- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.801
yasakhayal beni de gör rüyanda, bu aralar karışık işlerim var:44:scorpionsum sen ne yapıyosun görüşmeyeli, nasılsın bitanem,loori de kırmızıları görmüş, insallah bu ay olur
Gecmis olsun canim dualarimiz seninle scorpionsum hadi insallah ya bu ay patlatin sunlari artikk
Bu arada herkese selammmmmmmmmm
canım benim bu işler belirtiye baksa hepimiz hamile olurdukkkbelirtilere filan aldanma , kiminde oluyo kiminde olmuyo, insallaahhhhhhh olursunnn, benimde sol yumurtalığım yapışıkmış, her ay adet döneminde kanıyormuş yumurtalık rahim gibi buna da endometriozis diyorlarmış. işler karışık bitanem dua edin bana
insallah görürüm yelizim
sirasiyla görüyorum iste
acepki rüya siparisimi alsamama size bedava baskalarina parasiyla olabilir
yelizim senin cikolata kistinmi vardi:26::26::26::26::26::26:
öyleymiş canımmm, ceraaahi yok dedi amm tüpler tıkanmış mı görmek istediii
valla o zaman al sana ilk sipariş, sence ben bu ay rahim filminden ağrısız çıkabilecek miyim
kuzummm, sen naılsın ya okudum geçmişi, ama toparladın hemen helal sana yılmak yok kürlere devammmm
dur rüyamda görmeden su soruyu sorum bayiltilacanmi cekilirken:26::26::26:
ben cozdum bu isi yelkenleri suya indirmek yok asla ama asla kafaya takmak yok bide buraya cok fazla takilmak bunlarin hepsini yaptin mi tamamdir
canım benim ne yapayım sen bilirsin kesin, bayılıyım mı sence yoksa bayılmadan mı yapiimm
haklısın canım benim, siz almanyadasınız demi yasak hayalle yoksa ben mi yanlış okudum,
yelizim ben bayiltilarak yapil derim
tamam sunu söyleyende var bayiltamadan yaptirdim ama cok hafif sanci hissettim diyolar
ben histereskopi yaptirdim ama ben bayiltildim hic bisey hissetmemistim sadece uyandigimda parca almislar o yüzden regl agrisina benzeyen agrim olmustuama rahim filmi daha basit bi islem
tamam sunu söyleyende var bayiltamadan yaptirdim ama cok hafif sanci hissettim diyolar
ben histereskopi yaptirdim ama ben bayiltildim hic bisey hissetmemistim sadece uyandigimda parca almislar o yüzden regl agrisina benzeyen agrim olmustuama rahim filmi daha basit bi islem
Evet tatlim ben Hamburgtayim yasakhayal Berlinde
canlarım yaaa, gurbetlik çok zor iş, ben 5 ay bellçikada kaldım ama tabi eşim yoktu yanımda, çok zor bişey, allah size sabır versinnn.
Alisiyo ama insan ve bi zamandan sonra ses bile duymak istemiyor o kadar alisiyoki sessizlige
Bu yasakhayal nereye kayboldu:26:
var mı orda kafana göre arkadaşların canım benim, almanlar soğuk olur genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?