- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.581
yok canimm eczaneden alicam insallahhayirlisi ya adetin bittigi gunlerde yapsaydin :26:
hmmm, hazırla bakalım, hazırla, medcezir bos vakit bulsa çocuk yapıcak, karıyer yapmıs
benimde yarından itibaren 2günlük misafirim var, giremeyebilirim
ne olsun, benimde çalısmalar basladıeve ödev var onu bitirip haketmem lazım bu ay artık
bi bakim dedim, esim oturdumu kalkmak bilmiyo cünkü
selam kızlar... benim bi sorum olucak polistik over i olan var mı varsa nasıl bi tedavi uygulandı.
ben bu yüzden 1 yıldır hamile kalamıyorum. her ay adetlerim düzensiz. ve her ay doktorum tarlusal ( farlutal ) veriyor.
Genelde hemen başlıyorum zaten bu ay 28 sinde gördüm çift çizgiyi teste göre 12 şinde regl olmam gerekirken 8 inde oldum
selam kızlar... benim bi sorum olucak polistik over i olan var mı varsa nasıl bi tedavi uygulandı.
ben bu yüzden 1 yıldır hamile kalamıyorum. her ay adetlerim düzensiz. ve her ay doktorum tarlusal ( farlutal ) veriyor.
Genelde hemen başlıyorum zaten bu ay 28 sinde gördüm çift çizgiyi teste göre 12 şinde regl olmam gerekirken 8 inde oldum
Ayy kuşum kariyer konusunda bi sıkıntı yok, çocuk da yapıyoruz yapıyoruz olmuyoooooKısmet şekerimmmm
Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmmm kolay gelsiiinnnn
Hosgeldin canimbende yok ama soğan suyu cok iyi geliyormuş
ilahi medcezirimm alemsin kuzum yaaa; demek yapıyoruz yapıyoruz olmuyo he..
asıl bunu ben diyim, yıllardır yapıyoruz yapıyoruz olmuyo anacımm
heya.. neyse ben çıkim bari, iş güç beni bekliyo
hadi öpülrdünüz sekerlerahada öpücükler burda, beğenen alsın
teşekkür ederim canım .. onu da denedim ama fayda etmiyor..
başka bilgii olan var mı acaba?
Bebeğim teste göre nasıl 12sinde regl olman gerekiyodu anlamadım ben :44:
ilahi medcezirimm alemsin kuzum yaaa; demek yapıyoruz yapıyoruz olmuyo he..
asıl bunu ben diyim, yıllardır yapıyoruz yapıyoruz olmuyo anacımm
heya.. neyse ben çıkim bari, iş güç beni bekliyo
hadi öpülrdünüz sekerlerahada öpücükler burda, beğenen alsın
Tatlım doktorlar Diyorki regl gunünden önceki 14. Gün yumurtlama gununuzdur .ben 8 de regl olduğuma göre yumurtlama gunüm 25 iymisbu test bana 28 sinde çift gösterdi birde testte yaziyorki çift çizgiden 24-36 saat icinde yumurtlama olacak ee etti 5 gün ileri tarih )
rrabbım dualarınız kabuul eder ınsallahhh...
Bebeğim o kesin bi yargı değil doktor sana muhtemelen öyledir demedi mii, yani o kesin bişey değil... Hem 14.günden 2-3 gün önce de olabilir, 2-3 gün sonra da ...Eğer doktorunun dediği gibi olsaydı bizim her ay siklusumuz aynı olurdu... Ama öyle değil işte kuzum, test yanlış değil yanii
bvgari.. hsg cnm.. onu da denedim derken, ne kadar kullandın ?
soğansuyu gerçekten iyi geliyo, geçen ay bende kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?