Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar hani bazilarinda alt tarafindada rütbe yaziyolar ya onu nasi yapiyolar bende habibtemin söyledigi cümleyi yazmak istiyorum oraya

kiz varya aynisini bende dusundum hatta simdi sana ozelden yaziyodum ki baktim sen yazmissin

yazalimda loorim nasi yapacagiz ama aksam yemekten sonra bi ugrasalim tamammi ikimizda aynisini yazalim yaninada büyük düsünür allpinimizin sözüdür yazalim

Son düzenleme:
yazalimda loorim nasi yapacagiz ama aksam yemekten sonra bi ugrasalim tamammi ikimizda aynisini yazalim yanindada büyük düsünür allpinimizin sözüdür yazalim

bende but cikardim mantar biber domates sogan hepsini kavurma yapacam bide salata tamamcorbayla ugrasmiyacam bu gün bide pilav tamamdir

kiz sizde tavuk yiye yiye varya

Bencede canim bulalimda yapalim sunu bir yaninada (Allpin) yazalimm

yemegi oldugu halde bak habibtem bilem gitmis caliskan kiz tabi nede olsa

bizde sadece cene var

bak hatirladigim yemek listemi yazacam simdi...

dün biftek ondan önce spaghetti ondan önce biber patlican kabak dolmasi ondan önce karniyarik ondan sonrasini hatirlayamadim ama galiba tavuk olabilirbenimkine kalsa hergün olsun der

Son düzenleme:
bak hatirladigim yemek listemi yazacam simdi...

dün biftek ondan önce spaghetti ondan önce biber patlican kabak dolmasi ondan önce karniyarik ondan sonrasini hatirlayamadim ama galiba tavuk olabilirbenimkine kalsa hergün olsun der

ooohhhhh valla kizzzz afiyet seker olsun yarasin yasakhayalime

kizlar kocisim geldi her zamanki gibi kahve saatimiz ictik biraz cilginlik yaptimmm tabiki adam kacacak yer ariyor bu halimi cok sevdigini bu yuzden benimle evli oldugunu onceden soylemisti degismmem imkansiz kizlar soz benim istediginiz gibi yazin ismimi de ekleyin tesekkur ve saygilarimi iletiyorumben yemek yapiyorum gunde 3 ogun siz sorun ben size ne yemek yapacaginizi soylerimmm bitanelerimmm

habbitem su an yemekle mesgulum aksam burda ol ha

iste böyle olun esinle sürekli cilveli ol

doru sen bize söyle artikin ne yapacagimizi

o sözü yazip altinada senin sözün diye yazacagiz aksam looriyle halledecegiz bu isi

simdi cikmak zorundayim öptüm

ben geldim
çooooooooooooooook özledim hepinizi ama hiç fırsat bulamıorum pcyi açmaya.
kocacım geldi düngece
ustalarda 2 gundur sabah 8 aksam 10 calısıyolar ama daha çokkk işleri varya
kimsecıkte yok bı gecmıse bakem suprızler varmı sız gelmeden belkı cıkarım cancanlar öpüyorum herkesi

hosgeldin tatlimm gecenlerde seni sordummm tadilat varmis evdeee hayirlisiyla bitsin rahatla biraz simdiden gule gule kullan ozledik seni yaaaaaa//gozun aydin esin gelmissssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…