Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hiç aklına kötü şeyler getirme bakım
herzaman hayırlısı nı iste bitanem sen dua et bak nasıl alıcan meleğini kucağına ben inanıyorum.
randevudan sonrada teyzoşumun buyudugunude hep haber ver tamammı
bızlere ettıgın dualar ıcınde ben tesekkur ederım bıtanem amınn

aklımdan çıkaramıyorumkii. adet günlerimi takip ediyorum. hep kafamda gerçi bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim. eşimde sağolsun destek veriyo bana çok kafaya takıyosun olmassa olmasın biz birbirimize yeteriz diyor. ama bikere koymuşum kafaya. anne olmak istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum. her adet günümün 1. gününde depresyona giriyorum. sırf meşguliyet olsun diye üniversiteye yazıldım ders çalışıyorum düşünmemek içinn. gerçi adet günüm 1. günü ile 26.günü arası hiç düşünmüyorum ama adet günüm yaklaşınca beynim sinyal veriyo bundan kurtulmanın bir yolu varmı ?

valla canım benim ondan kurtulmanın bı yolunu bende bulamıyorum ki..
kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş misali
ama nebilim mesela sen kendine çok güzel bi uğraş bulmuşun hem düşünmen bıraz hafıfler hemde sen kendını gelıştırırsın.ama son gunler ınsan ıster ıstemez kendını kasar bence.
bence bu olay nedır bılıyomusun evet hep aklında ama en umutsuz oldugun anda gelıcek melegın.
çoğu kişidede bu böyledir .elbet bı zamanı varda bakalım nezaman ıste.

bakım kırmızılar bı gelsınde gıtmezlerse artık yapıcam zorlucam kendımı napım

canbonlar ya başım çok ağrıyo benim kırmızılar sanırım hazırlık yapıyolar gelmek içinağrı kesicilerden de uzun bi süredir uzak duruyorum
biraz çıkıp uzansam iyi olucak
öpüyorum hepinizi

grs balım, sekerparem.. yat dinler sende.. bnde çıkabilirsem, evin işine bakmadım ahada öğle oldu..
ama dün çok çalıstım belim çok ağrıdı aksam

Rahim filmi çektiren var mı aranızda ?? Eğer bu ayda olmazsa doktor çekelim dedi kararsız kaldım ben :/

2 ay önce çektirdim ben. özel hastanede iğne vurdular yarım saat sonra doktor geldi. sanırım kişiye göre değişiyor. 5 dakika sürdü ama bağırsaklarımı parçalıyolar sandım. doktor adet sancısı gibi dedi rahat ol dedi ama nafile. birde çok kanamam oldu.3 gün devam etti kanamam. ama aksine benim kuzenim çektirdi ve anestesisiz oldu birşey anlamadım dedi bünyeden bünyeye değişiyo demek.

inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğuğuyla sınamasın. hayırlı evlatlar nasip etsin. İsteyen herkesin dualarını kabul etsin (aminnn)

huhu tembeller, uykucu şirinlerr... nerde kaldınızz bea
loorimm ... alpinimm... yesekhayalimm.. medcezirimm.. ümtsmyye..
aybisimmm sesin çıkmıyo nerdesin iyi misin :26:
scorpionsum hastaydı karnı mı ağrıyo ki :26:

benim de dünden beri bi kollarımda ara ara bi kaşıntı var.. bide dün bi sıcaklık öle vurdu geçti küçük umuta sizce bu bir belirti midir
valal basıma sinek konca hamileyim dicek kıvama geldimm anasını satim.D

selam tatlim ben geldimmmnerede bizim asuremizzzz afiyetle yedinmi yarasinnn paumuk sekerimeeeee

selam tatlim ben geldimmmnerede bizim asuremizzzz afiyetle yedinmi yarasinnn paumuk sekerimeeeee

ahh kusum hsgeldinn
cnm dağıttım ama aksam bi kase yedim, o da şekerini her zaman ki gibi koyduğum halde tadı gelmedi hatta tadsız geldi bana, esime soruyorum yoo tadı tamdı diyor..ben niye tad alamadımm.. :44:
aksam kayınvaled demis.. aş üre.. yani aşüre anladın mı

kızlar benim sorum olcak sizlere,hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyor diyorlar gebeliğe hazırlıyormuş diye duydum ama illa doktorunmu vermesi lazım yoksa gidip biz alabilirmiyiz?birde kullananlarınız varsa doktor tavsiyesiyle hangi ilacı kullandıklarını yazarmısınız.teşekkür ederim şimdiden..

slm hsgeldin .. folik asit .. bir zamanlar bende kullandım..ve dktorum verdi.. eğer dktoro gittinse, yapılan test sonuçlarına göre, eğer gerekiyorsa sanada verebilir.. cünkü ilk aşamada o veriliyo bilidğim kadarıyla.. ama öle kendin alma konusunda yanlış düsünüyosun..
şmdi doktor tavsiyesi üzerine bi baskasına iyi gelen sana yada bir baskasına iyi gelecek diye birsey olamaz.. cünkü bi baskasına iyi gelen sana zararı olabilir.. hele de bebek konusunda, kaş yaparken Allah korusun göz çıkarırsınn yanlış ilaç kullanımla..geçmis olsun.

bir zamanlar halam da bana işte falancaya şu ilaç iyi geldi snde al kullan demesi çok şaşırtmıştı beni..olur mu öle şey hala dedim ??
bunlar yanlış düşünceler ..

KADIN DOĞUM ... yazısına tıkladığında üstte ; Sabit DİKKAT..İlaç İsmi Önermeyiniz..! yazıyor... dikkat edersen !

Son düzenleme:

öncelikle tşk ederim cevap verdiğin için,öyle kafama göre gidip almayı düşünmüyorum tabiki ama araştırmak adına sormuştum,doktora gittim herhangi bi takviye vermedi herşey normal dedi ama hamile bi arkadaşım kullanmalısın deyince arada kaldım acaba kullanmam gerekiyormu gerçekten diye?yoksa doğru söylüyosun başkasına iyi gelen bir ilacın bana zararı olabilir ama ne biyilim işte okadar çok istiyorum ki böyle bişeyler yapmam gerekiyor gibime geliyo,anlamadım gitti :))

hadiya çok geçmiş olsun sana . bu ayda hamile kalmazsam doktor cekelim dedi yumurtalıklarda sorun yok herşey normal ama olmadı malesefff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…