Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

konsatre olamiyourzzz isimizeee yarin o da evloenecek en ust katta ben oyuruyorum tum gun tpuklu ayakkabiyla dolasacammmmm kendisine bile dedim anlamissa egerrr

doru nasi konsantre olacaniz alalalaalal16 lik esas oglan iste

afake habibtem afake burnularindan getir özelikle ilk günlerini

görsünler bakim nasi insan rahatsiz edilirmis

Son düzenleme:
yaw bu sogan kürü bi mucize diyorum ama bizim habibteler bi anlamiyo

yapin bi deneyin diyorum tadi iyi degil diyolar korkarim yapmaya diyolar yada yapmaya üseniyorum diyolar

habibteler bebek icin yapilacak o kadar alalaalaalla

Son düzenleme:
yasakhayalimmmmm 3 gun sonraaaaa evlilik yildonumumm esime hamis haberi vermegi o kadar cok isytiyorum ki dunyalar bizim olurrrr

acep bundan sonra topige girerken naber sogan kürlerim desemde belki akillarina sokarim yaparlar

yasakhayalimmmmm 3 gun sonraaaaa evlilik yildonumumm esime hamis haberi vermegi o kadar cok isytiyorum ki dunyalar bizim olurrrr

ben simdiden kutluyorum habibtem insallah nice yillar kavgasiz mutlu bi sekilde yavrularinizla kutlarsiniz........:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

sogan kabuklarimmmm ben ictim tadini sevdimmm alistigim icin belkideee burda bulursam icecemmm adetim bitti simdi icmeliyim dimi ahitkadake

sogan kabuklarimmmm ben ictim tadini sevdimmm alistigim icin belkideee burda bulursam icecemmm adetim bitti simdi icmeliyim dimi ahitkadake

yeruhem senin icin simdi tam zamani

bebek icin tadi kötü ne demeden icilecek okadar

sende sogan kabuklarim de bende sogan kürlerim diyimde su bizim habibtelerin aklina sokalim bu sogan kürünü

Son düzenleme:
ben simdiden kutluyorum habibtem insallah nice yillar kavgasiz mutlu bi sekilde yavrularinizla kutlarsiniz........:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

ena kurbanikkkkk habibteeee tsk ederimm hep birliktee ins hic ayrilmayacaz buradannnnnn habibteeee///kavgasi olacagini sanmiyorum bu esas oglan yuzunden

ena kurbanikkkkk habibteeee tsk ederimm hep birliktee ins hic ayrilmayacaz buradannnnnn habibteeee///kavgasi olacagini sanmiyorum bu esas oglan yuzunden

insallah ayrilmayacagiz tabi habibtembide sunu yazacaktin unuttum.....

esas oglansiz nice evlilik yildönümlerini kutlarsiniz

yasakhayalimmmmm yarin saat 12 de bizim buraaya gore girmeye bak tammai 12 den sonra gelecem ben simdi cikmam lazim uykum geldi hemde cok yorfunummmm ciksam ayip olurmu

bundan guzellllll bir dilek olamazdi tsk ederim hayatimmmmmm

önemli degil yeruhem seni üzen bizide üzmüs olur cünkü

bende cikacam habibtem benimde uykum geldi iyi geceleryarin görüsürüz yeruhem benim

Son düzenleme:
kepenkleri kapatalimmmm kzilar sabah acarlarr biz simdi uyumaya enerji depolamaya gidelimmm iyi uykular habibtemmm optum seni hemde kocaaaaaaaaaaammmmmmaannnnnn

annem derki gece yatmayı bilmezsiniz sabah kalkmayıuyuyun bakalim.ben annmi doktora götürüyom vucudu kabarıyo kaşınıyo hele bi baksinlar neden oldu..gelince yazarim kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…