Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kaynatysunuz yani hanımlar, nesi varmşki bu esasoğlanın acep ??

vallahi neyi ypkkki diyeceksin evlendigimden beri utanmasa yatak odama kadar gececek biri...nisanlandi 16 yasinda biriyleee...ahh daha neler neler...sabah aksam yanimizdaaa yani calisma bile yapamiyoruz o dereceeee pureipekimmmm esas oglannn sanirim 1.70 olabilir daha da kisa olabilir vallahi bilmiyorum normal erkege giore kisa yani saci da dokuluyorr strese girdi

doğru tabi insan bir ümit deniyor, hayırlısı rabbimden ekmeği suyu vesile etsin de,
emeklerimizle ümitlerimize kavuştursun inşallah isteyen herkesin nasibinde yoksa yazsın,
hayırlı ve uğurlu kapılarından sağlıkla inşallah, amiiin :)

pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii

sevmekte kelimemi

pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii

sevmekte kelimemi

sevmekte kelimemi

Bende her ay husrana ugrayanlardanim 1,5 senedir ustelik.doktora gidiyorum ama hicbisey yok diyo ilac veriyo boyna.bu ayda klomeni denedik yarin kontrol var bakalim nolcakk.bizim bebosler bizi nie bukadar bekletip uzuyo kizlar

canlar deli olucam msjlarim gitmiyo ya

Ben cikiyorum yavruceylanlar insallah yarin gorusuruz Kendinize iyi bakinn opuyorum hepinizi

Bende her ay husrana ugrayanlardanim 1,5 senedir ustelik.doktora gidiyorum ama hicbisey yok diyo ilac veriyo boyna.bu ayda klomeni denedik yarin kontrol var bakalim nolcakk.bizim bebosler bizi nie bukadar bekletip uzuyo kizlar

bu dr anlayamiyorum bisey yok diyolar hapi veriyolar..:44::44:

insallah klomenin faydasini görürsün canim benim....ama bu hapi genellikle yumurtasi zayif olanlara veriyolar bunun icinmi verdi yoksa öylesine denemek icinmi verdi:26:

ahhh ah canım bi bileydik neden bekletyolar, ama herşeyde bir hayır vardır herşeyde, Rabbim hayırlısını versin :)

wah wah kuzuuum senin esas derdin varmış
düşüncesiz esasoğlan seni hayli bunaltmış
nerden gelmiş de bi türlü gitmezmiş
gökten elmalar düşmüş biri bunun kafaya gelmemiş

yaptiklarinin cezasini cekiyo iste

bu dr anlayamiyorum bisey yok diyolar hapi veriyolar..:44::44:

insallah klomenin faydasini görürsün canim benim....ama bu hapi genellikle yumurtasi zayif olanlara veriyolar bunun icinmi verdi yoksa öylesine denemek icinmi verdi:26:

Bende pko vardi canim ya oyuzden verdi daha onceden kullanmistim baska doktora giderken hicbi ise yaramadi kullanmak istemiyorum oyuzden dedim(cunku ilac icmekten biktim artik ic ic vucut artik ilaci yararsizlastiriyo).doktor bu ayda deneyelim olmazsa ignelere geceriz dedi esimdende test istedi.ben burda kizlardan destek alarak baktik sorun yok dedi kizlar ama bakalim yarin doktor ne dicek cok gerginim.rahim filimimi cektirsem diyorum acaba ne dersiniz kizlar??

allah yardimcin olsun canim benim...cektir rahim filminin zarari olmaz bi rahmine ve tüplerinin durumuna bakilir....

ama üzülme o kadar cok pkolu kisi okudumki burada cogunlugu hamile ..asilmayacak bi durum degil ama sadece sabir gerektiren bu tedavisi oluyo...bitanem sogan kürünü hic denedinmi pkolulara faydasi olan bi kür....

Sogan suyu ictim ama uzun sure devam ettiremedim tadi cok igrenc.ya ben rahim filmini cektiriyim die soyledim cevremdekilere hic cocuk dogurmadigim icin tikanma olmazmis tuplerimde oyle dendi.onu genelde ilk cocuktan sonra yapiyolarmis.ben yinede yarin klomenin yararini gormemis olursam doktora solicem cektiriyimmi die.gerci suan akintim var acaba klomen yaradida yumurtammi catlicak 2-3 gundur akintim oluyo normalde olmaz

cnim benm ben dogustan tüplerinde soun ve rahminde yapisikligi olanlari bile okudum bu topikte... tabi sen bi dr danis ...akintin varsa yumurtan catliyo olabilir insallahta öyledir...

Umarim oyledir arik okadar yoruldum okadar umutsuzlastimki.hicbizaman anne olamiycakmisim gibi geliyo

arkadaslar 23 yasındayım.3 bucuk yııllık evlı bır bayanım. evlendıgımızden berı cocouk ıstıyoruz olmadı .hıcbır sekılddede korunmadım ben .korunduysam bıle dogal olarak yanı kımyasal bır korunma yontemım olmadı.adetlerım 28 gundur , duzenlıdır hıc gecıkmem olmadı bugune dek.hatta erken bıle gelır.bu ay kasım 3te bat gunumdu olmadım 4undede antıbıyotık ıcmıstım mıde ıcın .o gecıktırdı desem dr hayır gecıkmez dedı gecıkse bıle bu kadar gecıkmerz dedı,henuz kan tetı yaptırmadım fakat bugun gebelık testı yaptım sonuc yıne husran olan bısı yok .esımede mahcup oldum.dıyordum kesın hamıleyım ,oda buna gore hazırlamıstı psıkolojısını,sınırlerım cok bozuk .dıyor ban kan testı yaptıralım ama yıne ona karsı rezıl olmak ıstemıyorum,moralım cok bozuk neden gecıktı bu kadar gelse bır dert gelmese bır dert,gelse neden geldı dıyoruz gelemse neden gelemedı dıyoruz kafayı yemek uzereyım.

Canim bu ay cok beklediysen sitresten gecikmis olabilir.benim hep bekledigim aylarda gecikmem oluyo cunku.sana tavsiyem bi 4-5gun hasta olucam die dusunerek bekle.eger hala hasta olmamis olursan kan tahlili yaptir test yanlis olabilir.hasta olursanda Rabbim bidahaki ay nasip etsin sana ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…