Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende cok merak edıyorum scorpıonsumla meddcezırımı
evde tadılat var bebegım fazla gıremıyorum 1 hafta sonra mesaılerım başlıyo amasabah 8 aksam 12 kalkmak yk topıkten

daha 1 haftami var yaw

hele bi sen gelde cökerdiriz bu topigi

kiz hayalotum seninle azmi kk yi cökertmistik

yok o calisma geceyee mahsus ben ise basliycam lazer epilasyon cilt bakimi kuaforluk skldm oturmaktan yahi para kazanip tum ayakkabilari almam lazimmm hayalotummmmmm nasilsin bebeisim ozledik yaaaa birak esin yapsin temizligi sen yanimiza gelll

yok o calisma geceyee mahsus ben ise basliycam lazer epilasyon cilt bakimi kuaforluk skldm oturmaktan yahi para kazanip tum ayakkabilari almam lazimmm hayalotummmmmm nasilsin bebeisim ozledik yaaaa birak esin yapsin temizligi sen yanimiza gelll

ayakkabımıal al bıde bana al
alppınım temızlıge baslasam akşamları full burdayımda daha işleri bitmez bunların
bu arada dun bana hediye geldi bi arkadasımdan ev hedıyesı almış bana gelememıstı hem sevındım hemde gece ağladım

merhaba arkadaşlar
öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda bir evlat versin inşallah
aranızda duphaston kullanıp ilaç bitmeden lekelenme gören varmı?
benim bat 19 unda 12 sinde lekelenmem başladı 4 gündür devam bugün iyice azaldı
duphastonuda yumurtam çatladıktan sonra kullandım ayın 6. sında başladım 13. de bitti günde 1 tane

bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?

hayalotum ne yapiyosunuz evde

simdiden hayirli olsun diyim güle güle kullanin icinde bebisinizle güzel günleriniz olsun insallah

Son düzenleme:

canim benim ben hic kullnmadim :26::26::26::26::26::26::26:

canım ben bılmıyorum ama alppınım senmı kullanıyodun ya bı bak bakem arkadasın sorunu var.bu arada hosgeldın canım
hayalotum ne yapiyosunuz evde

simdiden hayirli olsun diyim güle güle kullanin icinde bebisinizle güzel günleriniz olsun insallah

banyo ve balkon yaptırıyoz bıtanemrabbım olmayanlarada nasıp etsın ama esyalar varken cok zor mus ya

insallah hayalotum benim olsun cektigin zahmetede deger ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…