- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.561
ben okuycam duayı sayıyı belki yetiştiremem ama olsun vardır bir hikmeti..sayısız da olsa Rabbim duyacak ya o da yeter..
selammmmmm sogan kabuklarim sogan kurlerim nasilsinizzz scorpiosnummmmmmmmmmmmm nasilsin habibteeeee yaaa gecmisi okudum senin bat ne zaman ins olmazsin cani gonulden istiyorummmmmmmmm hamile kalmani..annecigine gecmis olsun ellerinden opuyorummm ona iyi bak olur mu
ins gelmezzz bebisin yerlesiyordurrrr...bugun dua edecem senin ve medecezirimmm icinnnn hadu hayirlisi bitanem bende corba yaptom ezo gelin gel birlikte icelimmm
sicak getirecegini bilsem aninda yollardim tatlimmmm
ben de bi çorba yapsam diyorum da üşendim şimdi..neyse kociş gelince yaparım bende
ellerine saglik tatlimmm ben yerimde duramiyorummmm nedense ne yapsam ne etsem diyorummmmmu usenmem hicbirseydennn
alppinim ben kaçıyom..akşam gelemezsem meraketmeyin kuzumm..kızlara da selamlarrr
meddcezirim bilmiyorum ama tatlim senin yumurtlaman gününde oluyo galiba gec döllenme gibi bisey söz konusu olmayabilir
gelmiyesiceler gelir galibacünkü testte negatif cikmis...:26::26::26:ama yinede insallah bi mucize olsunda testte gözükmemis olsun
canbonlarım direksiyon sınavımıda geçtimhemde 100 almışım kaçakhayalim bekle beni temizliği falan bırakıp direk alamanyalara geliyorum
yupppiiiiiiiii
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah tüm sevdiklerinle beraber
scorpionsummmm doğum günün kutlu olsun tatlişkooommm, yeni yaşın sanaaaa güzel kokulu meleğini bi an önce getirsin inşşkocişinle ve bebişinle daha mutlu nice yıllarınız olsun inşşş
öpüyorummm
kızlaaaar ben geldimmm, öncelikle scorpionsumun doğum gününü kutluyorummmm, haylotumun ehliyetini alkışlıyorummmm, ve med cezerime kımızıların gelmemesini diliyorum, yasak hayal ve loori nerelerdeee, neler yaptılarrr???sıra bendeki haberlere, b hafta yumurtlama günümdü bugun 16. günüm, fakat biz kavgalıyız, 15inde doğum günüm vardı çok ağlattı beni fena kavga ettik, şimdi ise bilmiyom barışsammı ne yapsam, hain kocaya o kadar yalvardım doğum günümde yemeğe götür diye hiiiççç oralı bile olmadı, bide tabi çikolata kistlerimde sirimi bozuyo, rhim filmi olayı fian gerildim. ay çokkonuştuummmm özlemişim sizizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?