- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.261
amin inşallah rabbım cumlemızden razı olsun
hem bak korkmada bendede iğneden sonra aşama aşama geçilebilir bende pkoluyum ama inan içimde hiö bi korku yok eğer meleğim saglıklı bısekılde gelecekse razıyım butun tedavıleresende sabret ve dua et beterın beterı vardır bunuda şükür
kuzum meddimle aramız sanırım 2 günn.ben 23 ü bitirdim..yarın 24..25-27 arası beklemelerdeyim ben..sanırım meddim de öyleee:26:
bitanem ben de bugün 25 i bitirdimvar mı sende belirti falan tatlımmmmmmmmmmm
bitanem baım cumartesiii, scorpionsumun ki benden bi gün sonraydı galibaa, ya b, adet olsam rahatlıcamşu adet öncesi ağrıyı hiç sevmiyorum
kuzum meddimle aramız sanırım 2 günn.ben 23 ü bitirdim..yarın 24..25-27 arası beklemelerdeyim ben..sanırım meddim de öyleee:26:
Aşılama hemen yapılır mı bilginiz var mı
yok anacım yaaa sadece regl öncesi ağrıyı yaşıyorumm bu gidişle 25. gün gelicek gelmeyesiceee
kızlar bi sıkıntım var yardımcı olur musunuz ?
birkaç saattir bazen sağ, bazen sol kasığımda..bazende tam ortada bir acı mı desem ağrı mı desem..hareket ettikçe daha çok rahatsız eden bişi var.
bazen bikaç saniyelik sanki burkuluyormuş hisside oluşuyor.
bu neden olabilir sizce ?
Kzlar napionuz ne hesapliyosunz:)))))
hayırlısı olsun canbonlarımbelkide melekleriniz gelmiştir yuvalarına
Ayy benim de öyle kuzuumm, ben de belirti çook ama boş belirti olduğunu düşünüyorumvee bana da her an adet olmuşum gibi geliyo, 2 gündür okula giderken ped takıyorum nolur nolmaz diye ama bişecik yok:44::44:
canım inan bende o kademeyi çok merak ediyorum :26:sanırım kişiden kişiye değişiyo bu mesela ben pkolular topiğine girdiğimde çok farklı ilaçlar tedaviler aşılamalar tüp bebekler yapılıyo ama ben 2 senedir hala kist tedavısı görüyorum bu ay giderse çatlatma iğnesine başlancak.bazen doktorun tedavı sırasına gore bazende kişinin sorununua gore sanırım.ama 1 doktora baglı kalma once onu dusurmek ıcın bı tedavı uygulamaları lazım bence:44:
batına varmıydı canım.onun harıcınde yumurtlamada olabılır gunler tutuyosa yada en basıtı soguk almıs olabılırsın
özel hastaneye gidecem. orda işler hızlı yürür. ilaç tedavisi ne lazımsa yapacam inşallah. çok istiyorum benim sınavımda bu
canım bat bugündü aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?