- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.121
yok canım onun halayınıda cekerız bos bırakmayız ama
kistlerin cenazesi kalkacak ya inşallah
bide rabbim insallah bebis verir iste ozaman tadindan yenmez
gel sekerim gel yamacimaa ben kullandim lekenmem oldu kahverengi sekilde adet olacagimi biliyordum zaten adet olman icin ya da bebeisin varsa dusuk onleyici bir hap..ben ilac bittikten sonra 1 hafta icinde adet oldumm..bu ilac rahim icin cok iyi eger sorun varsa rahimde onariyormusss...gebelige yardimci bir ilac..ins hamilesindir bebisin seninledir..
nasılda bılıyom bak allpınım kullanmış
doru bak bide o vardiinsallah zaten onun cenazesini dört gözle iste böyle bekliyorum
kurbanik enaa yeruheeeee
evet bı onun odası bomboş zaten
olcek ama inşallah
anam kız ben hedıyem geldı dedım azkalsın solemeyı unutuyodum sende hıc sormuyon heee
kızçe olmayan bebeğime mama tencerelri almış minnacık 3 tane 1 de tavası var bıde bez sepetı almış
cok guzeller cok sevındım ama annem derdı dogmayan bebege bısey alınmaz dıye ya olmassa kaçakhayalım hedıye sonucta almamazlıkta yapamadım ama ya elımde kalırsa
allpınım ben senden özel ders alamadığım için anlamadım:44::44:bide türkçe yazıversen
inşallah cankuş bende inanıyorum ve hayallerını kuruyorum önceden tek bebegımle benı kurardım şimdiyse teyzoşlarımı sizleri benim bebişi kuruyorum valladoru hayalotum yaw bende unuttumözlemisim seni o laftan o lafa kosuyorum alalal uzun zamandir konusamadik cünkü ayy ne güzel bi hediye almis hayalotum bizdede öyle derler ama sen degil arkadasin almis sonucta gelen hediye geri cevrilmezki bi tanem.. elinde kalmayacak yawrun icin kullanacan senin durumunda su topikte okadar cok kisi okudumki valla hic yavrusuna kavusamayana rastlamadim o yüzden senin bebisin sirasini bekliyo rabbim ne zaman izin verirse o da annesinin göbüsüne düsecek
Sana kurban olurum canim benim anlamindaaa bebisimmmm
kurbanik enaa yeruheeeee
inşallah cankuş bende inanıyorum ve hayallerını kuruyorum önceden tek bebegımle benı kurardım şimdiyse teyzoşlarımı sizleri benim bebişi kuruyorum vallaogünleride görcez inşallah sonra yazarız sıra sıra isimlerimizi hepsi artık bi anne diye ve topiğimizi kapatırız hayale bak be
okuyom ama yazamıyommmmmmmmmmmmmm:-(
hayalotum su ev isine bitirde sende alppinmizin dersine katilacan tamammibiz kisa sürde arapca ögrendik
ama looriyle scorpions benden iyiler kopyada vermiyolarsen olsaydin bana verirdin
ayy bende cok merak ediyorum sizlerin bebislerini resimleride koyacagiz insallah hepimiz birbirimizin yavrunu görecegizdoru öyle kapatiriz ama ondan sonrada yine ilk okul durumlarini paylasiriz birbirimizden hic ama hic kopmayacagiz insallah
tamam talım katılrım almancada öğretin bana
ama bak ben hepinizi yenerim kırmızı kurdalemi kaparım solem bastan
sonra aglamayın
kopişe gelince
kız kurbanik ena yeruhe
tamamda bana kopya lazimdaloori hic vermiyo
ama sen verirsin demi
yaw scorpionsum ve loori 5 aldiben 0 sinifta kalacam bu gidisle hayalotum gelde bu ise bi el at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?