- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.561
İnşallah cnm ya çok sağolun ilk defa geçen ay buraya yazmıştım sanırım sizler Uğur getirdiniz...
Gece uyuyamadım doktora gideceğiz heyecan falan çok karışığım ama korku da var inş bi sorun çıkmaz...
Çok teşekkürler ilginiz için... Tez zamanda isteyen bütün kucakları doldursun yüce Rabbim...
canım sorun bıle olsa ınsanlar akıllarından cıkardıkları anda hamıle kalabılıyolar bunu n orneklerı cevremde cok var.
ne guzel bak hıc bır sorunun yok eşinde ve sende.
nekadar cok okuyupta yenı şeyler ogrenırsen bu daha gec olabılecegıne bıle ısaret verebılır.
çünkü hastalıklar dusunerek cıkar meydana.oyuzden kotu seyler dusunmemeye bak.
bu arada nasılkı adetımız gecıkınce beklıyoruz bı zdusundukce o dahada ılerı atıyo bu bebek te oyle bısey işte..
sende sorun yok çok sukur ama demekkı bı zamanı var dogada herseyın bı zamanı var oyuzden sabret bıtanem solemesı basıt ama baska yapcak bıseyımızde yok malesef
herşeyın hayırlısı rabbım buyuktur elbet bızımde meleklerımızı gonderıcek bır gun
aklımdan çıkaramıyorumkii. adet günlerimi takip ediyorum. hep kafamda gerçi bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim. eşimde sağolsun destek veriyo bana çok kafaya takıyosun olmassa olmasın biz birbirimize yeteriz diyor. ama bikere koymuşum kafaya. anne olmak istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum. her adet günümün 1. gününde depresyona giriyorum. sırf meşguliyet olsun diye üniversiteye yazıldım ders çalışıyorum düşünmemek içinn. gerçi adet günüm 1. günü ile 26.günü arası hiç düşünmüyorum ama adet günüm yaklaşınca beynim sinyal veriyo bundan kurtulmanın bir yolu varmı ?
Rahim filmi çektiren var mı aranızda ?? Eğer bu ayda olmazsa doktor çekelim dedi kararsız kaldım ben :/
canım ben çektirmedim ama öğleden sonra arkadaşlar gelir soruna cevap verebılırler sanırım:26:
ama korkulcak bısey değilmiş onu biliyorum
ya cnm geçen ay bnde adetimden 10gün önce bikaç kere bnde zorla yaptım ama çok büyük faydası olduğunu düsündümm.. temizlediğini düsünüyorumm .. ki onca yıla rağmen kaldım diyebildimm.. ki rüyam engel oldu.. :26:
hem bikaç kre yapıcan alısırsın.. tmm biliyorum zor bisey ama sonucunu düsünmemiz lazım tatlm yaa
tamam canım çok sağoll inşallah gerek kalmaz ama korkuyorum yinede
canbonlar ya başım çok ağrıyobenim kırmızılar sanırım hazırlık yapıyolar gelmek için ağrı kesicilerden de uzun bi süredir uzak duruyorum
biraz çıkıp uzansam iyi olucak
öpüyorum hepinizi
canbonlar ya başım çok ağrıyobenim kırmızılar sanırım hazırlık yapıyolar gelmek için ağrı kesicilerden de uzun bi süredir uzak duruyorum
biraz çıkıp uzansam iyi olucak
öpüyorum hepinizi
Rahim filmi çektiren var mı aranızda ?? Eğer bu ayda olmazsa doktor çekelim dedi kararsız kaldım ben :/
valla canım benim ondan kurtulmanın bı yolunu bende bulamıyorum ki..
kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş misali
ama nebilim mesela sen kendine çok güzel bi uğraş bulmuşun hem düşünmen bıraz hafıfler hemde sen kendını gelıştırırsın.ama son gunler ınsan ıster ıstemez kendını kasar bence.
bence bu olay nedır bılıyomusun evet hep aklında ama en umutsuz oldugun anda gelıcek melegın.
çoğu kişidede bu böyledir .elbet bı zamanı varda bakalım nezaman ıste.
selam tatlim ben geldimmmnerede bizim asuremizzzz afiyetle yedinmi yarasinnn paumuk sekerimeeeee
kızlar benim sorum olcak sizlere,hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyor diyorlar gebeliğe hazırlıyormuş diye duydum ama illa doktorunmu vermesi lazım yoksa gidip biz alabilirmiyiz?birde kullananlarınız varsa doktor tavsiyesiyle hangi ilacı kullandıklarını yazarmısınız.teşekkür ederim şimdiden..
slm hsgeldin .. folik asit .. bir zamanlar bende kullandım..ve dktorum verdi.. eğer dktoro gittinse, yapılan test sonuçlarına göre, eğer gerekiyorsa sanada verebilir.. cünkü ilk aşamada o veriliyo bilidğim kadarıyla.. ama öle kendin alma konusunda yanlış düsünüyosun..
şmdi doktor tavsiyesi üzerine bi baskasına iyi gelen sana yada bir baskasına iyi gelecek diye birsey olamaz.. cünkü bi baskasına iyi gelen sana zararı olabilir.. hele de bebek konusunda, kaş yaparken Allah korusun göz çıkarırsınn yanlış ilaç kullanımla..geçmis olsun.
bir zamanlar halam da bana işte falancaya şu ilaç iyi geldi snde al kullan demesi çok şaşırtmıştı beni..olur mu öle şey hala dedim ??
bunlar yanlış düşünceler ..
KADIN DOĞUM ... yazısına tıkladığında üstte ; Sabit DİKKAT..İlaç İsmi Önermeyiniz..! yazıyor... dikkat edersen !
2 ay önce çektirdim ben. özel hastanede iğne vurdular yarım saat sonra doktor geldi. sanırım kişiye göre değişiyor. 5 dakika sürdü ama bağırsaklarımı parçalıyolar sandım. doktor adet sancısı gibi dedi rahat ol dedi ama nafile. birde çok kanamam oldu.3 gün devam etti kanamam. ama aksine benim kuzenim çektirdi ve anestesisiz oldu birşey anlamadım dedi bünyeden bünyeye değişiyo demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?