Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayal beni de gör rüyanda, bu aralar karışık işlerim var:44:scorpionsum sen ne yapıyosun görüşmeyeli, nasılsın bitanem,loori de kırmızıları görmüş, insallah bu ay olur

insallah görürüm yelizim

sirasiyla görüyorum iste

acepki rüya siparisimi alsam ama size bedava baskalarina parasiyla olabilir

Son düzenleme:

yelizim senin cikolata kistinmi vardi:26::26::26::26::26::26:

canım benim ne yapayım sen bilirsin kesin, bayılıyım mı sence yoksa bayılmadan mı yapiimm

yelizim ben bayiltilarak yapil derim

tamam sunu söyleyende var bayiltamadan yaptirdim ama cok hafif sanci hissettim diyolar

ben histereskopi yaptirdim ama ben bayiltildim hic bisey hissetmemistim sadece uyandigimda parca almislar o yüzden regl agrisina benzeyen agrim olmustuama rahim filmi daha basit bi islem

canım benim sağol ya o zaman ben bayılayım, hem tüpler tıkalıysa acı verici olabiliyomuş, ben jinekolojik muayene de bile ölüyom ağrıdan iki gün kalçam kasığım ağrıyo, en iyisi senin dediğn saol canımcım

canım benim sağol ya o zaman ben bayılayım, hem tüpler tıkalıysa acı verici olabiliyomuş, ben jinekolojik muayene de bile ölüyom ağrıdan iki gün kalçam kasığım ağrıyo, en iyisi senin dediğn saol canımcım

canlarım yaaa, gurbetlik çok zor iş, ben 5 ay bellçikada kaldım ama tabi eşim yoktu yanımda, çok zor bişey, allah size sabır versinnn.

Alisiyo ama insan ve bi zamandan sonra ses bile duymak istemiyor o kadar alisiyoki sessizlige

Bu yasakhayal nereye kayboldu:26:

var mı orda kafana göre arkadaşların canım benim, almanlar soğuk olur genelde

OOO ne soguklar hemde var canim hatta onuda buraya uye ettim layla diye bi arkadas bazen onunla gorusuyorum iste Genelde evde oturmak daha hosuma gidiyo neden se bide soguk hic disariya cikasim gelmiyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…