- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.521
konsatre olamiyourzzz isimizeeeyarin o da evloenecek en ust katta ben oyuruyorum tum gun tpuklu ayakkabiyla dolasacammmmm kendisine bile dedim anlamissa egerrr
ucret ne kadar habibteeee
kiz yerim senisana ücret olurmu alalalalal
sen yabancimmisin sen benim habibtemsin
ayyyy arapcami yazarmis benimmm yeruheeeee afake yaaa kalbeeee
yasakhayalimmmmm 3 gun sonraaaaa evlilik yildonumumm esime hamis haberi vermegi o kadar cok isytiyorum ki dunyalar bizim olurrrr
sogan kabuklarimmmmben ictim tadini sevdimmm alistigim icin belkideee burda bulursam icecemmm adetim bitti simdi icmeliyim dimi ahitkadake
ben simdiden kutluyorum habibteminsallah nice yillar kavgasiz mutlu bi sekilde yavrularinizla kutlarsiniz........:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
ena kurbanikkkkk habibteeee tsk ederimm hep birliktee ins hic ayrilmayacaz buradannnnnn habibteeee///kavgasi olacagini sanmiyorum bu esas oglan yuzunden
insallah ayrilmayacagiz tabi habibtembide sunu yazacaktin unuttum.....
esas oglansiz nice evlilik yildönümlerini kutlarsiniz
bundan guzellllll bir dilek olamazdi tsk ederim hayatimmmmmm
aalalal insallah doru tahmin etmistir cünkü tüm hamilelerde bende duymustum cünkü bendede aynisi olmustu
olsa bile daha degisik gözükmüs demekkihadi insallah
IYIKI DOGDUN SCORPIONSUMMMM NICE MUTLU SENELERE...GONLUNUN GUZELLIGI GIBI BIR YASAM DILIYORUM...INS BU SENE BEBISINE KAVUSURSUN SENI COK SEVIYORUZZZZZ OPTUM BITANEMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?