Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ama öglenleri giremiyomusun artik

canim olabilirsinde olmayabilirsinde kaptirma kendini derim al bi test bitsin bu supheler

hosgeldin canim benim...

bitanem insallah seninledir bebisin

ama lütfen belirtilere cok takilma cünkü psikolojik olabiliyo ve yanilabiliyoruz:26:

Son düzenleme:
hoşbuldum canlarımmmm...
loriim kuzum bu arada senin için 2012 aralık-2013 ocak ayında bebek düşünenlerde 313 ayetel kürsi okunuyor cnm haberin olsunnn
yasakhayalim içime doğmuş kızzzzzzzz

Selamun alykum kzlar. medd cezircim sana bi sorum var loboquick test aldn ya testin cizgi koyulugu nasil oldu benm her yapmada silik cikti

hosgeldin canim benim...

bitanem insallah seninledir bebisin

ama lütfen belirtilere cok takilma cünkü psikolojik olabiliyo ve yanilabiliyoruz:26:

inş cnm ben şimdiye kadar hiç bu tür belirtiler yaşamadım özellikle her an kusacakmış gibi mide bulantısı ve ağzımdaki ekşimsi tat bilmiyorum ya beklemeyi düşünmüştüm ama yarın bi test alıp yapsam iyi olcak sanırım sizlerin konuşmaları birbirinize destek olmalarınız ben ve bir çok kişiyi çok rahatlatıyor emin olun herkese iyi dilekleri için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…