- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.101
bende cok merak edıyorum scorpıonsumla meddcezırımı
evde tadılat var bebegım fazla gıremıyorum 1 hafta sonra mesaılerım başlıyo amasabah 8 aksam 12 kalkmak yk topıkten
daha 1 haftami var yaw
hele bi sen gelde cökerdiriz bu topigi
kiz hayalotum seninle azmi kk yi cökertmistik
özlemişem seni kaçak hayalim
okadar sık çalışma alppınım
cankuş bize kk dayanmaz eveallah anacım daha çorumlara kadar gittik
1 hafta dinlensin topikçik sonra yandı bitti kül oldu olcak
yok o calisma geceyee mahsus ben ise basliycam lazer epilasyon cilt bakimi kuaforluk skldm oturmaktan yahi para kazanip tum ayakkabilari almam lazimmm hayalotummmmmm nasilsin bebeisim ozledik yaaaa birak esin yapsin temizligi sen yanimiza gelll
cankuş bize kk dayanmaz eveallah anacım daha çorumlara kadar gittik
1 hafta dinlensin topikçik sonra yandı bitti kül oldu olcak
kiz nasi özlemeyecen allalal azmi güzel günlerimiz gectiinsallalh dahada gececek bitir su ev isinide eski günlere bi dönelim
senin yardima ihtiyacin vardir simdi gelimmibi isaret ver yeterki
senin yardima ihtiyacin vardir simdi gelimmibi isaret ver yeterki
ayakkabımıal al bıde bana al
alppınım temızlıge baslasam akşamları full burdayımda daha işleri bitmez bunların
bu arada dun bana hediye geldi bi arkadasımdan ev hedıyesı almış bana gelememıstı hem sevındım hemde gece ağladım
evet halay çekcez 7 gun sonra hazır olun he bak unutmayın sakın
anam kız ben sana hıc temızlık yaptırırmıyım hamaratlıgını cok gördüm ama kalsınsen oturmaya gelırsın
merhaba arkadaşlar
öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda bir evlat versin inşallah
aranızda duphaston kullanıp ilaç bitmeden lekelenme gören varmı?
benim bat 19 unda 12 sinde lekelenmem başladı 4 gündür devam bugün iyice azaldı
duphastonuda yumurtam çatladıktan sonra kullandım ayın 6. sında başladım 13. de bitti günde 1 tane
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?
canım ben bılmıyorum ama alppınım senmı kullanıyodun ya bı bak bakem arkadasın sorunu var.bu arada hosgeldın canımmerhaba arkadaşlar
öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda bir evlat versin inşallah
aranızda duphaston kullanıp ilaç bitmeden lekelenme gören varmı?
benim bat 19 unda 12 sinde lekelenmem başladı 4 gündür devam bugün iyice azaldı
duphastonuda yumurtam çatladıktan sonra kullandım ayın 6. sında başladım 13. de bitti günde 1 tane
bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?
hayalotum ne yapiyosunuz evde
simdiden hayirli olsun diyim güle güle kullaninicinde bebisinizle güzel günleriniz olsun insallah
canım ben bılmıyorum ama alppınım senmı kullanıyodun ya bı bak bakem arkadasın sorunu var.bu arada hosgeldın canım
banyo ve balkon yaptırıyoz bıtanemrabbım olmayanlarada nasıp etsın ama esyalar varken cok zor mus ya
insallah hayalotum benimolsun cektigin zahmetede deger ama
sen yeterki isim bitti burdayim de gün boyu topikte aramiza geri dönüsünü kutlayacagiz:124::124::124::124::124::124::124::124:
evet bıtanem sonu guzel olucak inşallah çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?