Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

napiyim canimm ya uzuldum valla ama napalim sende sikma canini olur insallah

medcezirimm kusum nerdesin yaaaaaaaaa, bi ce de bakim

Geldim bitanemmmmmm kocaman ceeeeeeeeeee bu hafta yoğunum ben, sürekli çocuklara çalışma kağıdı hazırlıyorum.. O yüzden çok gelemiyorum kuşum ama aklım sizdeee
Naber nasılsınız bitanemmm

Geldim bitanemmmmmm kocaman ceeeeeeeeeee bu hafta yoğunum ben, sürekli çocuklara çalışma kağıdı hazırlıyorum.. O yüzden çok gelemiyorum kuşum ama aklım sizdeee
Naber nasılsınız bitanemmm

hmmm, hazırla bakalım, hazırla, medcezir bos vakit bulsa çocuk yapıcak, karıyer yapmıs
benimde yarından itibaren 2günlük misafirim var, giremeyebilirim
ne olsun, benimde çalısmalar basladı eve ödev var onu bitirip haketmem lazım bu ay artık
bi bakim dedim, esim oturdumu kalkmak bilmiyo cünkü

sonunda baglanti geldi yaaaaaa bende geldimm artik faceboku acmiyorum direk karilar kulubu

gecen ayinda 13. oldum canimm bu ayda 13. oldum duzene girdi herhalde bide ilac kullaniyorumm horman ilaci diger aya bakalimmm

Anladım bitanemm, benim de umudum yok bu ayy biliyosun..Demek ki ikimiz içinde hayırlı zaman gelmemiş daha tatlım, yüreğini ferah tut ARALIĞA BOMBA GİBİ HAZIRLANCAZ İNŞŞŞ

selam kızlar... benim bi sorum olucak polistik over i olan var mı varsa nasıl bi tedavi uygulandı.
ben bu yüzden 1 yıldır hamile kalamıyorum. her ay adetlerim düzensiz. ve her ay doktorum tarlusal ( farlutal ) veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…