- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.301
kızçeler ben yatıyorum kocişko yatıyo eee mecburen benımde uyuma vaktım gelmış oluyo
herkese ıyı geceler tatlı ruyalar ruyanızda bebişlerinizi gorun inşallah ve en yakın zamanda gobışlerımızde
baş baş
Meleklerimmm. ben cikiyorumm sizi cook seviyorumm iyi geceler cok yorgnum ben:-(mucukkk hepinize
iyiy geceler sümeyyeeemm, öpüyorummm
BEBEKIM SIMDILIK BIZLERDE BI DEGISIKLIK YOK CANIM
insallah yakinda hamile haberlerini aliriz
insallah canim alirsiniz ben suan 12+5 gunluk hamileyim ve kavrulmus findik yedim sizce bu zararlimidir bebek icin
bilen varmi arkadaslar =????
Bitanem bebişin hayırlı olsuunnnn
Rabbim biizlere de nasip etsin inş.. Kavrulmuş fındığın bebeğe bi zararı oldğunu sanmıyorum, bir sürü hamiş arkadaşım var hergün fındık fistık ceviz yiyolarrr
afiyet olsun tatlim da neden zararli olsun ki..hic oyle birsey duymadim:44:
benn kaçıyorum canlarımmmmmmm, öpüyorum hepinizii iyi geceleeerrrrr
EVET CNM hani cig yeme diyorlar ya bende kavurdum biraz firinda :) öyle yedim cig olmasindan korkuyorum
cunki insallan Allahim olmayanlarada nasip etsin (AMIN)
Tsk ederim canim Cig olup yemeden korktum :S o yuzden firinda kavurmusdum canim hani Cig yemek iyi degil diyorlar ya
o yüzden canim..! YINEDE cvplariniz icin tsk ettim :)
bebekim cigde yiyebilirsin canim niye kavuruyosunki
hmm bilmiyordum canim..ben iyi gelmez diye biliyordum oyuzden kavurdum:)))
ayyy lkiyamam sana telaslanmis bebisi icin ee haklisin istedigin aklina ne gelirse sorabilirsin bildigimiz seyleri paylasiriz burada bebekimicini ferah tut birsey olmaz
ayyy lkiyamam sana telaslanmis bebisi icin ee haklisin istedigin aklina ne gelirse sorabilirsin bildigimiz seyleri paylasiriz burada bebekimicini ferah tut birsey olmaz
ayyy yasakhayalim duramiyorz bir yerdee gel suraya kacma bir yereebebekimmm biz calismalara yarin basliyacazzz 7.gunden sonraaaa adetim bitsin...ins bu ay tutar sen nasil hamile kaldin anlatirmisin biraz normal yollami kac yasindasin yanit kendini bebekim
ayyy yasakhayalim duramiyorz bir yerdee gel suraya kacma bir yereebebekimmm biz calismalara yarin basliyacazzz 7.gunden sonraaaa adetim bitsin...ins bu ay tutar sen nasil hamile kaldin anlatirmisin biraz normal yollami kac yasindasin yanit kendini bebekim
benn kaçıyorum canlarımmmmmmm, öpüyorum hepinizii iyi geceleeerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?