Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aşılama hemen yapılır mı bilginiz var mı

kızlar bi sıkıntım var yardımcı olur musunuz ?

birkaç saattir bazen sağ, bazen sol kasığımda..bazende tam ortada bir acı mı desem ağrı mı desem..hareket ettikçe daha çok rahatsız eden bişi var.
bazen bikaç saniyelik sanki burkuluyormuş hisside oluşuyor.
bu neden olabilir sizce ?

bitanem baım cumartesiii, scorpionsumun ki benden bi gün sonraydı galibaa, ya b, adet olsam rahatlıcamşu adet öncesi ağrıyı hiç sevmiyorum

kuzum meddimle aramız sanırım 2 günn.ben 23 ü bitirdim..yarın 24..25-27 arası beklemelerdeyim ben..sanırım meddim de öyleee:26:

hayırlısı olsun canbonlarım belkide melekleriniz gelmiştir yuvalarına

Aşılama hemen yapılır mı bilginiz var mı

canım inan bende o kademeyi çok merak ediyorum :26:sanırım kişiden kişiye değişiyo bu mesela ben pkolular topiğine girdiğimde çok farklı ilaçlar tedaviler aşılamalar tüp bebekler yapılıyo ama ben 2 senedir hala kist tedavısı görüyorum bu ay giderse çatlatma iğnesine başlancak.bazen doktorun tedavı sırasına gore bazende kişinin sorununua gore sanırım.ama 1 doktora baglı kalma once onu dusurmek ıcın bı tedavı uygulamaları lazım bence:44:

yok anacım yaaa sadece regl öncesi ağrıyı yaşıyorumm bu gidişle 25. gün gelicek gelmeyesiceee

Ayy benim de öyle kuzuumm, ben de belirti çook ama boş belirti olduğunu düşünüyorum vee bana da her an adet olmuşum gibi geliyo, 2 gündür okula giderken ped takıyorum nolur nolmaz diye ama bişecik yok:44::44:

batına varmıydı canım.onun harıcınde yumurtlamada olabılır gunler tutuyosa yada en basıtı soguk almıs olabılırsın

Ayy benim de öyle kuzuumm, ben de belirti çook ama boş belirti olduğunu düşünüyorum vee bana da her an adet olmuşum gibi geliyo, 2 gündür okula giderken ped takıyorum nolur nolmaz diye ama bişecik yok:44::44:

anacım bende o da yok henüzz..amannn kısmet be meddim ya bu ay olmazsa aralık var önümüzdeee

özel hastaneye gidecem. orda işler hızlı yürür. ilaç tedavisi ne lazımsa yapacam inşallah. çok istiyorum benim sınavımda bu

özel hastaneye gidecem. orda işler hızlı yürür. ilaç tedavisi ne lazımsa yapacam inşallah. çok istiyorum benim sınavımda bu

evet devlet cok yavas ve ıstanbuldaysan zeynepkamil var nefret edıyorum rabbım kımseyı dusurmesın oraya
bende özele gıdıyorum canım ama test isteyınce devlette yaptırıyorum yoksa altından kalkamam :26:

kızçeler benim kociş yattı bende yavaştan gideyim..öptüm sizleri..hayırlı haberler alacağımız yeni bir gün için iyigeceler hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…