Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtemm iyiyim yaa ben bugünle pazartesi arası beklıyorum kuzum gelmeyesiceyi..neredeyse test alacaktım ama almadım..ohh yarın da alamamm..salıya kadar beklerim tabiii gelmezseeeee
teşekkürler kuzum annecim de daha iyi..onu bıraktım eve geçtim şimdi..kociş gelene kadar oturayım dedim

ins gelmezzz bebisin yerlesiyordurrrr...bugun dua edecem senin ve medecezirimmm icinnnn hadu hayirlisi bitanem bende corba yaptom ezo gelin gel birlikte icelimmm

ins gelmezzz bebisin yerlesiyordurrrr...bugun dua edecem senin ve medecezirimmm icinnnn hadu hayirlisi bitanem bende corba yaptom ezo gelin gel birlikte icelimmm

ayy canım keşkeeee..sen oradan kargo ya ver bir haftaya gelir demiii
sağol canımm..Allah kabuletsin dualarını..önce kendine dua et sonra bize amaa

ellerine saglik tatlimmm ben yerimde duramiyorummmm nedense ne yapsam ne etsem diyorummmmmu usenmem hicbirseydennn

amann kız maşallah de kendineee.ben de bugün çook miskinim..daha yemek pişecek te yiycez de akşam arkidişlerlen buluşcaz daaa..bi kuaföre gittim okadar yanii

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah tüm sevdiklerinle beraber

Son düzenleme:
canbonlarım direksiyon sınavımıda geçtimhemde 100 almışım kaçakhayalim bekle beni temizliği falan bırakıp direk alamanyalara geliyorum
yupppiiiiiiiii

bebeğim ben zaten kesinlikle beklemiyorum , yani kesin gelecek kırmızılar.. Bunu taaaa 21. günümden biliyodum zaten (beta hcg yaptırmıştım yaa :) .... Bu konuda en azından bu ay bi mucize beklemiyorum, gece gördüğüm rüyadan hareketle uyanır uyanmaz test yaptım zaten.. Yoksa normalde adetim şaşmazda bazen 1-2 gün oynuyo işte... Bu ay ovulasyon testi almıştım yaa onun da 12 ve 12. günleri çift çizgi çıkmıştı... bakalım ne zaman gelecek kırmıızlaarrr :26:
öpüyoooruuummmmm

canbonlarım direksiyon sınavımıda geçtimhemde 100 almışım kaçakhayalim bekle beni temizliği falan bırakıp direk alamanyalara geliyorum
yupppiiiiiiiii

hayırlı olsun bitanem ehliyetinnnnnn gelemiyorum bu araaa, yarın döncem inş aranızaaaa
öpüyorummm

scorpionsummmm doğum günün kutlu olsun tatlişkooommm, yeni yaşın sanaaaa güzel kokulu meleğini bi an önce getirsin inşş kocişinle ve bebişinle daha mutlu nice yıllarınız olsun inşşş
öpüyorummm

kızlaaaar ben geldimmm, öncelikle scorpionsumun doğum gününü kutluyorummmm, haylotumun ehliyetini alkışlıyorummmm, ve med cezerime kımızıların gelmemesini diliyorum, yasak hayal ve loori nerelerdeee, neler yaptılarrr???sıra bendeki haberlere, b hafta yumurtlama günümdü bugun 16. günüm, fakat biz kavgalıyız, 15inde doğum günüm vardı çok ağlattı beni fena kavga ettik, şimdi ise bilmiyom barışsammı ne yapsam, hain kocaya o kadar yalvardım doğum günümde yemeğe götür diye hiiiççç oralı bile olmadı, bide tabi çikolata kistlerimde sirimi bozuyo, rhim filmi olayı fian gerildim. ay çokkonuştuummmm özlemişim sizizzzz

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canımmm. Amin inşallah yakında gelsin minişlerimizin haberi

Hoşgeldin yelizim.teşekkür ederim bende senin geçmiş doğum günün kutluyorumakrepim benimm
Cnm ya erkekler bazen tuhaf oluyo düşüncesiz oluyo biliyorsun.ben derim ki bebiş hatrına barış ve bu günü değerlendirin.hem kavgaların sonrası barışmak daha keyifli oluyo
Rahim filminden gerilme sadece yer araştır yeni makineler olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…