Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alalal hayalotum bilem hemen arapca yazmis

yaw bi ben gec kapiyorum bu dil isini demekkki

Son düzenleme:
ahanda şom ağzını açtın kocacım geldi işteşimdi yemek yi,cezama gece gelirim konusuruz yıne öpüyorum hepinizi bebişler

gercektenmineyse bu bile yeter hasret giderdik

gel ama aksam ben burda olurum zaten.pardon gece diyecektim

Son düzenleme:
bende cikim

kizlar bugünkü enerjimi hayalotuma harcadim kusura bakmayin

aksam performansim düsük olabilir simdiden söylüm

hayalot ve yasakhayalimmm neredesiniz benim baglanti gitti o arada benim herif geldi yemek koydum biraz da cilginlik yaptim adam kacti birazdan tahlil sonuclarimi almaya gidecem kizlar ins birsey cikmaz bu ay hamile kalirim kaliriz kalirlar

hayalot ve yasakhayalimmm neredesiniz benim baglanti gitti o arada benim herif geldi yemek koydum biraz da cilginlik yaptim adam kacti birazdan tahlil sonuclarimi almaya gidecem kizlar ins birsey cikmaz bu ay hamile kalirim kaliriz kalirlar

habibtem bende yemek yedim simdide masayi topluyacam

sende cok cilginlik yapipta adami kacirma alalala

önce yavas yavas yaklas yanina uygun ortami yakalayinca kacamaz duruma gelince artik

hadi sonucunu alda bizede yaz merakta birakma

Son düzenleme:

oyyyy ne güzel hayaller kıslarrrr inşallah o günleri de görürüzzz

habibte alppin onlinesin ama bisey yazamiyormusun

habibte looride yok ortada acep ona nolduki

Son düzenleme:
insallah kizlarrr yaaaa hergun uaptigi yaramazliklari anlatiriz birbirmizieee...ilk adimlarini dis cikarmalarini...ayy kizlar dun alisverise gittigimde bebek reyonundan cikamadim..o kadar tatliki esim gormeden birazcik agladim

insallah kizlarrr yaaaa hergun uaptigi yaramazliklari anlatiriz birbirmizieee...ilk adimlarini dis cikarmalarini...ayy kizlar dun alisverise gittigimde bebek reyonundan cikamadim..o kadar tatliki esim gormeden birazcik agladim

kiz habibte gelisi güzel mesaj yazma benim sorduklarima cevap ver alalalalalla

Son düzenleme:
hosbulduk bitanemmmm yasakhayalim ne sordun yeruhe baglantimda sorun var baska sayfalari goremiyorum

bitanemmm yeni avatrin cok guzelll ama ben pek uymayabilirim susma butonum yok cunku pilim bitince susarim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…