Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnmmdayanabilirsen bi kaçgün bekle yaa..ne bileyimbu psikolojik olma ihtimali artık hepimizi korkutuyor..ama inşallah çift çizgiyi görürsün testte ve bize de kasım için umut olursun

Selamun alykum kzlar. medd cezircim sana bi sorum var loboquick test aldn ya testin cizgi koyulugu nasil oldu benm her yapmada silik cikti

a.s. canımm hoşgeldinn
Bitanem sen kaçıncı günündesin.. Test benim adetimin 12. günü elime geçti hemen o gün yaptım iki çizgi de çok koyuydu. 13. gün de koyuydu.. sonra hafif hafif silikleşti 16 güne kadar da silik çıktı hep... Senin de silikse daha yumurtlama olmamıştır o zman

Benimdev12.gun gecti yaptim c cizgisi net t cizgisi net degil silikte degildi hep oyle oldu cnm ya devamli ayni netlikte oldu koyulasma olmadi(

Benimdev12.gun gecti yaptim c cizgisi net t cizgisi net degil silikte degildi hep oyle oldu cnm ya devamli ayni netlikte oldu koyulasma olmadi(

Acaba daha önce mi yumurtladın bebeğim ya da daha sonra mı yumurtlayacaksın :44: ben de anlam veremedim şimdikk

kızlar merhaba. yaaa bişey sorcam. bu ay ilk defa klomen kullandım. cmts günü gittiğimde iki yumurtam vardı, biri 15 mm idi. pzts 20 mm'ye çıkmasını beklerken doktor göremedi, yumurtaların sönmüş dedi. ama bugün afedersiniz ama tuvalletteyken böyle bir akıntı geldi ama baya yoğun, kıvamı daha yoğun, parça gibi, açık renk. bu ne olabilir sizce? yumurta mı çatladı acaba???

kızlar merhaba. yaaa bişey sorcam. bu ay ilk defa klomen kullandım. cmts günü gittiğimde iki yumurtam vardı, biri 15 mm idi. pzts 20 mm'ye çıkmasını beklerken doktor göremedi, yumurtaların sönmüş dedi. ama bugün afedersiniz ama tuvalletteyken böyle bir akıntı geldi ama baya yoğun, kıvamı daha yoğun, parça gibi, açık renk. bu ne olabilir sizce? yumurta mı çatladı acaba???

Acaba daha önce mi yumurtladın bebeğim ya da daha sonra mı yumurtlayacaksın :44: ben de anlam veremedim şimdikk

Ya silik olursa negatif sayilir yaziyo prospektusunde ama hep silik cikti sadece bi gun digerlerinden net oldu ama oda tam net degildi yumurtlama gunum gecti artk cnm ya . bu arada ben 15gun gec olmustum ya belki o yuzdendir amaaan ne biliyim ya hersey ayri dertt

allala nereye gitmis bu yumurtalarama öyle catlasaydi ondan önce dr görürdü ultrasonda galiba:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…