- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.321
tabiki anlatirim cnm ne demek simdi ben gecen sene bir dusuk yasadim cnm 1 sene sonra sunlari uygulamistim
Peygamber efendimizin önerisi yani cocuk istyen herkez icin sunu uygulamistim cnm
Her sabah esine yumurta kizart icine kimyon biraz sonra, Bal, Roka, kahwaltida yika koy (zencefili kaynat birazini icir cnm)
Her aksam mumkun oldukca Balik yesin canim ama duzeni
ve simdi misal senin batin 10 diyelim esinle 3 hafta iliskiye girme bunlari uygula 3 hafta sonra
gir insallah tutar cnm Allahin izni ilede :))
canim cig derken et tavuk sakatat sucuk salam sosis gibi seyleri kasdediyolar...diger hersey cig de yenebilir...
herseyi yapiyorum daa su 3 hafta isi biraz abarti sankibir var bir yok uygulamasindayizz oyle yapin dediler bize
evet canim haklisin bu konuda ama ben bilmedigim icin kavurdumzaten
iyi ettin tatlim bebeisin icin dikkat ediyorsun aferin sana bende 24 yasindayim 20 kasimda 1 senelik evli olacammm bebek istiyoruz ins en kisa zamanda hepimizin bir bebisi olur
tabiki anlatirim cnm ne demek simdi ben gecen sene bir dusuk yasadim cnm 1 sene sonra sunlari uygulamistim
Peygamber efendimizin önerisi yani cocuk istyen herkez icin sunu uygulamistim cnm
Her sabah esine yumurta kizart icine kimyon biraz sonra, Bal, Roka, kahwaltida yika koy (zencefili kaynat birazini icir cnm)
Her aksam mumkun oldukca Balik yesin canim ama duzeni
ve simdi misal senin batin 10 diyelim esinle 3 hafta iliskiye girme bunlari uygula 3 hafta sonra
gir insallah tutar cnm Allahin izni ilede :))
yasakhayalimmm hic sanmiyorum ama neyseeebebekim hangi dua o bizeede soylermisin
yasakhayalimmm hic sanmiyorum ama neyseeebebekim hangi dua o bizeede soylermisin
biriniz bana hamile olma ihtimalimden bahsetsin.
çabuk
yaw ederizde ya cikmazsan bu seferde dediginiz cikmadi dersin bize
batin gectiyse bi terst yapman sart artik
bugündü.
bikaçgün daha bekliyim bakalım nolcak.
bebekim duanin tumunu yazarmisin bize...belki senin sayende hamile kalirizz...yarindan itibaren deniyelim kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?