Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bitanem sen benişm demek istediğimi anlamadın sanırım ya da ben yanlış anllattım diyorum ki bu yazılanlar yanii battan 14 gün önce falan mevzusu değişebiliyor.. bu olay sadece adeti günü gününe düzenli olanlar için geçerli diyorum.. Yani ben batımı sadece tahmin edebilirim çünkü adet düzensizliğim olmamasına rağmen değişebiliyor... 1-2 gün de olsa oynuyo yani.. O yüzden yumurtlama zamanımın da oynaması gayet normal... Senin dediğin gibi olsaydı insanlar neden ovulasyon testi alsın ki bitanem

mesala benimde her ay 1 iki gün oynar o yüzdende geriden saymam doru olmaz yanilabilirim cünkü

en güzeli ovulasyon testi yada gün asiri calisma

biz bu işe başladığımızdan beriii hep gün aşırı yapıyoruz , bu ay da ovulasyon testi aldık ama ama amaaaaaaa.... Kısmet be yasakhayalim olmayınca olmuyo iştee

herkese günaydın
çok uykusuzum ben ya:53
geçmişide okudum bıtaneler tek dılegım su banyonun bıtımınde sabah 8de gelıp gece 1e kadar topıkten cıkmamak
valla çok özledım ben sizi
ben cıkımda ıslerım var yıne haydı gorusuruk

kızlar bat 12 kasım hala gelen giden yok ama biraz önce test yaptım sonuç negatif sizce idrarda çıkmamış olabilir mi

Gunaydin kizlar Bugun biraz daha iyiyim sanki agrilarim dune gore hafifledi

Sizler nerelerdesiniz bakalim?:26:

nasilsiniz civcivler

hayirdir insallah bugünde scorpionsumu gördüm rüyamda

yaw bana noluyo hic yüzünüzü görmedigim halde sizleri rüyamda görüyorum

scorpionsum rüyamda evleniyodun yaw

annenle teyzende vardi rüyamda

yaw yoksa hamismisin ne bilim:26::26::26::26:

rüya yorumundan anlayan rüyami yorumlasin:

Son düzenleme:
kızlar bat 12 kasım hala gelen giden yok ama biraz önce test yaptım sonuç negatif sizce idrarda çıkmamış olabilir mi

aslinda normalde cikmasi gerekirdi canim

ya hamile degilsin yada gec döllenmede olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…