- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.681
tabiki canım yarın nöbetim var belki giremeyebilirim ama bir sonraki gün mutlaka yazmış olurum tabi hasta olmuş yatak döşek yatmıyorsam:)
inş cnm ben şimdiye kadar hiç bu tür belirtiler yaşamadım özellikle her an kusacakmış gibi mide bulantısı ve ağzımdaki ekşimsi tat bilmiyorum ya beklemeyi düşünmüştüm ama yarın bi test alıp yapsam iyi olcak sanırım sizlerin konuşmaları birbirinize destek olmalarınız ben ve bir çok kişiyi çok rahatlatıyor emin olun herkese iyi dilekleri için teşekkürler
Kirmizilari gordum bugun canim fenalardayim cok agrim var
Sen nasilsin?
sormaaa nasıl aklım kalıyo burada bir bilsennnn
Selamun alykum kzlar. medd cezircim sana bi sorum var loboquick test aldn ya testin cizgi koyulugu nasil oldu benm her yapmada silik cikti
tabiki canım yarın nöbetim var belki giremeyebilirim ama bir sonraki gün mutlaka yazmış olurum tabi hasta olmuş yatak döşek yatmıyorsam:)
Hadi yaa off gecmis olsn bebegimm.
iyimm bende ilk kurs günümdu bugun
a.s. canımm hoşgeldinn
Bitanem sen kaçıncı günündesin.. Test benim adetimin 12. günü elime geçti hemen o gün yaptım iki çizgi de çok koyuydu. 13. gün de koyuydu.. sonra hafif hafif silikleşti 16 güne kadar da silik çıktı hep... Senin de silikse daha yumurtlama olmamıştır o zman
Hadi yaa off gecmis olsn bebegimm.
iyimm bende ilk kurs günümdu bugun
Benimdev12.gun gecti yaptim c cizgisi net t cizgisi net degil silikte degildi hep oyle oldu cnm ya devamli ayni netlikte oldu koyulasma olmadi(
ne kursu canımmm
kızlar bende psikolojik bel ağrısı karında gerginlik ve kasıklarda zaman zaman batma varrr
kızlar bende psikolojik bel ağrısı karında gerginlik ve kasıklarda zaman zaman batma varrr
Modelistlik canm kiyafet ciziyorum kalip cikarip dikicem:))
Acaba daha önce mi yumurtladın bebeğim ya da daha sonra mı yumurtlayacaksın :44: ben de anlam veremedim şimdikk
kızlar merhaba. yaaa bişey sorcam. bu ay ilk defa klomen kullandım. cmts günü gittiğimde iki yumurtam vardı, biri 15 mm idi. pzts 20 mm'ye çıkmasını beklerken doktor göremedi, yumurtaların sönmüş dedi. ama bugün afedersiniz ama tuvalletteyken böyle bir akıntı geldi ama baya yoğun, kıvamı daha yoğun, parça gibi, açık renk. bu ne olabilir sizce? yumurta mı çatladı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?