Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

HAYALOT.. meleklerin yolunu bekliyoruz ama gelmek bilmiyolar:)

8scorpions.. aynen ya bu saatlerde musait oluyorum anca kursa falan gidiyorm. oyyy yoksa beni cok mu ozledinn

medd ceziriimm.. iyim canm sen nasilsn bu arada insallah testler ise yarar bu aylardaa

ben geldim kizlarrrrrr ancak yemek yaptim bulasik bitmedi simdi benim herif gelir ama ben burada olacam nasilsiniz ins regl olmadiniz gobisleriniz bebekle dolmustur]

senin meleğimde cok guzelmiş canımrabbım boyle guzel bı evlat nasıp sanada bızede

İnşallaaaahh kuzum, bu ay olmazsa öbürüne, onda da olmazsa diğerinee.... O BEBEK HAYIRLISI İLE BU BU GÖBÜŞE GELECEK ARKADAAAŞŞ

evet devlet cok yavas ve ıstanbuldaysan zeynepkamil var nefret edıyorum rabbım kımseyı dusurmesın oraya
bende özele gıdıyorum canım ama test isteyınce devlette yaptırıyorum yoksa altından kalkamam :26:

ya ne istanbulu ordunun en mahrumiyet bölgesindeyim. eşimin görevi nedeniyle Ankaradan buraya 3 ay oldu geleli. hiç bi halt yok burda elim kolum bağlı resmen. hastane bile kısıtlı. baktım olmuyo istanbula gidecem

ben geldim kizlarrrrrr ancak yemek yaptim bulasik bitmedi simdi benim herif gelir ama ben burada olacam nasilsiniz ins regl olmadiniz gobisleriniz bebekle dolmustur]

Hoşgeldin tatlişkommm naasılsın bitanemm, regl olmadık ama sancılar devam ediyo bitanem yakındır kırmızıların gelmesiii

hay gelmeyesiceler ya..

bencede ama bak bıde bu yonden düşün .heray duzenlı adet oluyosun bı problem yok.yumurtlaman her ay oluyo.mesela ben düzensız her 2 ayda bır ılaç adetımı bıle ilaçla oluyorum gelsin düzenli olsun dıye dua edıyorum .bıde benden daha beter durumda olanlar var .oyuzden bosver en azından duzenlı oluyosun gunu gunune bebegın tutma ıhtımalı daha yuksek

bal corek otu karisimi nasil ben turkiyeden keciboynuzu getirdim onu nasil yapacamm bir de ari sutu ins gelmez medcezirim senin ve scorpionsun iyi haberlerini aliriz

ya ne istanbulu ordunun en mahrumiyet bölgesindeyim. eşimin görevi nedeniyle Ankaradan buraya 3 ay oldu geleli. hiç bi halt yok burda elim kolum bağlı resmen. hastane bile kısıtlı. baktım olmuyo istanbula gidecem

he anladım ozaman ıstanbula gelıncede zeynep kamıle gıtmede nereye gıdersen gıt
sen dua et hayırlısıyla elbet bı zamanı var canım

bal corek otu karisimi nasil ben turkiyeden keciboynuzu getirdim onu nasil yapacamm bir de ari sutu ins gelmez medcezirim senin ve scorpionsun iyi haberlerini aliriz

Valla ben de tam bilmiyorum canım, bal çörekotu tarçın karışımını loorim biliyodu amaa... Bu arada çok sağol kuzum ama gelecek kırmızılar bana öyle geliyooooo

kızçeler ben yatıyorum kocişko yatıyo eee mecburen benımde uyuma vaktım gelmış oluyo
herkese ıyı geceler tatlı ruyalar ruyanızda bebişlerinizi gorun inşallah ve en yakın zamanda gobışlerımızde
baş baş

Valla ben de tam bilmiyorum canım, bal çörekotu tarçın karışımını loorim biliyodu amaa... Bu arada çok sağol kuzum ama gelecek kırmızılar bana öyle geliyooooo

hayirlisi olsun bitanem olmadi gelecek ay...bu gobisler bebek olacak allahim nasip ederse..buradaaa bebislerimiz hakkinda konusacaz naz yapiyorlar simdi gelmiyorlar..

iyi uykular bitanem allah rahatlik versin ozletme kendini arada gelllll cildiralim beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…