Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herseyi yapiyorum daa su 3 hafta isi biraz abarti sanki bir var bir yok uygulamasindayizz oyle yapin dediler bize

herseyi yapiyorum daa su 3 hafta isi biraz abarti sanki bir var bir yok uygulamasindayizz oyle yapin dediler bize

yok canim nicin abarti olsun :) 3 hafta bunlari esine uygulucaksinki ondan sonra iyi atis olsun Silahdan mermi cikar gibi :))
o yuzden 3 hafta ara güc toplamasi lazim esin bel kuvveti cok önemli tabiki birde sperm kalitesi icin canim bu yuzden 3 hafta ara :)

iyi ettin tatlim bebeisin icin dikkat ediyorsun aferin sana bende 24 yasindayim 20 kasimda 1 senelik evli olacammm bebek istiyoruz ins en kisa zamanda hepimizin bir bebisi olur

ins canim Peygamber efendimizin yazdigi ilaci ugularsan ins önce Allah tabiki cnm insallah canm Allah isteyen herkeze nasip etsin (aminn)

PEki sen neler yaptin cnm yada kac senedir cocuk istiyorsunz??

biz 9 aydir istiyoruz canim klomen kullandim canim olmadi hormon tahlili yaptirdim bakalim ne sonuc alacaz yarin doktora gidecem onceleri de gitmistim hicbir sorun yok biraz stresli gunler gecirdim herseyim altust oldu adetim bile duzensizlesti...

bebekim yumurta kizart derken pisirmeyimi kasdediyosun

bide 3 hafta iliskiye girmeyince yumurtlama dönemi kacarsa

yasakhayalimmm hic sanmiyorum ama neyseee bebekim hangi dua o bizeede soylermisin

bebekim duanin tumunu yazarmisin bize...belki senin sayende hamile kalirizz...yarindan itibaren deniyelim kizlar..

bebekim duanin tumunu yazarmisin bize...belki senin sayende hamile kalirizz...yarindan itibaren deniyelim kizlar..

devamidami vardi ben okadar söylenmesi yeterli saniyodumdevami varsa bu ihlas suresidir o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…