Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasıl emin olabilirsin ki.umudunu yitirme bence.belkide olmıcaksın bekle bakalım.
yalnız sana bunları söylüyorum bende senden farklı deilim.

nasıl emin olabilirsin ki.umudunu yitirme bence.belkide olmıcaksın bekle bakalım.
yalnız sana bunları söylüyorum bende senden farklı deilim.

Valla ne bileyim bu aydan ümidimi kestim işte 2 güne belli olur zaten, hayırlısıııı
bitanemmm biz birbirimize destek oluyoruz burda kendimize gelince aynı şeyi yapamıyoruz tabii ama olsunn
senin bat nezamndı canımmm

Beyzacım çook memnun oldumm... İnşallah tekrar görüşmek kısmet olur.. Şimdi çıkmak zorundayım. İyi bak kendine iyi geceleeerrr

Sümeyyeemmm nereye kayboldunnnn
yarın daha çok görüşürüz inşallaaahhhh, öpüyorum iyi geceleeerrrrrr

kizzlar bugun giremedim cok yogundum kaynimdaydi pc aldi gitti bende alisverise ciktimmm bir guzel ayakkabilar aldimmmm

günaydin canlarımmm sevgi pıtırcıklarim..bugun 1 Muharrem..yeni bir hicri yılı daha saglikla karsiladık cok sükürr.bereketli olsun insallah..Rabbim bu yil bitmeden kucaklarimizi bebislerimizle doldursun insallahhhhhhh

canımcıklarım benim
bütün anneler
anne adayları
anne olmak için uğraşanlar
Allah hepinizden razı olsun
Allah hepinizin yardımcısı olsun
hepinizi öpüyorum amaaaa bu kadar stres yapmayın her bebeğin dünyaya geliş zamanı var dimi bu kadar çok dua elbet zamanı gelince kabul olacak
Said Nursi derki; Dua ve vakit namaz dışındaki namaz bişey olsun diye yapılmaz. zamanı geldiği için yapılır. sen zamanı geldiği için ibadetini yaparsın Allah zamanı geldiğinde vereceğini verir. dua ettim namaz kıldım niye verilmedi deme. her ibadet herkese nasip edilmez. mesela husüf ve kusüf namazları ay ve güneş tutulmalarında kılınır. sen o tutulma olduğunda oradaysan sana o ibadet ve o dua anı bahşedilmiştir. sen ibadetini ve duanı et. sen o namazı kıldın diye mi açıldı güneş. yooo tutulma zamanı doldu da bu yüzden açıldı. peki sen nasıl olsa zamanı dolunca tutulma bitecek diye o namazı kılıp o duayı etmeyecek misin. edeceksin. sana ne Allah'ın işinden. sen ibadetine bak. yağmur yağmazsa yağmur duası ve nafile namazı vakti gelmiştir. o duayı edip yağmur bekleme. yağmur yine zamanı geldiğinde yağacak. ama sen o kuraklık dönemi orada olduğun için Allah'ın kuraklık için bahşettiği ibadete ve o ibadetin sevabıyla sabrın himmetine ve sevabına ulaşıyorsun. yani herkes kendi işini yapsın. sen kulluğunu yap. Allah kendi işini yapar( amenna ve sddana)

işte bunu düşünüp üzülmeyin canımcıklarım. siz dualarınızı edip sevabınızı alın gerisi Allahı'ın işi
"O" HERŞEYİN ZAMANINI EN İYİ BİLENDİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…