Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amin bitanemmm, inşşşşş... İyi geceler tatlı rüyalaaarrrr, öpüyorummm

insallah canim alirsiniz ben suan 12+5 gunluk hamileyim ve kavrulmus findik yedim sizce bu zararlimidir bebek icin
bilen varmi arkadaslar =????

Bitanem bebişin hayırlı olsuunnnn
Rabbim biizlere de nasip etsin inş.. Kavrulmuş fındığın bebeğe bi zararı oldğunu sanmıyorum, bir sürü hamiş arkadaşım var hergün fındık fistık ceviz yiyolarrr

EVET CNM hani cig yeme diyorlar ya bende kavurdum biraz firinda :) öyle yedim cig olmasindan korkuyorum
cunki insallan Allahim olmayanlarada nasip etsin (AMIN)

Tsk ederim canim Cig olup yemeden korktum :S o yuzden firinda kavurmusdum canim hani Cig yemek iyi degil diyorlar ya
o yüzden canim..! YINEDE cvplariniz icin tsk ettim :)

canim cig derken et tavuk sakatat sucuk salam sosis gibi seyleri kasdediyolar...diger hersey cig de yenebilir...

Son düzenleme:
ayyy lkiyamam sana telaslanmis bebisi icin ee haklisin istedigin aklina ne gelirse sorabilirsin bildigimiz seyleri paylasiriz burada bebekimicini ferah tut birsey olmaz

habibtem birbirimize bi denk gelemiyoruz...ben ordayken sen burdasin ben burdayken sen ordasin

ayyy yasakhayalim duramiyorz bir yerdee gel suraya kacma bir yeree bebekimmm biz calismalara yarin basliyacazzz 7.gunden sonraaaa adetim bitsin...ins bu ay tutar sen nasil hamile kaldin anlatirmisin biraz normal yollami kac yasindasin yanit kendini bebekim

tabiki anlatirim cnm ne demek simdi ben gecen sene bir dusuk yasadim cnm 1 sene sonra sunlari uygulamistim
Peygamber efendimizin önerisi yani cocuk istyen herkez icin sunu uygulamistim cnm

Her sabah esine yumurta kizart icine kimyon biraz sonra, Bal, Roka, kahwaltida yika koy (zencefili kaynat birazini icir cnm)

Her aksam mumkun oldukca Balik yesin canim ama duzeni

ve simdi misal senin batin 10 diyelim esinle 3 hafta iliskiye girme bunlari uygula 3 hafta sonra

gir insallah tutar cnm Allahin izni ilede :))

evet canim normal yollardan cnm her yollu denedim:) Allahim istyen herkeze nasip etsin yasim 22 canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…