- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.781
aslinda normalde cikmasi gerekirdi canim
ya hamile degilsin yada gec döllenmede olabilir
SELAM yasak hayal bı merhaba dıyım dedım okuldayım
arkadasın testte cıkmamıs olabılır benım kızdada adetten sonrakı 3.gun cıkmıstı ve oda coookk sılıktı
selammmm ben geldimmmmmmm
cnm cumaya kadar bekle kan testi yaptirirsin.bazen vucudumuz bize oyun oynuyor cünkü
ya bana bı akıl ver
arada dusunuyorum suan hamıle olmus olsaydım dıye ıcımı skıntı kaplıo nasıl olcak dıye
sıscem kılo alcam zorlancam bı yandan calıscam
bazende heyecanlanıyorum
hamılelık korkutuyo artık ve sonrasında bı aylık bebısle okula gelmekte korkutuyor
ama dusunuyorum planladıgım zamanda olmadı senyeyı beklesem yıne olmayacak belkı ve zaman kaybetcem
ama cok sıkıntı verıyor napcam mınnacık bebısle okulda altından kalkabılırmıyım
bırıncı evdeydı annem bakıyordu ama buna ragmen tabıatım ıtıbarıyle cok bunalıma gırmıstım onu evde bırakıyorum ben bakmıyorum dıye
hadı dedım bu olursa okulda bakılcak yanımda olcak bos derslerde
ama okul ıslerımı aksatırmıyım dıyorum sımdı de
calısma ozaman dıceksın ama calısmazsam evdede cok bunalırım ve kızımı ozel okulda okutamam ozaman benım oturdugum yerde sınıflar kırk kısı kızıma bunu yapmak ıstemıyorum ıkıncı bebıs ıcın kızımın okul hayatını ertelemek ıstemıyorum ya bırıncının okul hayatı ya ıkıncının buyume hayatı cok karamsarım offf rabbım hayırlı zamanda ver dıyorum ıslerımızı kolaylastır dıyorum daha fazla tevekkul etmek ıstıyorum dua et daha teslımıyetcı olayım
ya bana bı akıl ver
arada dusunuyorum suan hamıle olmus olsaydım dıye ıcımı skıntı kaplıo nasıl olcak dıye
sıscem kılo alcam zorlancam bı yandan calıscam
bazende heyecanlanıyorum
hamılelık korkutuyo artık ve sonrasında bı aylık bebısle okula gelmekte korkutuyor
ama dusunuyorum planladıgım zamanda olmadı senyeyı beklesem yıne olmayacak belkı ve zaman kaybetcem
ama cok sıkıntı verıyor napcam mınnacık bebısle okulda altından kalkabılırmıyım
bırıncı evdeydı annem bakıyordu ama buna ragmen tabıatım ıtıbarıyle cok bunalıma gırmıstım onu evde bırakıyorum ben bakmıyorum dıye
hadı dedım bu olursa okulda bakılcak yanımda olcak bos derslerde
ama okul ıslerımı aksatırmıyım dıyorum sımdı de
calısma ozaman dıceksın ama calısmazsam evdede cok bunalırım ve kızımı ozel okulda okutamam ozaman benım oturdugum yerde sınıflar kırk kısı kızıma bunu yapmak ıstemıyorum ıkıncı bebıs ıcın kızımın okul hayatını ertelemek ıstemıyorum ya bırıncının okul hayatı ya ıkıncının buyume hayatı cok karamsarım offf rabbım hayırlı zamanda ver dıyorum ıslerımızı kolaylastır dıyorum daha fazla tevekkul etmek ıstıyorum dua et daha teslımıyetcı olayım
selam kızlar,ben aranıza yeni katıldım,1 çocugum var 2 yaşında,ona kardeş istiyorum,ama malesef bu ayda olmadı,önemli olan sabır,aralık ayında denemeye devam)))her kese bol şanslar
nasilsiniz civcivler
hayirdir insallah bugünde scorpionsumu gördüm rüyamda
yaw bana noluyo hic yüzünüzü görmedigim halde sizleri rüyamda görüyorum
scorpionsum rüyamda evleniyodun yaw
annenle teyzende vardi rüyamda
s
yaw yoksa hamismisin ne bilim:26::26::26::26:
rüya yorumundan anlayan rüyami yorumlasin:
nasilsiniz civcivler
hayirdir insallah bugünde scorpionsumu gördüm rüyamda
yaw bana noluyo hic yüzünüzü görmedigim halde sizleri rüyamda görüyorum
scorpionsum rüyamda evleniyodun yaw
annenle teyzende vardi rüyamda
yaw yoksa hamismisin ne bilim:26::26::26::26:
rüya yorumundan anlayan rüyami yorumlasin:
yasakhayal beni de gör rüyanda, bu aralar karışık işlerim var:44:scorpionsum sen ne yapıyosun görüşmeyeli, nasılsın bitanem,loori de kırmızıları görmüş, insallah bu ay olur
iyiyim yelizciğim..işten geldimiki dakka oturdum..şimdi mutfağa geçicem
valla bu ara beni rüyasında gören görene..herkes hamilesin diyo ama anacım bat a 4-5 gün var maximum..ama bende hiççç belirti yok
canım benim bu işler belirtiye baksa hepimiz hamile olurdukkkbelirtilere filan aldanma , kiminde oluyo kiminde olmuyo, insallaahhhhhhh olursunnn, benimde sol yumurtalığım yapışıkmış, her ay adet döneminde kanıyormuş yumurtalık rahim gibi buna da endometriozis diyorlarmış. işler karışık bitanem dua edin bana
anamm töbe yarabbimm hayırlı bir rüya gömüşsün canım.ayy valla cok merak ettim tabirine bakmak gerekk..
bende bugece ruyamda annemle teyzemi gördümyoksa bu bir mesajmııİ
kısaca Allahtan yardım alacakmışım canım.ve eger hamileysem kız cocuk doguracakmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?