- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.621
canim malese ben kirmizilari gordum ya sana da yazdim buraya geliyosun selam yazmadan kaciyosun diye
cnım ben wınn kullnıyorum bağlantı sorunlarım var ayrıca okul işleri falanda var bazen bakıp kaçıyorum sadece yoksa selam vermemek gibi bişey olamaz tabi böyle tatlı arkadaşlara
Sagol canim bilgilendirdigin iyi oldu bak
hosbuldum kizlar yemek yaptim camasir yika bulasikk bitmiyor yaaaa evde tek olmama ragmen bir yerden bir yereee
hosbuldum kizlar yemek yaptim camasir yika bulasikk bitmiyor yaaaa evde tek olmama ragmen bir yerden bir yereee
doru yoksa küsüyoduk kendi kendimize
kiz sende hergun camasirmi yikiyosun ya
YAAA benim heriffff su kurbagasi gibi hergun yikaniyorr eee banada camasir cikiyor tabiki cocuk olunca uyumak yok yola devam olsunda ben yine herseye yetisirim
YAAA benim heriffff su kurbagasi gibi hergun yikaniyorr eee banada camasir cikiyor tabiki cocuk olunca uyumak yok yola devam olsunda ben yine herseye yetisirim
küsmeyin ya bak mesela şimdi burda görünmeme rağmen bir yandan da gelişim raporu hazırlıyorum
kizlar ben cok kotuyum birazdan gelirim
geldim kizlarrr tvde bir sahne icimi acitti annem geldi aklima o yuzden kotu oldummm
geldim kizlarrr tvde bir sahne icimi acitti annem geldi aklima o yuzden kotu oldummm
ay canim benim ya sen iyi seylere baksana birak kotu seyleri uzme kendini ne demistik sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?