- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.281
kızçeler benim kociş yattı bende yavaştan gideyim..öptüm sizleri..hayırlı haberler alacağımız yeni bir gün için iyigeceler hepinizeee
anacım bende o da yok henüzz..amannn kısmet be meddim ya bu ay olmazsa aralık var önümüzdeee
HAYALOT.. meleklerin yolunu bekliyoruz ama gelmek bilmiyolar:)
8scorpions.. aynen ya bu saatlerde musait oluyorum anca kursa falan gidiyorm. oyyy yoksa beni cok mu ozledinn
medd ceziriimm.. iyim canm sen nasilsn bu arada insallah testler ise yarar bu aylardaa
kırmızıların habercısıdır ozaman canım sıcak tutmaya calıs bıraz kendını ozaman agrın hafıfler
HAYALOT.. meleklerin yolunu bekliyoruz ama gelmek bilmiyolar:)
8scorpions.. aynen ya bu saatlerde musait oluyorum anca kursa falan gidiyorm. oyyy yoksa beni cok mu ozledinn
medd ceziriimm.. iyim canm sen nasilsn bu arada insallah testler ise yarar bu aylardaa
evet devlet cok yavas ve ıstanbuldaysan zeynepkamil var nefret edıyorum rabbım kımseyı dusurmesın oraya
bende özele gıdıyorum canım ama test isteyınce devlette yaptırıyorum yoksa altından kalkamam :26:
kızçeler benim kociş yattı bende yavaştan gideyim..öptüm sizleri..hayırlı haberler alacağımız yeni bir gün için iyigeceler hepinizeee
ben geldim kizlarrrrrr ancak yemek yaptim bulasik bitmedisimdi benim herif gelir ama ben burada olacam nasilsiniz ins regl olmadiniz gobisleriniz bebekle dolmustur ]
hay gelmeyesiceler ya..
ya ne istanbulu ordunun en mahrumiyet bölgesindeyim. eşimin görevi nedeniyle Ankaradan buraya 3 ay oldu geleli. hiç bi halt yok burda elim kolum bağlı resmen. hastane bile kısıtlı. baktım olmuyo istanbula gidecem
bal corek otu karisimi nasil ben turkiyeden keciboynuzu getirdim onu nasil yapacamm bir de ari sutu ins gelmez medcezirim senin ve scorpionsun iyi haberlerini aliriz
ya ne istanbulu ordunun en mahrumiyet bölgesindeyim. eşimin görevi nedeniyle Ankaradan buraya 3 ay oldu geleli. hiç bi halt yok burda elim kolum bağlı resmen. hastane bile kısıtlı. baktım olmuyo istanbula gidecem
he anladım ozaman ıstanbula gelıncede zeynep kamıle gıtmede nereye gıdersen gıt
sen dua et hayırlısıyla elbet bı zamanı var canım
Valla ben de tam bilmiyorum canım, bal çörekotu tarçın karışımını loorim biliyodu amaa... Bu arada çok sağol kuzum ama gelecek kırmızılar bana öyle geliyooooo
kızçeler ben yatıyorum kocişko yatıyo eee mecburen benımde uyuma vaktım gelmış oluyo
herkese ıyı geceler tatlı ruyalar ruyanızda bebişlerinizi gorun inşallah ve en yakın zamanda gobışlerımızde
baş baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?