Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw ben su caya bi alisamadim giitti

kahvaltida bilem icemem:44::44::44::44::44::44:

Ayyyy bizim en büyük keyfimiz akşamları, eskiden kocişimde hiiç içmezmiş.. Evlendikten sonra sayemde alıştı
Ama ben çayın yanına hep bişey yapıyorum kek kurabiye vs. vs.... Kocişim benim tatlılarım ve yemeklerim yüzünden 16 kilo aldı yaa, şimdi çayın yanında bişey yememeye gayret ediyoruz bi de lahana suyu içmeye başladııı çok azimlii inş verecek fazla kilolarını

benim esimde sever ama zorladim olmadi yaw alisamadim bi türlü...

sende simdiden iyice ic hamisken ama hic icmemeye calis

kolay degil guzelim yaaa aklindan cikaramazsin ki istesende olmaz bu...bu yil benim icin iyi bir yil olmadi umudumda yok hayirlisi artik..

tabikide cikaramazsin kolayda degil biliyorum ama yinede aglamak yerine dua et tatlim yipratma kendini insallah onumuzdeki yil hersey cok guzel olucak bizler icin

benim esimde sever ama zorladim olmadi yaw alisamadim bi türlü...

sende simdiden iyice ic hamisken ama hic icmemeye calis

benimkide bayilir kizzz deli gibi cay icer ben o kadar icmem

OOhhh sende ne guzel dokturursun hee kurabiye olsada yesekk

benimkide bayilir kizzz deli gibi cay icer ben o kadar icmem

OOhhh sende ne guzel dokturursun hee kurabiye olsada yesekk

loori bak gördünmü meddcezirimizde hem calisiyo hem kurabiye nede yapiyo...

yaw bizdede sadece cene calisiyo

kizlar yaw scorpionsumuz niye ugramiyo artik

yoksa girmemeyemi calisiyo etkilenmemek icin

Bitanem ben cok araştırdım ileriye doğru tarih değişebilir ama geriye doğru hep 14. Gün olurmus

bitanem peki benim bazı aylar 25 gün oluyo o zaman nasıl 14. gün olacak ki yumurtlama... Senin söylediğin her ayyy hiç şaşmadan düzenli yumurtlama da olur.. Ama bu durum genelde sadece kızlarda meydana gelir.. mesela evlenmeden önce benim saati bile şaşmazdı adetimin.. Hep 28 günde bir akşam 5-6 gibi olurdum ama şimdi farklıı.. Doktorlara göre çok normal ama... o yüzden diyorum kii kesinlikle 14. gün olacak diye birşey yok

kizlar yaw scorpionsumuz niye ugramiyo artik

yoksa girmemeyemi calisiyo etkilenmemek icin

geldim kuzum geldimm..valla ben sizinle çook mutluyum tatlım ama işten yorgun gelyiorum..ertesi günün yemeği falan derken vakit geçiyo..bi de bugün kocişim scrabble kelime oyunu oynamak istedi 1 saat oyun oynadık ..sonra ben yendim çocuk gibi bozuldu tabiii

iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…