- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.761
Bebegim kafana fln takma sen sakin hee cook opuyorum seni insallah yarin daha iyi olarak gelirimm
Hoscakalin......
kuzum bakk bunların hepsi ayrı ayrı sitelerden alinmistir
Site-1
Yumurtlama gününü tespit etmek için adetin son gününden geriye doğru sayılmalıdır. Yumurtladıktan sonra 14’üncü gün adet görülür, yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü 14’üncü gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü 21’inci gündür. Doğru yumurtlama gününü hesaplamak için beklenen regl tarihinden 14 gün gerisinde olduğu için bebek isteyen kadınların regl tarihlerini bir çizelge şeklinde çıkarmalıdır
Site-2
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır. Yumurtlama bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir. Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Site-3
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama herzaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.
Üstteki tarifler hep sonraki adetten geriye doğru sayılacak şekilde verilmiştir (adet başlamadan 17-18 gün önce ilişkiye başlayın gibi). Çünkü yumurtlama gününün gelecek adete göre hesaplanması daha güvenilirdir. (Adetin ikinci dönemi yani yumurtlama-adet arasındaki luteal faz süresi 14 gün sabittir.)
hayalim doru yumurtlama beklenen adetten geriye sayilmali
ama iste batini bilmeyenlerde var bu durum onlara göre zor...
Bitaneler ben cikiyorum hepinize iyi uykular guzel haberler verin artik bu kadar kotu haber yeter saniyorum
Yarin gorusmek uzere
Evet bitanem ben de onu diyordum hayalimeee
Canlarımmm ben de kaçıyoruuummmm
çook öpüyorum hepiniziiii
mesala benimde her ay 1 iki gün oynar o yüzdende geriden saymam doru olmaz yanilabilirim cünkü
en güzeli ovulasyon testi yada gün asiri calisma
iyi geceler bitanem yarin görüsürüz insallah
kızlar bat 12 kasım hala gelen giden yok ama biraz önce test yaptım sonuç negatif sizce idrarda çıkmamış olabilir mi
canımmm ıns bı an once hamıle kalırsınnnbelkı bu ay hamıssındır bebısın sana suprız yapar[/QU
canım inşaallah bebiş bana süpriz yapar. alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. adetime 3 gün var bakalım ne olacak. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen yazacağım mutluluğumu sizinle paylaşacağım inş. dua edelim arkadaşlar.
canımmm ıns bı an once hamıle kalırsınnnbelkı bu ay hamıssındır bebısın sana suprız yapar[/QU
canım inşaallah bebiş bana süpriz yapar. alahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. adetime 3 gün var bakalım ne olacak. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen yazacağım mutluluğumu sizinle paylaşacağım inş. dua edelim arkadaşlar.
insallah cnm.benimde 4-5 günüm kaldı.kısmetımız kasım ayındandir insallah
kızlar bat 12 kasım hala gelen giden yok ama biraz önce test yaptım sonuç negatif sizce idrarda çıkmamış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?