
reanim öylede iste olmayincada kendini üzsende sonuc degismiyo tatlim hem bi dur yaw daha gelen ne yok herkeste belirtiler ayni olmuyoki...
hem sen dememismiydin bi kiz 4 aylik anlamis hamile oldugunu diye
valla supersiniz hepiniz,keşke tanısam ya da ne bileyim yakın falan olsak da bi sarılsam size,biraz ağlasam içim açılır
valla supersiniz hepiniz,keşke tanısam ya da ne bileyim yakın falan olsak da bi sarılsam size,biraz ağlasam içim açılır
çok afedersinde o hafif moronmuş be canım.4 ay yani
aynı sıkıntı bende geçen sene vardı..
20 yi gördüm en son..
5 kez acile kaldırıldım.
yüksek tansiyon tanısı koyup doktor ilaçlar bile yazdı.
sonra tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim.
o dönemde çeşitli sıkıntılarım vardı- onun üstüne tuzu kaçırınca öyle bir durum oluşmuş.
tuzu azalttım.2 hafta sonra bişi kalmadı.
hala daha yaşamadım öyle bişi 1 yıl oldu.
sıkma sen canını.
olur öyle.
kiz dersende onu de yaw..nasi anlamamis aklim almiyo
hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?