Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldin tatlimm gecenlerde seni sordummm tadilat varmis evdeee hayirlisiyla bitsin rahatla biraz simdiden gule gule kullan ozledik seni yaaaaaa//gozun aydin esin gelmissssss

anam alppınım cankuşum nasılsın eşinle cozdunmu problemı:26:cok uzuldum geçmişe donuyomda cok olmus nerde kaldıgımı bıle zor buldum ya
saol bıtanem ah bıtse bı daha 8 gun bendelermıs
kocacımda geldı butun gun tartıstık sankı o tamırat yapıyo sınırını benden cıkartıyo ya

ahh su erkekler yokmu kendileri sadece strese girer bagiri cagiri sen bagir derki sesini yukseltme nedir bu yaaa...sikma canini bitanemmm aliskin degiller tadilata sanki evi kendiisi temixlyecekk seni dusunsun biraz...biz dun baristik ama kac gun surer bilmiyorummm

ayyyyy ev deme gördükçe aklım gidiyo zaten beyin desen 1 gram çıkar anca bende
of of yarın işe gıtcekte rahatlıcam ya sınır kupu oldum bugun ama cok yorgunum uykusuzum evın halını gordukcede geliyolar bana
ya kızlar nasıl bu arada yoktur inşallah bı sorunçok sevındım canım barıstıgınıza

Son düzenleme:
ayyy kiyamam sana yakin olsaydik yardim ederdim sana temizlik yapmaya bayiliyorum ben psikopatim biraz....ellerine saglik bitanemmm kendini fazla yorma kadin bulursan getir yardimci olsun san,,,kizlar iyi ben loriiii yasakhayalim surekli burdayiz arada gel kafani dagit bitanem sikma o guzel canini

şu 8gun bı bıtsın inşallah
saol bıtanem yakın olsak keske kadın tutmama gerek yok bıtanem zaten kadın tutucak cebımde 5 kurus parada kalmadı bu ay banyoya calıstık
ama komsularım var aha ben gelın bıle demeden hepsı hazırlandı plan yaptı bıle allah razı olsun hepsınden

temızlıkte bende psıkopatım hastası degılım tıtızde degılım ama dagınık olmasın ve detgarjan kokusu evden hıc cıkmasın dıye cabalarım

Hadi ya ayyy tahmin edebiliyorummm kolay gelsinn tatlimmm benimm

saol bıtanem şu ustalar evden bı cıksa cok rahatlıcamda 10da gıdıyolar ya
ben cıkıyam bıraz benımkı cagırıp cagırıp duruyo ya onunda zekası var ama benım kadar degıl sanırım bıde erkek olacak
hepinizi öpüyorum isim saycamda bırınızı unutmaktan korkuyorum oyuzden hepınız ıste anlayın yormayın benı

ayyy canimmm yaaaa yorma kendini bitanemmm

iyi bak kendine

kirmizilari gordummm bu gun

ama ağlama kusum yaaa
bak bide beni aklına getir, daha evlililğinin basındasın ..
ben çok zor günler geçirdim.. ve halen istiyorum, halen olmadı..
keske senin gibi evliligimin basında olsaydım.. ama elimizde değil iste ..
ağlama kuzum hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…