Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayy kuşum kariyer konusunda bi sıkıntı yok, çocuk da yapıyoruz yapıyoruz olmuyooooo Kısmet şekerimmmm
Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmmm kolay gelsiiinnnn

selam kızlar... benim bi sorum olucak polistik over i olan var mı varsa nasıl bi tedavi uygulandı.
ben bu yüzden 1 yıldır hamile kalamıyorum. her ay adetlerim düzensiz. ve her ay doktorum tarlusal ( farlutal ) veriyor.

tatlimmm ayni seyleri yasiyoruz bende haftaya 1.senemi dolduruyorum hala tik yok stres hormonlari cok etkiliyor benimde cok duzenszlesti son gunlerde ben klomen de kullandim hayirlisini bekliyecez sekerim sogan suyunu dene ins hamis kalirsin pkoya cok iyi ben yapcam bu ay

Ayy kuşum kariyer konusunda bi sıkıntı yok, çocuk da yapıyoruz yapıyoruz olmuyooooo Kısmet şekerimmmm
Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmmm kolay gelsiiinnnn

ilahi medcezirimm alemsin kuzum yaaa; demek yapıyoruz yapıyoruz olmuyo he..
asıl bunu ben diyim, yıllardır yapıyoruz yapıyoruz olmuyo anacımm
heya.. neyse ben çıkim bari, iş güç beni bekliyo
hadi öpülrdünüz sekerler ahada öpücükler burda, beğenen alsın

iyi geceler canimm opuyorum seni

Bebeğim teste göre nasıl 12sinde regl olman gerekiyodu anlamadım ben :44:

Tatlım doktorlar Diyorki regl gunünden önceki 14. Gün yumurtlama gununuzdur .ben 8 de regl olduğuma göre yumurtlama gunüm 25 iymisbu test bana 28 sinde çift gösterdi birde testte yaziyorki çift çizgiden 24-36 saat icinde yumurtlama olacak ee etti 5 gün ileri tarih )

ben de öpüyorum bitanem, iyi bak kendineee

Bebeğim o kesin bi yargı değil doktor sana muhtemelen öyledir demedi mii, yani o kesin bişey değil... Hem 14.günden 2-3 gün önce de olabilir, 2-3 gün sonra da ...Eğer doktorunun dediği gibi olsaydı bizim her ay siklusumuz aynı olurdu... Ama öyle değil işte kuzum, test yanlış değil yanii

Bitanem ben cok araştırdım ileriye doğru tarih değişebilir ama geriye doğru hep 14. Gün olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…