- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.541
hosgeldin tatlimm gecenlerde seni sordummm tadilat varmis evdeee hayirlisiyla bitsin rahatla biraz simdiden gule gule kullanozledik seni yaaaaaa//gozun aydin esin gelmissssss
ahh su erkekler yokmu kendileri sadece strese girer bagiri cagiri sen bagir derki sesini yukseltme nedir bu yaaa...sikma canini bitanemmm aliskin degiller tadilata sanki evi kendiisi temixlyecekk seni dusunsun biraz...biz dun baristik ama kac gun surer bilmiyorummm
ayyy kiyamam sana yakin olsaydik yardim ederdim sana temizlik yapmaya bayiliyorum ben psikopatim biraz....ellerine saglik bitanemmm kendini fazla yorma kadin bulursan getir yardimci olsun san,,,kizlar iyi ben loriiii yasakhayalim surekli burdayiz arada gel kafani dagit bitanem sikma o guzel canini
ayyy kiyamam sana yakin olsaydik yardim ederdim sana temizlik yapmaya bayiliyorum ben psikopatim biraz....ellerine saglik bitanemmm kendini fazla yorma kadin bulursan getir yardimci olsun san,,,kizlar iyi ben loriiii yasakhayalim surekli burdayiz arada gel kafani dagit bitanem sikma o guzel canini
Hayolatim hosgeldinnnnasil olduuu evv?
hosbulduk bıtanemmm
berbat ötesiiiii svaş alanı gıbı oldu loorim
Hadi ya ayyy tahmin edebiliyorummmkolay gelsinn tatlimmm benimm
saol bıtanem şu ustalar evden bı cıksa cok rahatlıcamda 10da gıdıyolar ya
ben cıkıyam bıraz benımkı cagırıp cagırıp duruyo ya onunda zekası var ama benım kadar degıl sanırım bıde erkek olacak
hepinizi öpüyorum isim saycamda bırınızı unutmaktan korkuyorum oyuzden hepınız ıste anlayın yormayın benı
Medcezirim hosgeldinnnnn
Avatarını sevsinleeerrrr senin, inşşşşş böyle bi bebişin olur kuzuuummmm.. Belki de hayırlısı ile gelmiştir bile annesineee
iyiyim çok şükür bitanem, sen nasılsınn
kirmizilari gordummm bu gun
kirmizilari gordummm bu gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?