Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebekim duanin tumunu yazarmisin bize...belki senin sayende hamile kalirizz...yarindan itibaren deniyelim kizlar..

Deneyin kizlsarrr eger esiniz bu türü sevmesse keci buynuzu yedirin 4-5 tane kurusunu buda spermleri canlandiyormus ins

bu duayi 3 kere okuyun kizlar banyodan sonra

yaninda türkce anlamida yazilidir !

1.Kul hüvallâhü ahad.
(Ey Muhammed!) De ki: O Allah’tır, bir tektir.

2.Allahü s-samed.
“Allah samettir.(Her şey ona muhtaçtır; o, hiçbir şeye muhtaç değildir)

3.Lem yelid ve lem yûled.
O, doğurmamış ve doğmamıştır.

4.Ve lem yekûn lehû küfüven ahad.
Hiçbir şey O’nun dengi ve benzeri değildir.

dedigim gibi ihlas suresiymis...

gelmesi gerekiyodu canım.
ama klomen kullandım ya bu ay.ondan gecikmiştir.
yarın öbürgün olurum.

cnm sen Klomen neden kullaniyorsun??
bende guatr happi kulaniyordum baktim adetim geciktiii bende happin sayesinde zanettim dok bana hap yapmaz demisdi..!
o zamanlar 5 haftalik hamile oldugmu ogrenmistim !

SENDE bir kac gun bekle bakalim ya test yap ya dok git canimm ins vardir birseyler hadi hayirlisi

doktor yumurtalarımın yeterince gelişmediğini söyledi verdi.
inşallah canım hayırlısı.
olmazsa önümüzdeki ay aynen devam.

gittim bi doktora daha..o geç yumurtlama ihtimalinin yüksek olduğunu yumurtalarda bi sorun görmediğini söyledi.
bu doktorlar hep farklı şeyler söylerler zaten..

evet canim haklisin güvenecegin doktora git bence daha iyi herseyi daha iy bilen senin icin..
Ins canim takma sen hep herseyi söylerler benim burda alm birtane dok vardi uzman sorunlar
var esimin diordum kagiti gösterdim oda dediki: kagiti kagiti at cöpe dedi hersey Allahta biter dedi bana dua etmisdi hatta :)

yasakhayalim kismet istee simdi kocama keciboynuzu yemesini soyluyorummm gulmeye basladi kadinlar kulubunden duydun dimi dedim ki herseyi deniyecez yapanlar var gel bak okudu bir kac sey

yasakhayalim kismet istee simdi kocama keciboynuzu yemesini soyluyorummm gulmeye basladi kadinlar kulubunden duydun dimi dedim ki herseyi deniyecez yapanlar var gel bak okudu bir kac sey

yesin habibtem pekmezinide icir erkekler icin harika bi yiyecek

sende incir ye yumurtalarin güzelce büyüsün ceviz findik bal ye süt ic habibtem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…