- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.661
canlarımmmmmm
geldim kuzum geldimm..valla ben sizinle çook mutluyum tatlım ama işten yorgun gelyiorum..ertesi günün yemeği falan derken vakit geçiyo..bi de bugün kocişim scrabble kelime oyunu oynamak istedi 1 saat oyun oynadık ..sonra ben yendim çocuk gibi bozuldu tabiii
iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır
iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır
hoşbuldum canlarımmmm...
loriim kuzum bu arada senin için 2012 aralık-2013 ocak ayında bebek düşünenlerde 313 ayetel kürsi okunuyor cnm haberin olsunnn
yasakhayalim içime doğmuş kızzzzzzzz
Yakın olsa hemen yapar alır gelirdim vallaaa, hiiiç üşenmem pasta börek yemek yapmaya.. MUTFAK BENDNE SORULUR
ama öglenleri giremiyomusun artik
canim olabilirsinde olmayabilirsinde kaptirma kendini derim al bi test bitsin bu supheler
hoşbuldum canlarımmmm...
loriim kuzum bu arada senin için 2012 aralık-2013 ocak ayında bebek düşünenlerde 313 ayetel kürsi okunuyor cnm haberin olsunnn
yasakhayalim içime doğmuş kızzzzzzzz
kuzum bu mobil site yaktı beniiiii
telefona mozzilla kurdum..o da ağır geliyo kitleniyo tel..bazen bi yorum yazabiliyorum o kadar..off offf yani sinir bi durumm
CANIM HOŞŞGELDİNN, başının ağrısı geçti değil mii
bir kaç gün beklemek istedim canım ama yarın yapacağım sanırım dediğin gibi sürekli aklım orda doğru dürüst uyuyamıyorum bile
Selamun alykum kzlar. medd cezircim sana bi sorum var loboquick test aldn ya testin cizgi koyulugu nasil oldu benm her yapmada silik cikti
hosgeldin canim benim...
bitanem insallah seninledir bebisin
ama lütfen belirtilere cok takilma cünkü psikolojik olabiliyo ve yanilabiliyoruz:26:
aleykum selam canim hosgeldin..
Hosbuldumm canimmm nasilsn
anladim :26::26::26::26::26:ne güzel önceleri öglenleride burdaydin
bizlerede haber ver olurmu tatlim icinden gelen ne ise oyle oolsunn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?