Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlaaarr sorum var size bugun benim 18. günüm yani yumurtlama bitti,28 günde bir oluyorum,ama yumurtlamadaki belirtiler var bilirsiniz işte şu ana belirti, sizce hamile olabilir miyim,,yani normalde kuru olurya yumurtlama sonrası, değil şimdi:26::26::26::26::26:

sana yardimci olmak cok isterdim ama inanki bi fikrim yok :26: yasakhayalim olsaydi sana yardimci olurdu da o nereye kayboldu

lorim bu bebek çok tatlıymışş, :98:bendeki belirtide bence yin boşşşher ay kendime yeni belirti çıkarıyommmm

Sagol canim tesekkur ederim

Ne biliyim canim ya belirtilere fazla takilma ama cunku sonra husran oluyo uzuluyoruz fln akisina birak bakalim neler olucak

ben geldimmm kzilar esime yemek hazirladim sporumu yaptimmmmmmmmm habibte demek canim demek bayagi olay oldu yazdiklarinizi okudum baska bir topikteki arkadas beni de guldurdu eeee benim kelimelerimmmm basit kelimeler degil habibtelerimmmmmmm fransiz kalmaa canim benim arap kal

bende akışına bırakamama sorunu var rahim filminden önce psikoloğa gönderseler iyi olacak kaç aydır her türlü belirtiyi gördüm ve hepsinin boş olduğunu anladım ama sanki bu seferki değişik gibi, bak yine başladımpsikolok bulun banaaaaaa

Son düzenleme:

hoşgeldin habibtem, arap kalayım senin için canım benimmmm

habibte loori habibte yeliz ve gercek habibtem ben geldim ama siz gitmisiniz

bu kk yüzünden sinirlendim ciktim yaw

dakikalarca sayfayi acamadim

kiz habibtem yeruhem ben ona dakikalarca güldüm

aramiza geldigin iyi oldusenin sayende baya güldüm saol habibtem

bide habibtem agzim alisti herkese habibte demeye basladim napacam ben

insanlar anlamini bilmedigi icin sasirip kaliyolargaliba iclerinden bu ne dedi diyolar

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn.. günaydınnnnnnnnnnnn çenesi düşüklerr sizi ben geldimm açılın ve de kaçılın
yaw delirtmeyin adamı, bunca sayfayı kim okuyacak simdi,, azıcık insan ben dsünür, ascık yazar dimi ama..
500 sayfayı kim okucayak simdi he
neyse seviyorum sizleri nasılsınız bakalımm..

şuECCUK SUSUN LOO diyene bakınn kendi çok susuyo sanki ​

Son düzenleme:
ben geldimmmmmm
herkesciklere günaydınlar olsun
ayyyy bu gece karışık rüyalar gördüm yabi bebeğim var bi evlenmemişim daha haydik hayırlısı diyem
bi geçmişe bakımde geri gelim dün gece aniden çıkıverdim sevgili kaynanacuğum geliverdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…