- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.521
Dogru soyluyosun hayatimm yaa hadi bakalimm kiz alpinin tuzu kuru herhalde
alpinn sana bunlar
doru habibtemin mercegi ne hazir bizim ocagin üstü bos
kizlar hani bazilarinda alt tarafindada rütbe yaziyolar ya onu nasi yapiyolar bende habibtemin söyledigi cümleyi yazmak istiyorum oraya
He dogru kizzzbiz napcazz :44::44:
kiz varya aynisini bende dusundum hatta simdi sana ozelden yaziyodum ki baktim sen yazmissin
yazalimda loorim nasi yapacagiz ama aksam yemekten sonra bi ugrasalim tamammi ikimizda aynisini yazalimyanindada büyük düsünür allpinimizin sözüdür yazalim
bende but cikardim mantar biber domates sogan hepsini kavurma yapacam bide salata tamamcorbayla ugrasmiyacam bu gün bide pilav tamamdir
kiz sizde tavuk yiye yiye varya
Bencede canim bulalimda yapalim sunu bir yaninada (Allpin) yazalimm
yemegi oldugu halde bak habibtem bilem gitmiscaliskan kiz tabi nede olsa
bizde sadece cene var
bak hatirladigim yemek listemi yazacam simdi...
dün biftek ondan önce spaghetti ondan önce biber patlican kabak dolmasi ondan önce karniyarik ondan sonrasini hatirlayamadim ama galiba tavuk olabilirbenimkine kalsa hergün olsun der
ooohhhhh valla kizzzz afiyet seker olsun yarasin yasakhayalime
kizlar kocisim geldi her zamanki gibi kahve saatimiz ictik biraz cilginlik yaptimmm tabiki adam kacacak yer ariyorbu halimi cok sevdigini bu yuzden benimle evli oldugunu onceden soylemisti degismmem imkansiz kizlar soz benim istediginiz gibi yazin ismimi de ekleyin tesekkur ve saygilarimi iletiyorum ben yemek yapiyorum gunde 3 ogun siz sorun ben size ne yemek yapacaginizi soylerimmm bitanelerimmm
ben geldim
çooooooooooooooook özledim hepinizi ama hiç fırsat bulamıorum pcyi açmaya.
kocacım geldi düngece
ustalarda 2 gundur sabah 8 aksam 10 calısıyolar ama daha çokkk işleri varya
kimsecıkte yok bı gecmıse bakem suprızler varmı sız gelmeden belkı cıkarım cancanlar öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?